Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.584
Cevap
291
Favori
2.057.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cengizseras

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar 2 yıl önce evlendiğimde aldığım bed line yatak ortasına çökmeye başladık eşimle ve garantili olduğu için değiştirmeye çalıştım malasef firma batmış şimdi yeni yatak bakıyorum boy 1.78 kilo 88 hangi yatağı önerirsiniz bütçe maksimum 1500 tl sadece yatak alacağım.
    Ayrıca ikimizde de bel fıtığı var.

ebat belirtmemişsiniz ama pierre cardin odeon veya lamborghini monza alabilirsiniz

150 200 hocam

ilk tercihiniz bu olsun

Hocam garantisi sıkıntı olmasın bbedeline sıkıntı yaşattı bana

12 sene garantisi var ve badline gibi bir firma değil :)

Yatak ince gibi geldi hocam bana.

21-22 santim ideal bir yükseklik çok kalını sizin için iyi olmaz zaten, sonuçta bel fıtığınız var ve yatağa uzanıp kalkarken dikkat etmeniz gerekiyor

• Arkadaşlar 160x200 yatak almam gerekiyor, gidip herhangi firmadan ne olduğunu bilmediğimiz güvenmediğimiz ürünleri almak istemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ben 68 kg- eşimde 55 kg ikimizinde rahat edebileceği ve sağlıklı olacak yatak tavsiyesinden bulunursanız sevinirim.
    Okuduğum kadarıyla genelde yatsan-işbir-yataş ağırlıklı önerilmiş, galiba bu işin liderleri bunlar.
  • Merhaba hocam bende senin gibi çok arastırdım 4 ay önce evlendim evlenmeden önce durmadan araştırdım bende paket yaylı ve lateks yatak satın aldım şuan çok şükür sorunsuz olarak kullanıyorum. artık herkes visco satıyor ama lateks satan çok fazla firma yok ve lateks süngerler ithal ürünlerdir italyan markası lateks süngerden yaptırdım yatağımı altında paket yay üstünde lateks sünger şeklinde ben sana bunu tavsiye ederim bence dene.

http://www.wellmatt.com...aket-yayli-lateks-pmu12
  • Selam arkadaslar.
    Ben 190 cm boy 130 kilo
    Eşim 176 cm 56 kilo. Cemin pozisyonunfa yatıyorum. Ebatı 140x190 olacak yatak tavsiyesi istiyorum.tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizmkiler bilinmedik markaları gosterince kargibi vs. kıllandılar bayağa, yok rulo yapılan yatakmı olurmuş dandiktir bildiğin süngerdir fiyatıda ucuz zaten belli adi gibisinden muhabbetler donmeye başladı 190*90 bilindik markalardan bir öneriniz varmı acaba ama boyle şekil olarak yatağa benziycek yani burda gosterilen yataklar havlunun üstüne sünger kaplama gibi bişey duruyor yükseklikleride kısa hafifde hak verimiyor değilim...2 sene once istikbal enerji visco pedli yatak almıştık en azından adam gibi yatağa benziyor yani gosterilenler sünger üstüne kumaş havlu kaplama gibi tipsel açıdan öğrenci evi işi yatağa benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Nisan 2015; 18:31:55 >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    bence lateks ve visco karımışı bir yatak almanı öneririm erkmenson aşağıdaki içerik işini görür bence

Lateks Üst Katman 5cm – 65 Dansite %100 Lateks
    Destekleyici Soft Sünger 9cm – 32 Dansite Soft Sünger
    Visco Akıllı Sünger Alt Katman 5cm – 60 Dansite Visco
    Kapitone (DışKılıf) %100 Pamuklu Örme Patentli Kumaş - Yıkanabilir ve 3 Tarafı Fermuarlı
    İç Astar %100 Pamuklu Kumaş
    En Geç Teslimat Süresi 3 Gün
    UPS Kargo Ücreti Ücretsiz (Tüm Türkiye)
    İade Süresi 30 Gün
    Garanti Süresi 5 Yıl
    Toplam Yatak Yüksekliği 20cm

• Yatak aliminda son noktadayim. Fikirlerinizi ogrenebilirmiyim.
    Ben 1, 84 cm 83 kg boyun fitigim ve bel agrilarim var
    Esim 1, 64 cm 52 kg onun pek sikayeti yok.
    Ilk yatagum idas ve alali 15 sene oldu hala sorunsuz. Kaliteli ve uzun omurlu birsey dusunuyorum. Fikir yazanlara simdiden teşekkür ederim.

