Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.582
Cevap
291
Favori
2.056.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok yoruma baktım ve sizlere şunu söyleyebilirim. Yatak konusunda üretici bir firmanın yataklarını fabrika satış mağazalarından almanızı şiddetle öneririm. kendim Antalya da yaşıyorum ve Marbella Yatakları isimli firmadan bütçeme uygun olarak birçok çeşit yataktan seçerek bir yatak aldım ve çok da memnunum. Çalışanları ve işleyişleri oldukça profosyonel ve güleryüzlü. Antalya kapalı yolda Marbellanın bır fabrıka satıs mağazası var oraya bakmadan geçmemenızı öneriyorum. Satış Yetkilisi Emir Bey bu konuda çok açıklayıcı oldu ve beni asla zorlamadı .. tercihi bana bırakarak doğru yatağı seçmemde yol gosterıcı olarak davrandı. sizede bunu tavsıye edıyorum ... gıttıgınız yerın tavsıyesı degılde sızın sectıgınız rahat edebılecegınız bır yatak almanız ılerıde rahat etmenız ıcın cok onemlı.. şu anda cok memnunum kesınlıkle tavsıye edıyorum.
  • Deneyerke almak en doğrusu, ancak mersin gibi bir yerde visco aşırı terletiyor. sonuçta iş bir den elite pocket aldım ve kullandıkça ne kadar iyi bir yatak aldığımı anlıyorum. Ben biraz sert bir yatağı tercih ediyordum yataşın sporcular için ürettiği bir model ile bunun arasında kalmıştım ancak o da olsa doğru karar olurdu. Yatak benim alışık olduğumdan biraz daha kalın be yüksek . ancak çok rahat ve şimdiye kadar hiç bu kadar huzurlu ve dinlenmiş bir şekilde yataktan kalkmadığımı fark ediyorum. Anlatıldığı gibi pocket yaylı sistemlerde yatağın sallanması, biri kalkarken diğerinin uyanması vs gbi bir saçmalık söz konusu değil. gidin eşinizle beraber uzanın test edin ve ona göre alın derim. son olarak Hiç bir markada be iş-bir deki gibi doğal kumaş -(pamuk ipke vs) hissini bulamadım hep naylonlu tüylenen kumaşlar vardı. Fiyatı da yataştan daha ucuzdu iş bir elite pocket 160-200 ben 1050 ye aldım

• En iyi yatak konusunda şurada güzel bir listeleme var. Bakmanızda fayda olabileceğini düşünuyorum.http://www.topukluhaber.com/en-iyi-yatak-nasil-secilir-hangi-markayi-almaliyim/
  • İZMİR'DEN HERKEZE SELAM

YATAK ALIRKEN ÖNCELİKLE İNTERNET ALIŞVERİŞ SİTELERİNDEN ALMAYIN FİYATI SİZİ İKNA EDEBİLİR AMA VERECEĞİ HİZMET SÜRESİ SİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIR HEMEN HEMEN BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM .

YILLARDIR BÜTÜN KURUMSAL MARKALARIN YATAK VE BAZA ÜRÜNLERİNİ SATTIM ŞU ANDA İSE EN UYGUN FİYATLI YATAĞI KALİTELİ BİR ŞEKİLDE ÜRETTİRİP DOĞRU FABRİKALARA YAPTIRIP CORNER MAĞAZALAR AÇMAYI PLANLIYORUM DİKKAT ETMENİZ GEREKEN HUSUSLAR SIRASIYLA..

-UYKU SÜRESİ BOYUNCA SÜREKLİ SAĞA SOLA DÖNÜYORSANIZ AŞIRI SERT YATAK ALMAYIN TERCİHİZ ORTA SERTLİKTE BİR YATAK OLSUN.

