Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.583
Cevap
291
Favori
2.057.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umbaba

Selamlar,
    Antalya'da yaşayan, 1,80 boylarında, 85 kilo civarı, şiddetli bel ve sırt ağrıları çeken, yazın oturduğu yerde terleyen bir arkadaş için çift kişilik yatak tavsiyesine ihtiyacımız var.. Maksimum bütçe 600tl.
    Teşekkürler.

@cengizseras

forumda sıcak fırsatlarda konusu olan paket yay sistemı uzeirne 5 cm viskolu yatak var. 90x 190 cm boyutunda fiyatı 280-290 tl civarı. uyugun fiyatlı urun. viskoplus diye geçiyor. ( kargibi.com.tr galiba sitesi) Ben hem sadece visko olan yatak kullandım hem de paket yay sistemli yatak.banan gore sadece visko yatak kullanmayın kesinlike rahatsız ve bence boşa para veriliyor(visko yatagım istikabaldi üzetelik). ya sırf paket yay sistemlı ya da paket yay uzerı visko tabaka olablir.

• quote:

Orijinalden alıntı: halil45tr

arkadaşlar özellikle işin uzmanı arkadaşlar tam sabah yataşın Wedding Premium modelini sabah almaya gidecektimkiuyuyamadığım için kalkıp araştırma yapıyordum ve bu forumu buldum.arkadaşlar ben95 kiloyum yataktanmı bilmem zor uyuyorum, ikidebir dönerim, eşimde çok rahat değil onun kilosu 75 eşimin belinde hafif bir boşluk problemi var.
    şimdi gelelim yangisini alalıma
    http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/WeddingPremium-FEST%C4%B0VALE%C3%96ZEL/786/

biz açıkçası yataş ve ametis gurubunda takıldık.Yataşın bu yatağında kullanılan peluş kumaş terletirmi acaba, ve alez kullansak kalite düşermi.
    cevaplar için şimdidn teşekkür ediyorum bir kaçgün daha erteleyeceğim artık cevaplar çin

yatsan da kaliteli yataklar üretiyor. benım kullandıgım su anda yatsan switzerland. (sert yatak ama zamanla alışılıyor) ogulma da onceki mesajımda bahsettigimi viskoplus alıdk

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Selamlar,
    Antalya'da yaşayan, 1,80 boylarında, 85 kilo civarı, şiddetli bel ve sırt ağrıları çeken, yazın oturduğu yerde terleyen bir arkadaş için çift kişilik yatak tavsiyesine ihtiyacımız var.. Maksimum bütçe 600tl.
    Teşekkürler.

@cengizseras

forumda sıcak fırsatlarda konusu olan paket yay sistemı uzeirne 5 cm viskolu yatak var. 90x 190 cm boyutunda fiyatı 280-290 tl civarı. uyugun fiyatlı urun. viskoplus diye geçiyor. ( kargibi.com.tr galiba sitesi) Ben hem sadece visko olan yatak kullandım hem de paket yay sistemli yatak.banan gore sadece visko yatak kullanmayın kesinlike rahatsız ve bence boşa para veriliyor(visko yatagım istikabaldi üzetelik). ya sırf paket yay sistemlı ya da paket yay uzerı visko tabaka olablir.

Alıntı için teşekkür ederim. Sanırım o tarihlerdeki fikrim (yatağa verdiğim önem) değişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar

Yazılarınızı okudum ama özellikle Yataş'dan neredeyse hiç bahsedilmeğini gördüm.
    Neredeyse tüm AVM mağazalarında yer alan büyük ve yatak konusunda uzman bir marka.
    Kendi ürünlerini iki marka halinde satıyor. Pahalı olanlarını Yataş adında, aynı ürünleri daha ucuza Selena adında satıyor.

Bende biraz araştırdım.

Birçok yer yatak konusunda Yataş, İdaş, Yatsan ve İşbir'i öneriyor.
    İşbiri özellikle Visko alırsanız tercih edin diyorlar. Asıl işleri singerci olmalarından dolayıymış (?)

Selena'nın modelleri genelde 800-900 TL civarlarında ve çok kaliteli görünüyor. Araştıranız var mıdır?

