Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.583
Cevap
291
Favori
2.057.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengizseras

kullanabileceğiniz visco yataklar var benim size önerim yumuşak yatak seviyorsanız pierre cardin versailles, sert yatak tercih edersenizde pierre cardin saint denis; ama mutlaka deneyin acele etmeyin.bulunduğunuz ilde yoksa yatsan, işbir veya visco love bu 3 firmanında yatakları çok iyidir.
    Şuna çok dikkat edin bir yatakta full ortopedik ultra ortopedik semi ortopedik kelimeleri geçiyorsa o yatağı almayın, eğer bir satıcı size yine bu şekilde yatak satmaya çalışıyorsa yine almayın, bunlar firmaların uydurduğu terimlerdir.ürün scalasını geniş tutmak için bir sürü ürün yapılır ve sınıflandırılır en serti full ortopedik biraz daha yumuşağı semi ortopedik gibi.
    şuna çok dikkat edin yatak alırken, vücüdunuz yatağın şeklini almasın; yatağınız vücudunuzun şeklini alsın

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Lateks yataklar nasıl dır sizce? Fitiktan dolayı sert yatak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

• levoas L kullanıcısına yanıt
    sert yatağın fıtığa iyi geldiği konusunda yanlış bir yönlendirme var malesef toplumumuzda, orta sertlikte bir yatak çok daha iyi gelecektir. latex yatak da bu konuda iyi bir tercihtir. Yatağı denerken sadece sırt üstü yatmayın nasıl uyuyorsanız o şekilde deneyin, unutmayın Uyku sadece günlük yaşamın dışında kalmış bir zaman parçası değil, bedenin kendini yenilediği sağlıklı ve uzun yaşamın temeli olan 'yaşamsal bir gerekliliktir
  • Merhabalar.padisah in yataklarini kullanan var mi ?
    Internette hic yorum bulamadim .
    Padisah yoga yi arastiriyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

sert yatağın fıtığa iyi geldiği konusunda yanlış bir yönlendirme var malesef toplumumuzda, orta sertlikte bir yatak çok daha iyi gelecektir. latex yatak da bu konuda iyi bir tercihtir. Yatağı denerken sadece sırt üstü yatmayın nasıl uyuyorsanız o şekilde deneyin, unutmayın Uyku sadece günlük yaşamın dışında kalmış bir zaman parçası değil, bedenin kendini yenilediği sağlıklı ve uzun yaşamın temeli olan 'yaşamsal bir gerekliliktir

merhaba cengizseras,

bugün üç yatak denedim. Pierre Cardin Versailles, İşbir Comfort ve Yatsan Cashmere. içlerinde en rahatı Versailles gibi geldi. İşbir in yatağında çok gömülüyordum sanki, dönmek biraz zor oldu. Yatsan da ise yatak vücudu hiç sarmıyordu. Versailles ise hem biraz vücudu sardı hemde dönüşler problem olmadı. siz versailles mi kullanıyorsunuz? birde daha önceki mesajınızda yumuşak yatak seviyorsanız versailles alabilirsiniz demişsiniz bu yatak yumuşak sınıfına mı giriyor? evet saint denisi de denedim ona göre yumuşak sayılır. ama genel anlamda yumuşak yatak sınıfında mı bu versailles? birde bu yatak visco+lateks mi? tam olarak anlayamadım bu yatakta kullanılan malzeme nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoas -- 18 Ocak 2015; 21:44:17 >

• levoas L kullanıcısına yanıt
    versailles de latex yak saint denis modelinde latex var pm atıyorum numaramı ordan detaylı bilgi verebilirim
  • aysuasya A kullanıcısına yanıt
    bence paranıza yazık full ortopedik dediğine göre ellerindeki en sert yataktır,
  • Cevap icin tsk ederim .ancak biraz onyargili bi yaklasim oldu bi tarafi sert bi tarafi yumusakmis.siparis ettim biraz risk aldim .kisa sureli dusundugum icin cok pisman olmam heralde 1-2 yil idare etse yeter benim icin.ki goruntu cok guzeldi.fiyatta 300 tl cok uygun olunca..bakslim insallah pisman olmam.saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

Cevap icin tsk ederim .ancak biraz onyargili bi yaklasim oldu bi tarafi sert bi tarafi yumusakmis.siparis ettim biraz risk aldim .kisa sureli dusundugum icin cok pisman olmam heralde 1-2 yil idare etse yeter benim icin.ki goruntu cok guzeldi.fiyatta 300 tl cok uygun olunca..bakslim insallah pisman olmam.saygilar.

hayırlı olsun inşallah rahat edersiniz. emin olun önyargılı değilim, türkiyede bir çok firmanın yaptığı tüketiciyi aldatmaya yönelik bir hareket olduğu için bunu yazdım, full ortopedik veya soft ortopedik diye bir şey yoktur. şuana kadar hiçbir satıcı bana full ortopedik yatak ile soft ortopedik yatağın arasındaki farkı anlatamadı

• Tabibu konuda haklisiniz.sozde full ortopetik olan eski yatagimda bi turlu rahat edemedim 5 yilda da cöp oldu resmen..markasiz birseymis alirken hic dikkat etmedik bizimde hatamiz var tabi.
    Markasina istinaden umarim eski yatagimdan daha iyidir 2-3 yil idare etsin baska birsey istemem.bugun yarin geliryatagim biraz kullanip yorum yapicam bakalim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