• evde çok memnun kaldığım idas gold miracoil var.100kg üstü için özellikle tavsiye ederim.simdi anneanneme bakınıyorum.65kg 85 yaşında zor doğruluyor.bu hbdeki mattrest milky ,jasmine ,milky plus çok yumuşak kalırmıdiye gidip geliyorum.viscolar yumuşak ve yan yatan ağır insan gömülüyor ve zor dönüyor tecrübeme göre.full ortobetik paket yaylı 28d süngerli yataklar iyi ama pahalı kanımca.futonun 350tl civarı paket yaylilari olur belki.denemek lazim.idas gold 90x190 650tl çok pahalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 160-200 boyutlarında yatak arıyorum ben 1.76 85 eşim 1.65 65 kilo 1000 tl civarında bi ürün istiyorum benim bel ağrılarım mevcut eşimde bi sorun yok ve aşırı terleme var bende tavsiye edebileceğiniz yataklar var mı ?

• Arkadaşlar selamlar, izmirde yaşıyorum nasip olursa eylülde evleneceğim için yatak konusunda tavsiyelerinize minnettar kalırım.öncelikle yatağı yatsandan alacağız ve açıkçası visco yada latex düşünüyorum. elbette yaylı+ visco yada yaylı+latex de olabilir,işlevsellikleri konusunda çok bir fikrim yok.nişanlımda bende orta sertlikte bir yatak istiyoruz ancak yatakta bizi içine gömecek kadar yumuşak olmamalı.ben 175 boy 75 kilo, nişanlım 163 boy 54 kilo.özellikle yatsandan öneride bulunma imkanınız olursa çok memnun olurum.şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Merhaba 1.90 boyunda 90 kg bu zamana kadar hep yaylı sert yataklarda yattım simdide 600 civari güzel bir yatak önerebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpino3

Arkadaşlar , yatak gerçekten denenerek alınır , gidiceksiniz en az yarım saat yatıcaksınız, Öyle üstüne bir yatmayla hiçbir şey görülmüyor. Geçtiğimiz aylarda Yataştan Bluestar bir yatak aldım 1 e 2 metre ebatlarında , yatak bende bel fıtığı yapıcaktı , sırt üstü yatamaz oldum o yatakta yata yata , Sanırım yatağın iyisini Serta Perfect Sleeper yapıyor , daha az maliyet olarak İdaş diyebilirim.

Tek kelimeyle kusursuz bir yatak fakat tek kisilik serta perfect sleeper yatagin fiyati 1700 lira!

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

Arkadaşlar , yatak gerçekten denenerek alınır , gidiceksiniz en az yarım saat yatıcaksınız, Öyle üstüne bir yatmayla hiçbir şey görülmüyor. Geçtiğimiz aylarda Yataştan Bluestar bir yatak aldım 1 e 2 metre ebatlarında , yatak bende bel fıtığı yapıcaktı , sırt üstü yatamaz oldum o yatakta yata yata , Sanırım yatağın iyisini Serta Perfect Sleeper yapıyor , daha az maliyet olarak İdaş diyebilirim.

Tek kelimeyle kusursuz bir yatak fakat tek kisilik serta perfect sleeper yatagin fiyati 1700 lira!

