Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.584
Cevap
291
Favori
2.057.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PLAYER66

Annemde boyun fıtığı ve bazen bel ağrıları mevcut (55 yaşında ). Onlar için 2000 tl e kadar 160*200 ebatında hangi yatağı tavsiye edersiniz ?

boy ve kilo bilgisi olmadan doğru yatak tavsiyesinde bulunamayız, boyun fıtığı içinde boyun destek yastıkları var onlardan bir tane almanızı öneririm
  • Kilom 92, boyum 187 cm arkadaşlar. Yatak ve baza tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Ebatı 180*200 cm düşünüyorum. Ömrümüzün 1/3 ü yatakta geçtiğinden yatak ve baza için 5000 TL bütçe ayırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

Kilom 92, boyum 187 cm arkadaşlar. Yatak ve baza tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Ebatı 180*200 cm düşünüyorum. Ömrümüzün 1/3 ü yatakta geçtiğinden yatak ve baza için 5000 TL bütçe ayırabilirim.

iyi günler, pierre cardin versailles veya saint denis modeline bakabilirsiniz, fiyatlarda yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizseras

quote:

iyi günler, pierre cardin versailles veya saint denis modeline bakabilirsiniz, fiyatlarda yardımcı olurum

Üst segment markalarla ilgileniyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengizseras

quote:

Üst segment markalarla ilgileniyorum.

pierre cardin yatak italya'da günlük 10000 yatak üretim kapasitesine sahip magniflex firması tarafından üretilmekte olup, 12 yıl garanti verilmektedir

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Satın aldınız mı acaba?

shop.sabahyatak.com.tr
    Sayfa Bulunamadı
    http://shop.sabahyatak.com.tr/terapia-pmu2

Terapia'nın üst kısmının bana göre çok yumuşak olduğuna karar verdim..
    eşimde bel ve boyun, bende de bel ağrısı sorunu var..
    bu yüzden tıbbi yatak olarak geçen Diamente modelini sipariş verdim iki gün önce..
    Firmanın facebooktaki sayfasını Toplu Satışlar Sorumlusu Uraz Bey yönetiyor..
    merak ettiğiniz her soruya ilgiyle cevap veriyor..
    benim gibi yatağın teknik detayları merak ediyorsanız, özelden mail adresinizi yazın..
    size yollayayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 12 Şubat 2015; 19:59:44 >

• Hocam Merhabalar , bu hizmet içinde ayrıca teşekkürler...

- Boy 1.80 cm , kilo 94

- Şuan kullandığım yatak yaklaşık 15 senelik ve yayları neredeyse deride direk hissedilir vaziyette 90*190 ebatında

- Herhangi bir rahatsızlığım yok ( bel ağrısı v.b. )

- Yatak artık rahatsız ettiği ve ebat olarakta küçük olduğunu düşündüğüm için değiştirmek istiyorum , kendimi uyanınca dinlenmemiş olarak buluyorum.

Bir dünya yerde okudum mağazalara baktım , işbir - yataş - kilim - bellona -istikbal vs. bir türlü karar veremedim ve markaya göre yatak almanın doğru olmadığı kanaatine vardım. Dinlendirici bir yatak istiyorum tek şartım bu , link göndermek için yatak baktım ancak özelliklerinden hiç anlamadığım için , sizi göndereceğim 3-5 linkle sınırlamak istemedim :)

Durumum budur hocam sizide çok meşgul etmek istemem , msj la yada forumdan bir tavsiyede bulunursanız çok sevinirim , iyi günler , iyi çalışmalar diliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğra__

Hocam Merhabalar , bu hizmet içinde ayrıca teşekkürler...

- Boy 1.80 cm , kilo 94

- Şuan kullandığım yatak yaklaşık 15 senelik ve yayları neredeyse deride direk hissedilir vaziyette 90*190 ebatında

- Herhangi bir rahatsızlığım yok ( bel ağrısı v.b. )

- Yatak artık rahatsız ettiği ve ebat olarakta küçük olduğunu düşündüğüm için değiştirmek istiyorum , kendimi uyanınca dinlenmemiş olarak buluyorum.

Bir dünya yerde okudum mağazalara baktım , işbir - yataş - kilim - bellona -istikbal vs. bir türlü karar veremedim ve markaya göre yatak almanın doğru olmadığı kanaatine vardım. Dinlendirici bir yatak istiyorum tek şartım bu , link göndermek için yatak baktım ancak özelliklerinden hiç anlamadığım için , sizi göndereceğim 3-5 linkle sınırlamak istemedim :)

Durumum budur hocam sizide çok meşgul etmek istemem , msj la yada forumdan bir tavsiyede bulunursanız çok sevinirim , iyi günler , iyi çalışmalar diliyorum...

