Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.627
Cevap
295
Favori
2.066.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İndirim yok değil de ,
    Bazen %25,
    Bazen %30,
    Bazı ürunde bazen %40 gibi.
    Ama %20 den daha az indirimle veya ham liste fiyatıyla satıldığını görmedim.
    Geçen ay h.air 2700 liradan %30 indirimle 2000 liraya alınıyordu,
    Bu ay 2999 liradan %40 indirimle hemen hemen yine aynı fiyata alınabiliyor,
    Ama yarın liste fiyatından %25 indirimle 2200 liraya satarmı satar, orasını bilemem .
    Sadece yataş için değil her firmada böyle oyunlar olabiliyor. (verdiğim fiyatlar farazidir)
    Yatsan da çok kaliteli ama direk şunu alın diyemiyorum.
    Aklınızda 2-3 yatak olsun, direk onları deneyin derim.
    Mesela yataşa gittiniz, 20 tane yatağa bakmaktansa 2-3 tanesine bakıp hemen yatsana geçersin, orada da 2-3 tane bakarsın vs. Yatsan genelde 2500 tl civarı. Yıl başında bazı ürünlerine zam da yedi.
    Hafta sonu hanımla yatak bakmaya girdik, işbir coolflow 2600 liraya indi ama hanım beğenmedi.
    Yani buradan ahkam kesmekle olmuyor,
    Herkese göre yumuşaklık rahatlık vs değişebiliyor.
    Denemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/Athletic/21/

İki yatak arasında kararsız kaldım arkadaşlar, malumunuz üstünde uzunca süre yatıp test edemiyoruz. Fiyatları hemen hemen aynı rahatlık bakımından hangisi iyidir? Hangi yatağı tavsiye edersiniz?

• aXnBLaDe A kullanıcısına yanıt
    Tercih ettikleri yaylardan gidersek;
    Dht yay dan sa paket (torba) yay daha tercih edilesidir.
    Bence Yatsan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 3 aydır bunu kullanıyorum şimdilik sorun olmadı

• Yumuşak yatak önerisi olan var mı ? İçine gömüleceğim türden arıyorum. Teşekkürler.
  • Yeni Evleniyoruz Yatak Araştırması Yapıyorum Sitede Visco Satan Kargibi Var Acaba Yeni Kurulacak Evimiz İçin Riske Girmeyip Büyük Markalardan Yaylı Mı Alsak Visco Paket Yaylı Mı Alsak Bilemedim Tecrübelerinizi Bekliyorum Teşekkürler..
  • Araştırmalar sonucunda Yataş Duchess yatakta karar kıldım.

Bu yatağı alan kullanan var mıdır? Şu anda 1530'a satılıyor, mağazada pazarlıkla vs. daha ucuza alma imkanı var mıdır?

Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Araştırmalar sonucunda Yataş Duchess yatakta karar kıldım.

Bu yatağı alan kullanan var mıdır? Şu anda 1530'a satılıyor, mağazada pazarlıkla vs. daha ucuza alma imkanı var mıdır?

Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Hourglass Air ve DuchessComfort yataklardan memnun kalırsınız.
    fiyatı pazarlık gücünüz belirler.
    muhakkak bayinin de çok az da olsa bi indirimi olacaktır, peşin verebilirseniz.
  • Peşin para verip almayı planlıyorum ya da kredi kartına tek çekim.

Dolu yataş bayii var, o vermezse diğerinden alırım derim.
  • Hocam sizin Beğendiğiniz Yatağı Araştırırken N11 de 1000 Tl Üzerine 200 tL indirim Varmış. Ayrıca Card Finans 50 Tl Puan + Bir Sonraki Alışveriş İçin Hediye Çeki Vs Muhabbeti Var Belki İşinizi Görür.

urun.n11.com
    Tek Kişilik Yatak Ölçüleri & Modelleri - n11.com
    http://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/yatas-duchess-comfort-full-ortopedik-yatak-P31408558

• Teşekkürler dün bende gidip mağazaya sordum. Siesta çift kişilik baza, duchess yatak. 160x200 totalde 2284 tl dedi ama nakit verirseniz %10 daha düşerim 2054 okur düz hesap 2000 e bırakırım dedi.

Bu arada duchess 33 cm lik bir yatak olduğundan alanlar pek başlık kullanmıyor ya devasa başlık alıyorlar diyor.