Cevap icin tsk ederim .ancak biraz onyargili bi yaklasim oldu bi tarafi sert bi tarafi yumusakmis.siparis ettim biraz risk aldim .kisa sureli dusundugum icin cok pisman olmam heralde 1-2 yil idare etse yeter benim icin.ki goruntu cok guzeldi.fiyatta 300 tl cok uygun olunca..bakslim insallah pisman olmam.saygilar.
    Bende bugün Athletic modelini aldım yataştan 180 x 200. Eşim özellikle bu yatağı istiyordu. Arkadaşı geçen sene almış eşimde deneyince çok beğenmiş. Ondan önce işbir ve yatsana gittik. İşbirde beğendiğimiz yatak pahalıydı o yüzden es geçtim. Aynı şekilde yatsanında yüksek fiyatları birde bazayı ekleyince dahada yükseliyor ve bütçeyi aşıyordu. İşbirde beğendiğimiz aynı ölçülerde yatak + baza 5200 tl (viscoluydu) ayrıca yatsandada sadece yatak 3.000 tl den başlıyordu. Birtane çok beğendim king koil marka amethyste modeli 4.170 tl fiyat verdiler sadece yatağa. Ama rahatlığı harikaydı.

• the_pusher T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yatağın görünüşüyle İYİ yada KÖTÜ olduğunu anlamak mümkün değil....!

Yatakların içini görmeden içinde ne olduğunu bilmeden, kullanılan malzemenin ne olduğunu bilmeden hatta bu yatağın hijyenik olup olmadığı konusunda bilgi sahibi olmadan o yatağın nasıl bir yatak olduğunu bilemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhuprenses

halil bey bende ayni yatagi aldim.boyun ve bel fitigi sikayetleri olan biri olarak yatak bana cok sert geldi.yumusatmak icin ayrica uyku pedi aldim ama fayda etmedi.yatakta donemiyorum resmen kemiklerime batiyo.
    bende degistiricem ama sizin yumusak benim sert bulmam cok ilginc:) acaba fabrika hatasi falan mi var birimizde?
    size satarken sert mi yumusak mi onerilmisti bu yatak?
    (istikbal amesit relax yatak)
    sert yatak seviyorsanız kesinlikle istikbal stress free yatak alın.çok memnun kaldım resmen iple baglıyor insanı ve uyutuyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: alititiz1988

sert yatak seviyorsanız kesinlikle istikbal stress free yatak alın.çok memnun kaldım resmen iple baglıyor insanı ve uyutuyorr

Alıntıları Göster
    4 yaşını dolduran kızım için 70*170 cm ölçülerinde sağlıklı, kaliteli yatak önerilerinizi rica ediyorum arkadaşlar.

Şu an kullandığı bebeklik yatağının ucundaki komidini söktüğümüzde yatak 170 cm olacak.

• Dilocrom kullanıcısına yanıt
    benim tavsiyem 100*200 yatak alın karyolasıyla beraber 70*170 yatak seçeneğiniz yok gibi üst segment firmalarda o ölçü üretilmiyor
  • quote:

benim tavsiyem 100*200 yatak alın karyolasıyla beraber 70*170 yatak seçeneğiniz yok gibi üst segment firmalarda o ölçü üretilmiyor

Evet 70*170 seçenek yok gibi.

Hepsiburada da var o da Visco yatak olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

quote:

ben yine büyük ölçü almanızı tavsiye ederim ama bu şekilde kullanmak isterseniz. pierre cardin yatak dan istediğiniz modeli 70*170 olarak kestirebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

quote:

ben yine büyük ölçü almanızı tavsiye ederim ama bu şekilde kullanmak isterseniz. pierre cardin yatak dan istediğiniz modeli 70*170 olarak kestirebilirim.

Alıntıları Göster
    Merhaba
    Mevcut İstikbal yatağımızın deforme olması ve buna bağlı olarak bizde yarattığı
    bel ve sırt ağrılarını sonlandırmak adına yatak arayışına girdim..
    Bilinen marka ve modellerin çoğunu inceledim ama bir türlü karar veremedim..
    Son 5 yıldır yaz tatillerinde kaldığımız otellerdeki yataklardan çok memnun kaldığımızı
    hatırlayınca (merak edip markalarına bakmıştım) tercihimi SABAH yataklarından yana kullanmaya
    karar verdim.. bireysel tüketici için bayi ve mağazası yok denecek kadar az ama üst düzey
    hotellerin pek çoğunda bu marka tercih edilmiş.. (Sabancı ve Koç Üni. yurtları,The Marmara grubu
    Club Mediterranee,Ramada v.b yurtiçi ve y.dışı pek çok 5 yıldızlı hotel)
    ürün çeşitliliği tüketicinin kafasını karıştıracak kadar çok olmamakla birlikte fiyatlar makul..
    evet denemeden yatak alınmaz ama ben sanırım alacağım ve yasal iade süresince memnun kalmazsam iade edeceğim.

• casper77 kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar bende istikbalin o yatağını almayı düşünüyom nasıl memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahh41

hocam merhabalar bende istikbalin o yatağını almayı düşünüyom nasıl memnunmusunuz?
    Annemde boyun fıtığı ve bazen bel ağrıları mevcut (55 yaşında ). Onlar için 2000 tl e kadar 160*200 ebatında hangi yatağı tavsiye edersiniz ?
  • gendarme kullanıcısına yanıt
    Satın aldınız mı acaba?

shop.sabahyatak.com.tr
    Sayfa Bulunamadı
    http://shop.sabahyatak.com.tr/terapia-pmu2
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.