Mobilyacıdan yatak almak istemediğimden bellona, istikbal bakmadım bile.
  • 5 yıldır Yataş'ın five-Z modelini kullanıyorum.Çok memnunum
  • gittim parayı bayıldım ametis terapi plus aldım 4/5 gündür uyku yüzü görmedim çoook fazla yumuşak geldi yarın gidip iade etmeyi deneyeceğim
  • Arkadaşlar merhaba,

8 yıldır kullandığımız yataş yaylı yatağı artık değiştirmek istiyoruz. Görünüşte yatakta herhangi bir deformasyon yok yatak çok sağlam gözüküyor ama yaklaşık 4-5 aydır eşim ve benim belimiz ve sırtımız ağrımaya başladı. Özellikle sabahları kalkınca dayak yemiş gibiyim. Sebebi ne olabilir diye düşünürken yatak aklımıza geldi.

Ben 95 kiloyum. Visko yatakta rahat edebilir miyim? Ayrıca Visko yatakların çok sıcak tuttuğu terlettiği hatta süngerde kanserojen malzemeler olduğu gibi bir şeyler duydum şayet böyle ise istemem :) Lateks yataklar viskolara göre daha mı iyidir?
    Para konusu şimdilik önemli değil çünkü zaten uyku konusunda problem yaşıyorum en azından yatak iyi olsun ki güzel uyuyabilelim ve kalktığımızda belimiz sırtımız ağrımasın bu yüzden zorlansam da yatağın iyi olduğuna karar verirsem paraya acımam. Ne tür bir yatak önerirsiniz? Hangi çeşit? Hangi marka?

• Merhabalar,
    Yatağınız çok sertse yeni bir yatak almak yerine üzerine Visko ped almanız yerinde bir seçim olur. visko pede gelince de piyasada farklı özellikte pedleri bulabilirsiniz. Öncelikle 5 cm. veya 7 cm gibi yükseklik yazan pedleri almayın çünkü fabrikada genelde 4 ve 6 cm. lik visko üretilir. 4 cm.'lik süngere kumaşıyla birlikte 5 cm. yazan firmadan ürün alınmaz.
    Tavsiye olarak viscoleff yatak pedlerini tavsiye edebilirim.www.viscoleff.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinlis

Merhabalar,
    Yatağınız çok sertse yeni bir yatak almak yerine üzerine Visko ped almanız yerinde bir seçim olur. visko pede gelince de piyasada farklı özellikte pedleri bulabilirsiniz. Öncelikle 5 cm. veya 7 cm gibi yükseklik yazan pedleri almayın çünkü fabrikada genelde 4 ve 6 cm. lik visko üretilir. 4 cm.'lik süngere kumaşıyla birlikte 5 cm. yazan firmadan ürün alınmaz.
    Tavsiye olarak viscoleff yatak pedlerini tavsiye edebilirim.www.viscoleff.com

Cevabniz icin tesekkurler aydinlis. Gercekten iyi bir tavsiye verdiniz. Hic aklima gelmemisti. Simdi benim mevcut yatagin sertliginden emin olmam lazim. Bunun disinda onerebileceginiz baska marka model tavsiyeniz varsa ogrenmek isterim. Lateks yatakta olabilir.

Edit: Kontrol ettim yatak maalesef yeterli sertlikte değil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoas -- 24 Aralık 2014; 9:58:29 >

• 3 yılda 3 kere yatak değiştim. 3 ü de çökme yaptı. artık sıkıldım. garanti adı altındaki yalanlarla , safsatalarla uğraşacak halim kalmadı.

bir yatağı düzgün yapmaktan aciz üreticilerimiz var. paraya gelince milyarları hiç sıkılmadan, utanmadan istiyorlar. yurtdışına ihraç ediyoruz diye havalanıyorlar. gevurlar kimbilir neler diyor....

sert yaylı yatak seviyorum. bana çökmeyeceğini garanti edebileceğiniz, en sertinden 1 model marka önerir misiniz?

teşekkürler.
  • Sünsa marka yatak almanızı kafanızın rahat olması dileklerimle.herkese sevgiler.hızlı al com da şu aralar uygunn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asts

3 yılda 3 kere yatak değiştim. 3 ü de çökme yaptı. artık sıkıldım. garanti adı altındaki yalanlarla , safsatalarla uğraşacak halim kalmadı.

bir yatağı düzgün yapmaktan aciz üreticilerimiz var. paraya gelince milyarları hiç sıkılmadan, utanmadan istiyorlar. yurtdışına ihraç ediyoruz diye havalanıyorlar. gevurlar kimbilir neler diyor....

sert yaylı yatak seviyorum. bana çökmeyeceğini garanti edebileceğiniz, en sertinden 1 model marka önerir misiniz?

teşekkürler.