ölçü ne düşünüyorsunuz ve bütçeniz ne kadar yatağı büyük ebat aldığınızda bazanızıda değiştirmek zorundasınız ikisi için toplam bütçenizi yazarsanız ona göre yönlendireyim sizi

• 120*200 tek kişilik için iyidir diye düşünüyorum hocam , baza ve başlık için idare eder olmaları kafi , bütçe toplam max. 1250-1750 gibi
  • 4 yılını tamamlamış Merinos yatağım pert olmuş durumda ve hiç memnun kalmadık.eşim ve bende bel ağrıları meydana geldi, sabah kaltığım da sanki sabaha kadar çekiçle belime vurulmuş gibi kalkıyorum arğılar vs.

o kadar çeşit var ki karar kılamadım daha önce almış olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşarak yardımcı olabilirlerse minnetar olurum, şimdiden teşekkürler.

ben 90 kg

eşim 65 kg
  • internetten araştırdığımda burayı diğerlerine göre uygun olarak gördüm. bi bakın derim hocam yatak odası takımı
  • merhabalar, annem ve 2 kardeşim olan bizler için eskiyen yataklarımızı değiştirme zamanımızın geldiği kanaatindeyiz. Lakin yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde çok teknik kelimelerin kullanılması bizlerin de bu kelime dağarcığına vakıf olmamamız nedeniyle yatak seçiminde karar kılamadık.
    sizlerden ricam, 1.60 boyunda, 90 kilo olup sırt ağrıları çeken annem için 180*200 ebatında bir adet çift kişilik, 1.90 boyunda olan 80-85 kiloluk 2 kardeş için de tek kişilik ebatlarda yatak tavsiyesinde bulunmanızdır. fiyat olarak toplamda 2000 tl'ye kadar çıkabiliriz.
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • Dr. Otto Visco Plus Full Ortopedik 120 tavsiye ederim yeni almama rağmen gayet iyi
  • Yatsan gurubu yatak kullanan var mı Arkadaşlar ?
  • Merhaba arkadaşlar yeni evleniyorum ve 160*200 ebatlarında yatak lazım. Sizce hangisini almalıyım.
    Araştırmalar neticesinde 4 ürün arasında kaldım sizce hangisi?
    1-Bellona Bioenergy Plus Yatak
    2-Belona Bioenergy Comfort Yatak
    3-Belona Bioenergy Active Yatak
    ve son olarak İstikbal ürünü olan
    4-İstikbal Therapy Plus

NOT: Başka tavsiye ürünlerde olabilir ve ilgili arkadaşlar acil cevap verirse çok memnum olurum şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_silvan -- 26 Şubat 2015; 11:54:49 >

• Yatsan Whisper kullanıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_19

4 yılını tamamlamış Merinos yatağım pert olmuş durumda ve hiç memnun kalmadık.eşim ve bende bel ağrıları meydana geldi, sabah kaltığım da sanki sabaha kadar çekiçle belime vurulmuş gibi kalkıyorum arğılar vs.

o kadar çeşit var ki karar kılamadım daha önce almış olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşarak yardımcı olabilirlerse minnetar olurum, şimdiden teşekkürler.

ben 90 kg

eşim 65 kg

4 yılda yatak pert olmuşsa ne kadar çöp bir marka olduğunu anlıyoruz Merinos'un.
    İşi yatak üretmek olan markaları tavsiye ederim ben.
  • Ben 105 kiloyum, boyum 180.
    Eşim 65 kilo, boyu 165.

Ben bel fıtığı hastasıyım, ameliyat oldum ama hala ufak fıtıklarım var. Genellikle yan yatarım ve gece sürekli dönerim. Eşim her türlü yatar.

Ayrıca bende terleme problemi de var. Özellikle yazın geceleri sırılsıklam terlerim.

Bize önerebileceğiniz 160x200 ölçülerinde bir yatak var mı?

Çoğunlukla 13 kilo ağırlığındaki oğlumuz da aramızda yatıyor. Tam tuvalet eğitimi aşamasında. Bu yüzden çişini falan yaparsa yazık olmasın diye sıvı geçirmez, yıkanabilir bir pedi olursa daha iyi olur.

İstikbal Stress Free iyi midir?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayikbocuk -- 13 Mart 2015; 13:45:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayikbocuk

Ben 105 kiloyum, boyum 180.
    Eşim 65 kilo, boyu 165.

Ben bel fıtığı hastasıyım, ameliyat oldum ama hala ufak fıtıklarım var. Genellikle yan yatarım ve gece sürekli dönerim. Eşim her türlü yatar.

Ayrıca bende terleme problemi de var. Özellikle yazın geceleri sırılsıklam terlerim.

Bize önerebileceğiniz 160x200 ölçülerinde bir yatak var mı?

Çoğunlukla 13 kilo ağırlığındaki oğlumuz da aramızda yatıyor. Tam tuvalet eğitimi aşamasında. Bu yüzden çişini falan yaparsa yazık olmasın diye sıvı geçirmez, yıkanabilir bir pedi olursa daha iyi olur.

İstikbal Stress Free iyi midir?

Teşekkürler.

öncelikle bütçemiz ne kadar, yatağın kılıfını ikinci plana atın su geçirmez alez kullanabilirsiniz, terleme sorununuz için autlast kumaşlı yataklar tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Merhaba arkadaşlar yeni evleniyorum ve 160*200 ebatlarında yatak lazım. Sizce hangisini almalıyım.
    Araştırmalar neticesinde 4 ürün arasında kaldım sizce hangisi?
    1-Bellona Bioenergy Plus Yatak
    2-Belona Bioenergy Comfort Yatak
    3-Belona Bioenergy Active Yatak
    ve son olarak İstikbal ürünü olan
    4-İstikbal Therapy Plus

NOT: Başka tavsiye ürünlerde olabilir ve ilgili arkadaşlar acil cevap verirse çok memnum olurum şimdiden teşekkürler :)

öncelikle boy ve kilo nedir
    herhangi bir rahatsızlığımız varmı
    sertlik derecesi ne olmalı
    bütçeniz ne kadar
    bunları bilirsek daha iyi yönlendirebiliriz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.