Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.627
Cevap
295
Favori
2.066.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah Yataklarını deneyeniniz kullananız var mıdır?
    Sitesinde otel sektöründen birçok beş yıldız referansı var.
    Birkaç yatağında Hr sünger, paket yay, pamuk, yün vs. kullanmış.
    Sağlam mıdır? Sonrasında garanti vs. sıkıntı yaşar mıyız?
    viskolu, lateksli karışımlara girmeden %100 doğal olduğunu bildiğim yün,
    pamuk olan yatakları denemeyi düşünüyorum.
  • alpi1905 kullanıcısına yanıt
    ne kadara aldınız acaba yatak geldi mi memnun kaldınız mı?
  • Merhaba ben hamileyim ve yattığımız yatak çok eskidi ve çok rahatsız acilen orta sertlikte yeni bir yatak amak istiyorum. 2000 TL maximum bütçe. Paket yaylı olursa iyi olur. Paket yay+ visko şeklinde de olabilir. Ne alsam kararsızım. Kesilikle yatak yumuşak olmamalı ama. Hourglass yatağa baktık yumuşak geldi bize, yatsan switzerland ise çok sert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevalkan -- 18 Ocak 2016; 16:33:48 >
  • sevalkan S kullanıcısına yanıt
    150x200 Yatsan Crown yatağı taksitli 1.400 e aldım. Aldıktan 1 gün sonra zam gelmiş sanırım.Yataktan çok memnun kaldım sabahları o kadar zinde uyanıyorum ki artık alarm çalmadan uyanıyorum çoğunlukla. Daha önce istikbalin visco yatağını kullanmıştım. Bence istilkbalin visco yatağından çok üstünde bir yatak kalite ve konfor açısından . Kısacası yatağı tavsiye ederim ama gidip denemenizde fayda var yatak işi kişiden kişiye değişiyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpi1905 -- 19 Ocak 2016; 0:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevalkan

Merhaba ben hamileyim ve yattığımız yatak çok eskidi ve çok rahatsız acilen orta sertlikte yeni bir yatak amak istiyorum. 2000 TL maximum bütçe. Paket yaylı olursa iyi olur. Paket yay+ visko şeklinde de olabilir. Ne alsam kararsızım. Kesilikle yatak yumuşak olmamalı ama. Hourglass yatağa baktık yumuşak geldi bize, yatsan switzerland ise çok sert.

Allah tamamına erdirsin
    vatana millete ve ailesine hayırlı evlat olsun.
    çocuk terbiyesi anne karnında başlar ve ilk 3 yaş çok önemli.
    .
    olayı anlamışsınız,
    yatak firmaları olsun
    paket yaylı olsun
    orta-sert bir yatak olsun, çok sert ve çok yumuşak olmasın.
    .
    herkesin beğenisi farklı oluyor , şunlara da bir bakın

yatsan.com
    The resource cannot be found.
    http://yatsan.com/yayli-yataklar/crown

yatsan.com
    404 - File or directory not found.
    http://yatsan.com/yayli-yataklar/otantique-plus

http://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/pocket-spring-paket-yayli-yataklar/coolflow-2/
    http://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/pocket-spring-paket-yayli-yataklar/lavender-garden-pocket/
    www.idas.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/mattist-collection.html

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Amin çook teşekkür ederim, nerileirnizi kaydediyorum gidip yerinde deneyeceğiz. Çok teşekkürler ilginiz için, sağolun.
  • Bundan 5 sene önce evlenirken Yataş'tan Cashmere Visco yatak aldık. Rahat güzel bir yatak ama gel görki son 5-6 aydır mı diyeyim, 1 senedir mi diyeyim, yatak artık bitmiş okeye dönüyor. Her sabah bel ağrısı ile kalkıyoruz. Yatağı değiştiricem mecburen. Ya neye üzülüyorum biliyormusunuz, en iyisini alalım, uzun süreli olsun, rahat yatalım dedik, 5 sene önce 1.000 lira para verdik, şu düştüğümüz duruma bak. Visko yatak alacaklara buradan duyurulur. Ömürleri 5 sene arkadaşım, hatta 4 sene.
  • 500 tl ye misafir için bir yatak tavsiyesi(150x200) verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 20 Ocak 2016; 17:33:15 >
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Mondi magic5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Mondi magic5