• Değerli forumdaşlar ve ustalar 5 yaşındaki alerjik bronşitli ve çok terleyen çocuk için yatak tavsiyesine ihtiyacımız var.

Yatak ebadı 80x200. Ne tavsiye edersiniz.
  • Lordford hocam merhaba,
    Tavsiyeniz üzerine Brn yatak incelemeye gittim.
    Belirttiğiniz vogue model yanında başka bir model daha vardı, infinity 3000 modeli.
    1 lira buyuklugunde 3000 yay var içerisinde dendi. Vogue dan daha iyi de dendi.
    Üzerinde visco katman da olduğu iletildi. En hoşuma gitmeyen yönü bu oldu, değilse yatak güzel.

Fiyat olarak 2200 seviyesinde fiyatları var her iki urunde de. İnfinity 3000 için ek %10 daha özel indiri m olabilir dendi.

Henüz yatsan modellere baknadim, ancak ben yatak da bu tarz yatakların mübadilleri 4 bin seviyesinde dendi.
    Yatsan da da milwood ve switzerland a bakmak istiyorum.

Sizin gorusunuz nedir? İnfinity 3000 değerlendirmemiz nedir? Fiyat olarak yatsandan daha düşük olması kalite problemi olarak algılanabilir mi?

Bel fıtığı rahatsızlığı olan ve visco yataktan bıkmış birisi olarak bana tavsiyeniz ne olurdu?

• fenomen22 F kullanıcısına yanıt
    Ben kaliteli ve yeni bir markadır.
    Bahsettiğiniz ürunlerin ikiside güzel. Bence pazarlık yapın. Öğretmenler gunınde felan %15 gibi indirim yapabiliyorlardı.
    Ben incelemeye gittiğimde Vogue modelini beğenmiştim. Vogue de de mikro paket yaylar vardı.
    Açıkçası visco olan modellere arkamı dönüp diğer modelleri incelemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam süperb10000 modeli de çok çok beğenmiştim.
    Brn düet yatak da vardı ama bana çok yumuşak geldi.
    Yani brn de benim tercihim Vogue ve süperb.
    Ha başka birinin yatış kültürüne diğer yataklar uyar orasına bişey diyemem.
    Sert isteyen için switzerland harika .
    Millvord yatakda çok iyi, konforlu ama yılbaşında bu model çok zam yedi.
    Yatsan Beatris yatak da çok çok konforlu.
    İşbir coolflow modelini de çok beğenmiştim, 2600 tl demişlerdi.
    (yatak isimlerini yazarken harf hatası yapmış olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 21 Şubat 2016; 14:27:14 >

• yigitmete kullanıcısına yanıt
    Ebat olarak emin misiniz .
    Genelde 90x190 veya 100x200 veya 90x200 kullanılır.
    Genişlik olarak 90 dan aşağısını önermem.
    Uzunlukta da erkek çocuk için 200 idealdir,
    kız çocuk için 190 idealdir .
    Anne babanın boy ortalaması da önemli tabi.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam yatak, bu divan/karyola için lazım.

Karyolayı aldık ama yatak olarak lateks, visco, yaylı, yaysız ne almalıyız karar veremedik.
    HR SOFT SÜNGERLİ, PAKET YAYLI YATAK TERCİH EDİN.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu özellikler de tavsiye edebileceğiniz bir marka ve model var mı acaba?
    ÖZELLİKLER TAMAMDA 80 CM lik yatak BİLEMİYORUM.
    yatsan , idaş, brn, yataş , işbir vs
    bulunduğunuz şehirdeki yatak mağazalarını gezin,
    80 cm hangi modeller var bi bakın,
    paket yay ve hr süngerli modelleri değerlendirelim.
  • Selamlar,

Yatakların açıklamalarına baktığımda bir sürü şey yazıyor, bu işlerden anlamayan insanlar için kafa karışıklığından başkada bir işe yaramıyor sanki. Tercih yaparken ne tür kritlerleri göz önüne almalıyız ?

Orta sertlikte, paket yay sistemi olan, konforlu bir uyku ile birlikte, dinç şekilde uyanmamı sağlayacak, fiyat performansıda dikkate alarak öneri sunabilirmisiniz ?

Yataşın fiyatları, yatsan ve işbire göre daha uygun gibi geldi. Yoksa benmi yanılıyorum acaba ?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.