-KİLOLU İSENİZ UYKU SÜRESİ BOYUNCA SAĞA SOLA DÖNMÜYORSANIZ VE SIRT ÜSTÜ YATIYORSANIZ SERT YATAK SEÇİLMELİ

-KİLOLU İSENİZ VE TERLEME PROBLEMİNİZ VAR İSE SAĞA SOLA DÖNÜYORSANIZ VİSCO YATAK TERCİHİNİZ OLMAMALI...

-BONEL YAY SİSTEMLİ YATAKLARIN ÖMRÜ KISA OLUR

-YATAKLARDAKİ KÜFLENME OLAYI DA KURUMSAL İSİM YAPMIŞ MARKALI YATAK ÜRETİCİLERİ SERİ ÜRETİM YAPTIKLARI İÇİN ÇELİK YAYLARIN GALVANİZİ YAPILDIKTAN SONRA 3 İLE 5 SAAT BEKLEMESİ GEREKİRKEN YANİ KURUMADAN İMALATA ALMALARINDAN DOLAYI KAYNAKLANIR...

SAĞLICAKLA KALIN.....

• umbaba kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bera Yatakları öneririm. Evmagaza.com'dan uygun fiyata temin edebilirsiniz. Bir de çok terleme oluyorsa visko yatak tavsiye etmem. Ortopedik yayalı yatak ideal olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinlis -- 29 Nisan 2015; 12:17:38 >
  • Tecrübe sahibi arkadaşlar işbir-yatsan-yataş vs bu markaların mağazalarında pazarlık payı ne kadardır ... Misal 1500 TL liste fiyatı olan bir yatak için ene kadar inerler ne kadarlık bir ndirim iyi bir indirim olur ?
    Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ...
  • iki yıldır istikbal'in Stress Free yatağında uyuyorum inanılmaz konforlu.. tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim, üstelik fermuarlı ped fiyata dahil, iyi birşey almak isteyenler bir baksın derim

• bellonadan bio active energy serisi yatak aldım. Gelen ilk yatak yırtık çıktı değiştirdiler. Bu yatakta çökme yaptı daha 1 ay olmadı alalı bilmiyorum artık nasıl iş bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Şu an çek yat üzerinde yatıyorum. 150*200 ebatlarında baza aldım. Yatak alma konusunda kararsız kaldım bilgisiz olduğum için. Antalya' da yaşıyorum 33 yaşında 84 kilo 178 boyundayım bel fıtıgı başlangıcı var ve boyun ağrıları ve haliyle de baş ağrısı da oluşuyor. Yatak olarak önerebileceğiniz bir ürün varmı? Ya da şu ürünler hakkında fikirleriniz nedir?

https://www.manipon.com/firsatlar/30/visco-yatak-tam-ortopedik-viscopro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benyalniz -- 28 Kasım 2014; 12:25:52 >

• griaragorn G kullanıcısına yanıt
    Yazınız çok iyi emeğinize klavyenize sağlık ama anlayamadığım tek bir şey var oda şu ki ; bellonada ,işbir yada viskolove dan daha fazla yatak çeşidi var demişsiniz. Viskolove u geçtim fakat sadece işbir yatağın yüzlerce çeşidi var. Buna bir anlam veremedim, yanlış yotumladıysam kusura bakmayın..
  • Bende bu aralar şiddetle yatak arıyorum çünkü resmen ağrı ile uyanıyorum yatağından istikbal stres free den herkes memnun ama yatak idğer rakiplerine göre çok uygun fiyatlı.
  • canymclay kullanıcısına yanıt
    Yok estağfirullah.... Yazdığım mesajı bile zor buldum. Genelde İşbir yatak visko ve lateks yataklarıyla bilindiği ve gittiğim İşbir bayisinde bana altı yedi yatak gösterebildiği için yazmışımdır. Esas kastettiğim çeşit fazlalığı ise üstüste iki yay sisteminin olmasıydı. Yoksa internet sitesinde gördüğüm kadarıyla onlarında yaylı yatakları vardı... Düzelttiğiniz için teşekkürler...
  • arkadaşlar özellikle işin uzmanı arkadaşlar tam sabah yataşın Wedding Premium modelini sabah almaya gidecektimkiuyuyamadığım için kalkıp araştırma yapıyordum ve bu forumu buldum.arkadaşlar ben95 kiloyum yataktanmı bilmem zor uyuyorum, ikidebir dönerim, eşimde çok rahat değil onun kilosu 75 eşimin belinde hafif bir boşluk problemi var.
    şimdi gelelim yangisini alalıma
    http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/WeddingPremium-FEST%C4%B0VALE%C3%96ZEL/786/