fiyatına baktım da 782 tl gözüküyor
  • hocam merhabalar...
    Yatağım eskidiği ve bel ağrılarım olduğu için yatak almaya karar verdim ama bayağı seçenek var...izmir menşeli bambi yatağın bayisi aşağıda linkini verdiğim yatağı 1000 tl gibi bir rakama veriyor...ama benim aklım yataşın Selective serisinden Five Z ve Prestige arasında gidip geliyor bu iki yatağı da 1800 tl ye alabiliyorum.....bu iki yatak arasında 800 tl lik fark vermeye değer mi yada 1000-1500 tl ye daha iyi bir öneriniz var mı ?

bambi yatak

@lordford50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal311 -- 23 Ocak 2016; 23:33:45 >
  • kartal311 kullanıcısına yanıt
    Yataşın bu yatakları kaliteli.
    3/2 fiyatına alt markası olan selena yatak da titanıum ve Premium modelleri de var.
    Ama bulunduğunuz yerdeki yerel yatak firmalarının kalitesinden emin iseniz tabiki yarı fiyatına değerlendirilebilirsiniz. Kağıt üzerinde iyi gözüküyor.
    Yatsan da switserland , crow, otantikplus var.

• pampilo P kullanıcısına yanıt
    Memnunmusunuz acaba, tavsiye edermisiniz yatsan switzerland yatagi?

• ddisy_08 D kullanıcısına yanıt
    Nasil acaba bu urun, tavsiye edermisiniz?

Sizin aradığınız yatsan (serta) royalty.

• quote:

Orijinalden alıntı: BTTF

Sizin aradığınız yatsan (serta) royalty.

teşekkürler,
    kaliteli bir paket yay olduktan sonra 'Multi Spring’ yay sistemi ile desteklenmesine ne gerek var.
    ve en üst katmanda kullanılan visko malzeme yerine latex veya HR soft sünger olmasını beklerdim.
    çok gereksiz bir yatak olmuş, konforu nedir bilemem ama 3000-4000 lira için YATSAN alacak olsam beatrice veya SERTA Elizabeth, Clementine, Caramel, Perfect Sleeper veya BRN 10000 felan alınır.
    Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Lordford hocam,
    Eşimle 160x 200 yatak alacağız. Kilo ve omurga sorunumuz yok. Orta sert birşey bakıyoruz. Ancak visko katmanlı modeller hosumuza gitmedi. Pocket yaylı modeller de biraz sert geldi acıkcası ( switzerland gibi) yatsan milwood baktık ama bütçemizi aştı.
    Bütçemiz 1500-2000 arası.

İdaşın boston lateksi epey hosumuza gitti. Miracoil yaylı, lateks katmanlı ,pedsiz, dış yüzeyi fermuarlı cıkarılabilir.
    Bu yatak nasıldır önerir misniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cercan -- 1 Şubat 2016; 0:38:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cercan C kullanıcısına yanıt
    İdaş yataklar kalitelidir. Memnun kalırsınız inşallah.
    Brn vogue modeli de 2200 tl idi .
    Bazen %15 indirime girebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 1 Şubat 2016; 9:25:49 >
    160x200 boston latexi, masko idaş bayi 1950 TL'ye bıraktı, ben başka bir tanıdık bayiiden daha uyuguna aldım. (Fiyatlar nakit fiyatlarıdır)
    Umarım memnun kalırım.
  • lordford50 Hocam
    Nasipse 20 Mayısta düğünüm var 1600*200 bir yatak almak istiyorum yatak konusunda bilgim 0 orta sertlikte bize bir yatak tavsiyesinde bulunur musunuz en azından bi yerden başlamak için :) ben 190 boy 93 kilo eşimde 70-72 kilo falan şimdiden tsk ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.