Kardeş 1700 TL de biraz fazla olmuş.
    Ama işe birde şu yönünden bakmak lazım, Yatak alıp da iki yıl sonra değiştirmek yerine daha iyi birşey alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: efe4

quote:

quote:

Ama işe birde şu yönünden bakmak lazım, Yatak alıp da iki yıl sonra değiştirmek yerine daha iyi birşey alınabilir

3 kez bu yatakta yattım hilton'da iyi bir uyku çektim. 4. konaklamamda (izmir doubletree/eski yıldızhan hotel) ağrıyla uyandım. sabah uyanır uyanmaz bu yatak serta perfect sleeper değil dedim. çarşafı kaldırdım yatsan'ın bir yatağı olduğunu gördüm. 2 diskte hafif kayma var. aradığım yay sistemi bu. buna benzer bir yatak bulsam yine razıyım.

www.realpages.com
    Michaelis Mattress Warehouse - Columbia, SC - Mattresses
    http://www.realpages.com/sites/michaelismattresses/page3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 13 Nisan 2015; 9:47:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Walandyl

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

1.85 boyundayım 97 kiloyum. Eşimse 1.75 ve 55 kilo, aramızdaki kilo farkından dolayı visko yatakları listeden çıkarmak zorunda kaldık. Birkaç satıcı bize lateks yatakları önerdi. Uygun fiyatlı 150x200 yada 160x200 boyutlarda lateks yatak tavsiyeniz nelerdir? Bütçemiz baza dahil maksimum 2200 TL şu anda.

önce şu yanlış bilgiyi düzeltelim aranızdaki kilo farkı visco yatak almanıza engel değil, visco da latex de tercih edebilirsiniz

2 farklı dükkandaki 2 farklı satıcı da aynı şeyi söyledi. Yoksa daha önce ben visco yatak kullandım ve çok memnundum, ama şu anda eşimin şüphesi var. Lateks yatak için tavsiyeniz var mıdır acaba? Sizde yoksa da herhangi bir yere yönlendirirseniz de sevinirim.

dah önce visco kullandıysanız yine visco kullanın latex yatak ta güzeldir ama visco ya göre daha serttir. alışkanlığınızı bozmayın hangi ildesiniz bu arada ona göre yönlendireyim

İstanbul'dayım

baza yı siz çözebilirseniz yatak konusunda yardımcı olabilirim

bu visco

buda latex
    ikisindende çok memnun kalırsınız

Hocam bu markanın fiyat listesine nasıl ulaşabilirim

• Onu bunu bilmem de yatak bir insanın sağlığı açısından çok önemli. İyi araştırıp karar vermek lazım.
  • belfıtığım olduğu için yatağımı değiştirmem gerekiyordu. nette ve mağazalarda yaptığım araştırmalardan sonra yatak alma serüveninde final four heyecanı yaşıyorum :) tek tek test ettiğim yatakları yazıyorum. umarım faydalı olur.

işbir frezya: çift taraf 2cm visco kaplı. paket yay sistemli. yumuşak-orta arası sertliğe sahip. 2mm çok ince gibi görünse de, viskonun kaliteli olduğu elle bastırma deneyiyle bile farkediyor. insanın belini kavrayan rahat bir yatak. beli ağrayanlar mutlaka bu yatağı denemeli. 90x200 için 1055tl.

yataş five-z: gayet kaliteli bir yatak. paket yay sistemli. işbir frezya'dan hafif sert bir yatak. çok yatağa gömülmek istemiyorum diyen için biçilmiş kaftan. beli ve sırtı kavrıyor. visko kalınlığı 5cm. visko kalitesi idare eder. 5mm olsa da 2mm'lik işbir viskosunun performansını göstermiyor. ama yattığınızda rahat ve kaliteli bir yatak olduğunu hemen anlıyorsunuz. 90x200 fiyatı 1070tl

yatsan therapist: daha 1 ay önce piyasaya çıkmış, yeni bir ürün. tüm özellikleri hastası olduğum serta perfect sleeper ile aynı. yatsan, benim gibi serta fanları için ucuz bir yatak üretmiş diyebilirim. yatak orta sertlikte. diğer 2 yatak gibi paket yay sistemine sahip. 5cm visko var ama satış danışmanı en kaliteli visko bizim dese de, üzülerek, yatsan'ın viskosunun kalitesinin işbir'in yakınından dahi geçmediğini söyleyeceğim. Yogunluk 40-50 ya var ya yok. 2cm'lik viscosuyla bile frezya farkını hissettirken, yatsan therapist'in 5cm'lik viskosu vasattı. biraz da orta sert olmasının verdiği etkiyle belinizi ve omurlarınızı frezya gibi kavramadığını söyleyebilirim. five-z ile benzer özellikler gösteriyor. fiyatı 90x200 ölçü için 700tl