biz açıkçası yataş ve ametis gurubunda takıldık.Yataşın bu yatağında kullanılan peluş kumaş terletirmi acaba, ve alez kullansak kalite düşermi.
    cevaplar için şimdidn teşekkür ediyorum bir kaçgün daha erteleyeceğim artık cevaplar çin

• quote:

Orijinalden alıntı: halil45tr

arkadaşlar özellikle işin uzmanı arkadaşlar tam sabah yataşın Wedding Premium modelini sabah almaya gidecektimkiuyuyamadığım için kalkıp araştırma yapıyordum ve bu forumu buldum.arkadaşlar ben95 kiloyum yataktanmı bilmem zor uyuyorum, ikidebir dönerim, eşimde çok rahat değil onun kilosu 75 eşimin belinde hafif bir boşluk problemi var.
    http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/WeddingPremium-FEST%C4%B0VALE%C3%96ZEL/786/

biz açıkçası yataş ve ametis gurubunda takıldık.Yataşın bu yatağında kullanılan peluş kumaş terletirmi acaba, ve alez kullansak kalite düşermi.
    cevaplar için şimdidn teşekkür ediyorum bir kaçgün daha erteleyeceğim artık cevaplar çin

cevap yazacak yok mu yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizseras

quote:

Orijinalden alıntı: banabunlarlagelme

bir türlü yazamadım acemilik sanırım:)

uzunca bir süre yatak arayışı içinde olan birisi olarak bende yorum yapmak istedim arkadaşlar

bence asıl soru hangi yatak değilde sanırım vizko yatak mı yoksa yaylı yatak mı?

neden vizko değilde yaylı yatak?

* vizko o bildiğiniz yatak yaylı yatak uzerine yuksek yogunluklu sunger ped ilave edilmiş yani doğan görünümlü şahindir.
    * vizko yatak ter düz edilemez havalandırılamaz uzun süreli kullanımda sizi yenisi alamaya iter yaylı yataklar gibi çevirip kullanamazsınız.
    * vizko yatak ust yuzey cok yumusaktır oyle soylendıgı gıbı cok rahat değildir kısı zevkıne gore cok rahatsız edıcı olabılır
    * yatak aktıvıtelerı ıcın cok uygun degıldır hatta bıraz gıcık olabılırsınız:)
    * vızko adı altında çok sacma rakamlara satılmaktadır, cok guzel kazık atar.
    * vizko yenı bır bulus değildir, yaklasık 20 yıldır bılınen ve sımdıde bır denyonun ona süslü bir isim bulması ile ünlenen bildiğin süngerdir.
    * yok ama illa vizko alacaksanızda vizko kımını ince olasına ve pedinin çıkartılabilr yada ne bilim bir şekilde temizlenebilir olmasına dikkat edin

bu çıkarımlardan zaten yaylı yatağında avantajlarını anlamış olduk, gelelim ben hangi yatağı aldım:)

ben ankara sitelerde evlilik arefeşinde çok dolaşmış biri olarak, Angora marka 160x200 full ortapedik yaylı yatak aldım 500 de para verdim, çok memnunum:)

not: yatak işi şakaya gelmez poponuzu üstüne koymadan yatak almayın ve de pahalı yatakta yatınca çok rahat ederim diye kanıya varmayın...