Hocam biz de sıkıntı çektik önceden. Şu anda yatsan ın switzerland serisini kullanıyoruz. Medikal ortopedik, paket yay sistem, oldukça sert ve iki yıl oldu çökme yok. Meşhur swiss otelleri de bu yatagı kullanıyormuş

• asts A kullanıcısına yanıt
    pierre cardin saint denis latex+water latex karışımı bir yatak ve 12 sene garantisi var
  • Arkadaşlar , yatak gerçekten denenerek alınır , gidiceksiniz en az yarım saat yatıcaksınız, Öyle üstüne bir yatmayla hiçbir şey görülmüyor. Geçtiğimiz aylarda Yataştan Bluestar bir yatak aldım 1 e 2 metre ebatlarında , yatak bende bel fıtığı yapıcaktı , sırt üstü yatamaz oldum o yatakta yata yata , Sanırım yatağın iyisini Serta Perfect Sleeper yapıyor , daha az maliyet olarak İdaş diyebilirim.
  • halil45tr H kullanıcısına yanıt
    halil bey bende ayni yatagi aldim.boyun ve bel fitigi sikayetleri olan biri olarak yatak bana cok sert geldi.yumusatmak icin ayrica uyku pedi aldim ama fayda etmedi.yatakta donemiyorum resmen kemiklerime batiyo.
    bende degistiricem ama sizin yumusak benim sert bulmam cok ilginc:) acaba fabrika hatasi falan mi var birimizde?
    size satarken sert mi yumusak mi onerilmisti bu yatak?
    (istikbal amesit relax yatak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhuprenses -- 10 Ocak 2015; 15:51:03 >
  • ruhuprenses kullanıcısına yanıt
    ben ametis terapi almıştım onu iade ettim bellonadan aldım ve çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoas

Arkadaşlar merhaba,

8 yıldır kullandığımız yataş yaylı yatağı artık değiştirmek istiyoruz. Görünüşte yatakta herhangi bir deformasyon yok yatak çok sağlam gözüküyor ama yaklaşık 4-5 aydır eşim ve benim belimiz ve sırtımız ağrımaya başladı. Özellikle sabahları kalkınca dayak yemiş gibiyim. Sebebi ne olabilir diye düşünürken yatak aklımıza geldi.

Ben 95 kiloyum. Visko yatakta rahat edebilir miyim? Ayrıca Visko yatakların çok sıcak tuttuğu terlettiği hatta süngerde kanserojen malzemeler olduğu gibi bir şeyler duydum şayet böyle ise istemem :) Lateks yataklar viskolara göre daha mı iyidir?
    Para konusu şimdilik önemli değil çünkü zaten uyku konusunda problem yaşıyorum en azından yatak iyi olsun ki güzel uyuyabilelim ve kalktığımızda belimiz sırtımız ağrımasın bu yüzden zorlansam da yatağın iyi olduğuna karar verirsem paraya acımam. Ne tür bir yatak önerirsiniz? Hangi çeşit? Hangi marka?

Arkadaşlar merhaba,

bel ağrılarım giderek artınca mr çektirdim ve maalesef iki yerden fıtık olduğu ortaya çıktı. yatağı acil olarak değiştirmek istiyorum. önerebileceğiniz bir yatak var mıdır?

• levoas L kullanıcısına yanıt
    boyumuz kaç acaba sadece kilo önemli değil
  • Merhaba,
    Boyum 175 cm.

• levoas L kullanıcısına yanıt
    kullanabileceğiniz visco yataklar var benim size önerim yumuşak yatak seviyorsanız pierre cardin versailles, sert yatak tercih edersenizde pierre cardin saint denis; ama mutlaka deneyin acele etmeyin.bulunduğunuz ilde yoksa yatsan, işbir veya visco love bu 3 firmanında yatakları çok iyidir.
    Şuna çok dikkat edin bir yatakta full ortopedik ultra ortopedik semi ortopedik kelimeleri geçiyorsa o yatağı almayın, eğer bir satıcı size yine bu şekilde yatak satmaya çalışıyorsa yine almayın, bunlar firmaların uydurduğu terimlerdir.ürün scalasını geniş tutmak için bir sürü ürün yapılır ve sınıflandırılır en serti full ortopedik biraz daha yumuşağı semi ortopedik gibi.
    şuna çok dikkat edin yatak alırken, vücüdunuz yatağın şeklini almasın; yatağınız vücudunuzun şeklini alsın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.