işbir ergoplas akıllı yatak: yatağın yayları çelik değil. plastik mekanizmalı özel bir yay sistemi var. 2 tür yay var. biri yanları destekleyen sert yay, diğeri ise biraz daha yumuşak olan yay. yatağın iki tarafında da 5cm visco var. işbir'in kaliteli viskosu hemen kendini hissettiriyor. fakat bu yatak diğerlerinden farklı olarak orta-sert bir yapıya sahip. özellikle kilolu kişilerin bu yatağı mutlaka denemesi gerekir. yatağa gömülmeden yumuşak bir yatakta yatmak isteyenler için şahane bir yatak. fakat kilosu olmayanlar ve orta sertin üstünde yatmak istemeyenler tarafından direkt olarak elenmesi gerekir. Butcesi iyi olan biri ise mutlaka bu yatagi dusunmeli. 90x200 fiyatı 1255tl.

yatsan therapist modelini görmeden önce frezya'yı orta sertlikte sanıyordum. frezya yumuşak-orta. hatta yumuşak yatak sevenler için hedefi 12'den vuracak bir yatak. five-z ile therapist orta sertlikte. kilosu olmayan ve uykuda çok kıvrılanlar yani sağa sola dönen kişiler için daha uygun. frezya da bu tepkileri kompanse edebilir belki ama frezya'dan daha yumuşak bir yatak (misal visco) uykuda çok hareketli birini üzebilir. ben dracula gibi yattığım için ilk 3 yatakta da rahat edebileceğimi düşünüyorum.

sert yatak sevmeyen kişiler, uyanık müşteri temsilcilerinin "full ortopedik yatak öneririm, bonel yay sistemi belinizi destekler" gibi palavralarına kanmasın. kilonuz yoksa geleneksel helezon yayların süslü ismi olan bonel yay sisteminden uzak durun. bu yataklar çok serttir. mesela forumda ve şikayet.var üzerinde yerden yere vurulan yatsan switzerland, malzeme kalitesi olarak üst seviye bir yatak. kesinlikle kötü bir yatak değil. ama hafif kilolu ve çoğunlukla sırt üstü yatan biri için bu yatak hiç de uygun değil. çünkü sert bir yatak. sürekli sırt üstü yatan biri için switzerland çok yanlış bir tercih olur. bu yatağa kötü yatak diyen kişiler bence biraz da kendini sorgulamalı. hiç araştırmadan sadece internette "en iyi yatak hangisi" diye aratıp, switzerland keywordü ile mağazadaki satıcının dolduruşuyla yatak alınca sonuç illa ki böyle olur. diğer markaların sert yataklarının yanına şikayet yazın bakın. tepkiler aşağı yukarı aynıdır.

bazı arkadaşlar yatağımdan memnunum diyor. bir yatağın ömrü max 8-10 sene. yatak yayları 6-7 sene sonra esneme özelliğini kaybediyor. ilk yattığınızda "bel ağrısından gezemiyorum" dediğiniz bu yataklar, 5. senin sonunda yumuşak bir yatağa dönüşüyorsa, bunun sebebi yayların özelliğini kaybetmesiyle ilgilidir. benim yatağım çok güzeldi aynısından aldım ama bel ağrısından duramıyorum diyenlerin durumu da bununla alakalı. bizim evdeki 10 yıllık bonel yaylı full ortopedik dedikleri yatak tromboline döndü şu an. beton gibiydi sünger yatak gibi oldu. ortası göçüyor.