Evet acemi olduğun belli birincisi vizko değil visko :)
    Yoğunluğu yüksek sünger ped ile visco yu nasıl kıyaslayabilirsin
    Senin deyişinle şahin de araba mercedes de araba niye o kadar para verip mercedes alıyorsunuz şahin alın ikiside sacdan yapılıyor :)
    Kaliteli bir viskonun üzerinden bir silindir geçirelim, birde senin aldığın yatağın üzerinden silindir geçirelim acaba hangisi eski haline gelecek.
    Yaylı yatağı çevirme sebebi hava alması değil aynı noktaya sürekli baskıdan dolayı deforme olmaması yatağın ömrünü uzatması yani

hocam iyi güzel yazmışsın olmamış,

yaylı yatağın çevrilme sebebi deformasyon ve havalandırmadır, ayrıca yatak olayı kişiye özeldir, vizko yataklar barındırdıkları sünger yoğunluğu nedeni ile yaylı standart ortepedik yataklara göre daha az hijyeniktir.

Ayrıca bir yatağın üzerinden silindir geçirme deneyi de olmamış, bu aynı şu sürekli milletin araba alacaklara çarpışma deneyi raporlarını öne sürerek araca çamur atmasına benziyor:) oda başka bir saçmalık neyse...

vizko yatak kelimesi de daha önce yazdığım gibi 90 yıllarda ortaya çıkmıştı, millete yedirememişlerdi, ilerleyen yıllarda millete bir ton gdo lu elma yedirdiler millet kulak mememesi kıvamına gelincede, dediler tamam tam zamana vizko diye bir şey yazalım bu dededen kalma süngerleri çakalım millete;) bu açıklama biraz geyikvari oldu ama konuyu özetliyor.

Bir dahada kelime hataları arayarak eleştirmeye çalışma çok komik oluyor dostum, ilk okulda değiliz

selamlar

• quote:

quote:

arkadaşlar özellikle işin uzmanı arkadaşlar tam sabah yataşın Wedding Premium modelini sabah almaya gidecektimkiuyuyamadığım için kalkıp araştırma yapıyordum ve bu forumu buldum.arkadaşlar ben95 kiloyum yataktanmı bilmem zor uyuyorum, ikidebir dönerim, eşimde çok rahat değil onun kilosu 75 eşimin belinde hafif bir boşluk problemi var.

cevap yazacak yok mu yaa

üstat bende 3 ay önce bir yatak aldım, senin gibi çok araştırmadım ama zaten iki seçeneğin var vizko lu cartlı curtlu sanruflu cam film li bilmemneli:) yazılarak millete satılmaya çalışılan yaylı yataklar, birde bildiğin kaliteli ortapedik yaylı yataklar:) ben de 95 küsür kiloyum vizko yataklar bizim kilolarımız için uygun değil, yatarken vücut şeklini alacak diye belimizi ağrıtmanın bir mantığı yok.

benim tavsiyem markasını çok kafana takma, kendine bir tane full ortapedik yaylı yatak al.

selamlar

• merak ettim full ortopedik yatak nedir. bir yatağın ortopedikliği neye göre ölçülüyor
  • halil45tr H kullanıcısına yanıt
    baktığın tüm yataklar hemen hemen aynı aralarında fazla bir fark yok, sadece kelime oyunları var.
    benim fikrimi soracak olursan içinde metal yay olan hiçbir yatağı alma araştırın mfd sendromu.
    eşiniz ile gidip deneyin hangisinde rahat ediyorsanız onu alın.
    ve en önemlisi ortopedik, semi ortopedik, full ortopedik yatak kavramlarınada inanmayın birisi size bu şekilde yatk satmaya çalışıyorsada çıkın o mağazadan.
    Bu kavramlar yatak üreticilerinin uydurduğu yatak scalasını genişletmek için yapılmış ticari bir olaydır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengizseras

quote:

bir türlü yazamadım acemilik sanırım:)

uzunca bir süre yatak arayışı içinde olan birisi olarak bende yorum yapmak istedim arkadaşlar

bence asıl soru hangi yatak değilde sanırım vizko yatak mı yoksa yaylı yatak mı?

neden vizko değilde yaylı yatak?

