Bildirim
Yatalak nedir Nasıl yapılır izleyin görün gençlerrr
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hepsi yatalacak olmuiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunlucuk vasat, video vasat, komutçu iyi, adam tutmanız iyi.
Forumda eski bir assassin rehberi var incelemenizi tavsiye ederim, en azından skill diziliminizi değiştirin o skill dizilimi ile sizden çok daha az itemli assassa kesilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben minörü elle atıyom de bak nasıl sövüyom sana -
quote:
Orijinalden alıntı: Constantine
Oyunlucuk vasat, video vasat, komutçu iyi, adam tutmanız iyi.
Forumda eski bir assassin rehberi var incelemenizi tavsiye ederim, en azından skill diziliminizi değiştirin o skill dizilimi ile sizden çok daha az itemli assassa kesilirsiniz.
kardeşim eyvallah doğrusundur belki oynayış stilim sana göre değildir,her Asasın kendine göre bir oynayışı vardır,ben 6 7 senedir böyle oynuyorum iyi veya kötü,şuana kadarda eşit itemlerle çok çok az insanlara çizildim onlarıda tebrik etmişimdir,pk atmak ile vs atmak aynı şeyler değildir,
o konuyu biliyorum dediğim gibi,sen nasıl oynamaya alıştıysan o şekilde daha çok geliştirirsin kendini,ben bu şekilde skillere çok rahat odaklanabiliyorum,burası usko değil pvp, videodakilerin benden pus item farkı var yani benden fazla itemliler,ve onlarda iyi oyuncu,
-
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu
quote:
Orijinalden alıntı: road35
ben minörü elle atıyom de bak nasıl sövüyom sana
yıl olmuş 2017 moruQ gelmişssin elden bahsediyon 13 14 senelik oyun bu,bu saatten sonrada elle asas oynayanı tokatlarlar,ben minoru elle atıyom diye birşeyde demedim,şizofrenik ruhunla polemik çıkarmaya çalışan zavallı bir insanın tekisin,ve anca klavyenle dans edebilirsin,dikkat etde birgün gelip o klavyeyi ağzına sokup tuşlarını kıçından çıkarmasınlar,müptezellllllll seni
ulen ne karı gibi bi tarafını yayıp böbürleniyon ha koxp ha pedal hiç bir farkı yok sizin gibi bebeler r+skill i de makroya atıyor hatta daha özürlüsü combo pedala para veriyor bence sen onlardansın ya neyse. Botsunuz olum alayınız botsunuz counterdaki botlardan bi farkınız yok. Herife bak utanmasa elle oynayan özürlüdür diyecek herifteki küstahlığa bak
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu
quote:
ben minörü elle atıyom de bak nasıl sövüyom sana
yıl olmuş 2017 moruQ gelmişssin elden bahsediyon 13 14 senelik oyun bu,bu saatten sonrada elle asas oynayanı tokatlarlar,ben minoru elle atıyom diye birşeyde demedim,şizofrenik ruhunla polemik çıkarmaya çalışan zavallı bir insanın tekisin,ve anca klavyenle dans edebilirsin,dikkat etde birgün gelip o klavyeyi ağzına sokup tuşlarını kıçından çıkarmasınlar,müptezellllllll seni
ulen ne karı gibi bi tarafını yayıp böbürleniyon ha koxp ha pedal hiç bir farkı yok sizin gibi bebeler r+skill i de makroya atıyor hatta daha özürlüsü combo pedala para veriyor bence sen onlardansın ya neyse. Botsunuz olum alayınız botsunuz counterdaki botlardan bi farkınız yok. Herife bak utanmasa elle oynayan özürlüdür diyecek herifteki küstahlığa bak
sadece 7 8 pedal bu çıkarsam gene oynarım,ben bu şekilde skillere daha çok odaklanıyorum,daha rahat oynuyorum buda benim tarzım,kimiside gider x7 alır oynar,bu saatten sonrada pedalsız oynayan asasıı çok nadir bulursun,bu düzen oturmuş,seni çok ezmişler zamanında ondan böyle saçmalıyon,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetztt -- 11 Temmuz 2016; 21:30:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X