bir de yatakların iadesiyle ilgili olarak birkaç şey ekleyeyim. yatağın üstünde bir naylon torba var. eğer yatak konusunda kafanızda hala soru işaretleri varsa, o naylon kılıfı sökmeyin. biraz hışırdar, ses yapar filan ama 15 gün öyle yatın. çünkü tüketici kanunlarına aykırı olarak hiçbir firma sattığı yatağı almıyor. sadece değiştiriyorlar. yatağın üstündeki kılıfı değiştiriyorlarmış. bunun ücreti de takribi yatağın %15'ine denk geliyor. değişim var diye marketten elma alır gibi üstüne bile oturmadan yatak alan insanlar tanıyorum. yatağa yatın. yattığınız yerden konuşun satıcıyla :) yatak rahatsa 2-3dk sonra bedeninize güzel bir his geliyor. bunları yapmadan satıcıların, mal satma hileleriyle uydurduğu yalanlara inanıp, yatak alırsanız, iade edemeyeceğinizi de unutmayın. 2000 liralık bir yatağın nakliye ve iade masrafları yaklaşık 400tl. iade edilmesi de doğru değil bence zira yatağın üzerinde vücut sıvıları kalıyor. sıfır hijyen. o sebeple naylon ambalajı çıkarmayın, değiştirme durumunda eliniz güçlü olsun.

son olarak, ben 700 liralık fiyatıyla amerikan yatak markası serta'nın tıpatıp aynısı olduğunu düşündüğüm yatsan therapist ve yataş five-z arasında kaldığımı soylemeliyim. Arada 370 liralik bir fark var. 700 liralik fiyatıyla therapist muthis bir f/p oranına sahip. Fakat five-z de 360 lira farkı vermeye degecek bir yatak. elbette yatakta yatmadan insan vücuduna etkisini tam olarak söylemek mümkün değil. f/p oranı yüksek olduğu için bu yatağı almaya karar verdim. frezya ve five-z benzer fiyat diliminde olsa biraz daha zorlanabilirdim

not: bu yazı, "yatak satıcısıyım, bu işe yıllarımı verdim, uzmanım, en çok ben bilirim" diye babalanan fakat bize "onu alma, bunu yapma"dan başka hiçbir bilgi veremeyen, aslında işinin uzmanı filan olmayan, esnaf forum üyelerine gelsin

Edit: seçtiğim yatak yatsan-therapist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 11 Mayıs 2015; 8:43:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emek1907

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

1.85 boyundayım 97 kiloyum. Eşimse 1.75 ve 55 kilo, aramızdaki kilo farkından dolayı visko yatakları listeden çıkarmak zorunda kaldık. Birkaç satıcı bize lateks yatakları önerdi. Uygun fiyatlı 150x200 yada 160x200 boyutlarda lateks yatak tavsiyeniz nelerdir? Bütçemiz baza dahil maksimum 2200 TL şu anda.

önce şu yanlış bilgiyi düzeltelim aranızdaki kilo farkı visco yatak almanıza engel değil, visco da latex de tercih edebilirsiniz

2 farklı dükkandaki 2 farklı satıcı da aynı şeyi söyledi. Yoksa daha önce ben visco yatak kullandım ve çok memnundum, ama şu anda eşimin şüphesi var. Lateks yatak için tavsiyeniz var mıdır acaba? Sizde yoksa da herhangi bir yere yönlendirirseniz de sevinirim.

dah önce visco kullandıysanız yine visco kullanın latex yatak ta güzeldir ama visco ya göre daha serttir. alışkanlığınızı bozmayın hangi ildesiniz bu arada ona göre yönlendireyim

İstanbul'dayım

baza yı siz çözebilirseniz yatak konusunda yardımcı olabilirim

bu visco

buda latex
    ikisindende çok memnun kalırsınız

Hocam bu markanın fiyat listesine nasıl ulaşabilirim

mail adresinizi gönderirseniz size fiyat listesinin gönderimini sağlayım

• burda kullanılan yay sisteminin ismi nedir acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efe4

quote:

quote:

3 kez bu yatakta yattım hilton'da iyi bir uyku çektim. 4. konaklamamda (izmir doubletree/eski yıldızhan hotel) ağrıyla uyandım. sabah uyanır uyanmaz bu yatak serta perfect sleeper değil dedim. çarşafı kaldırdım yatsan'ın bir yatağı olduğunu gördüm. 2 diskte hafif kayma var. aradığım yay sistemi bu. buna benzer bir yatak bulsam yine razıyım.

www.realpages.com
    Michaelis Mattress Warehouse - Columbia, SC - Mattresses
    http://www.realpages.com/sites/michaelismattresses/page3.html

yanlış yatağın resmini koymuşsunuz serta perpect sleeper ın içi bu şekilde değil linkide bu buradan kontrol edebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.