* vizko o bildiğiniz yatak yaylı yatak uzerine yuksek yogunluklu sunger ped ilave edilmiş yani doğan görünümlü şahindir.
    * vizko yatak ter düz edilemez havalandırılamaz uzun süreli kullanımda sizi yenisi alamaya iter yaylı yataklar gibi çevirip kullanamazsınız.
    * vizko yatak ust yuzey cok yumusaktır oyle soylendıgı gıbı cok rahat değildir kısı zevkıne gore cok rahatsız edıcı olabılır
    * yatak aktıvıtelerı ıcın cok uygun degıldır hatta bıraz gıcık olabılırsınız:)
    * vızko adı altında çok sacma rakamlara satılmaktadır, cok guzel kazık atar.
    * vizko yenı bır bulus değildir, yaklasık 20 yıldır bılınen ve sımdıde bır denyonun ona süslü bir isim bulması ile ünlenen bildiğin süngerdir.
    * yok ama illa vizko alacaksanızda vizko kımını ince olasına ve pedinin çıkartılabilr yada ne bilim bir şekilde temizlenebilir olmasına dikkat edin

bu çıkarımlardan zaten yaylı yatağında avantajlarını anlamış olduk, gelelim ben hangi yatağı aldım:)

ben ankara sitelerde evlilik arefeşinde çok dolaşmış biri olarak, Angora marka 160x200 full ortapedik yaylı yatak aldım 500 de para verdim, çok memnunum:)

not: yatak işi şakaya gelmez poponuzu üstüne koymadan yatak almayın ve de pahalı yatakta yatınca çok rahat ederim diye kanıya varmayın...

Evet acemi olduğun belli birincisi vizko değil visko :)
    Yoğunluğu yüksek sünger ped ile visco yu nasıl kıyaslayabilirsin
    Senin deyişinle şahin de araba mercedes de araba niye o kadar para verip mercedes alıyorsunuz şahin alın ikiside sacdan yapılıyor :)
    Kaliteli bir viskonun üzerinden bir silindir geçirelim, birde senin aldığın yatağın üzerinden silindir geçirelim acaba hangisi eski haline gelecek.
    Yaylı yatağı çevirme sebebi hava alması değil aynı noktaya sürekli baskıdan dolayı deforme olmaması yatağın ömrünü uzatması yani

hocam iyi güzel yazmışsın olmamış,

yaylı yatağın çevrilme sebebi deformasyon ve havalandırmadır, ayrıca yatak olayı kişiye özeldir, vizko yataklar barındırdıkları sünger yoğunluğu nedeni ile yaylı standart ortepedik yataklara göre daha az hijyeniktir.

Ayrıca bir yatağın üzerinden silindir geçirme deneyi de olmamış, bu aynı şu sürekli milletin araba alacaklara çarpışma deneyi raporlarını öne sürerek araca çamur atmasına benziyor:) oda başka bir saçmalık neyse...

vizko yatak kelimesi de daha önce yazdığım gibi 90 yıllarda ortaya çıkmıştı, millete yedirememişlerdi, ilerleyen yıllarda millete bir ton gdo lu elma yedirdiler millet kulak mememesi kıvamına gelincede, dediler tamam tam zamana vizko diye bir şey yazalım bu dededen kalma süngerleri çakalım millete;) bu açıklama biraz geyikvari oldu ama konuyu özetliyor.

Bir dahada kelime hataları arayarak eleştirmeye çalışma çok komik oluyor dostum, ilk okulda değiliz

selamlar

hangi bilimsel veriye dayanarak yaylı yatakların daha hijyenik olduklarını söylüyorsun merak ettim insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen

• valla gittim ametis terapi plus aldım adam 10/15 gün deneyin beğenmezseniz değiştiriz dedi, yarın gelecek bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.