Şimdi Ara

YATAŞ BLUE STAR YATAK ALMAYIN SAĞLIĞINIZDAN OLMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze öncelikle sağlıklı günler dilerim.

Yaklaşık 5-6 ay önce 7-8 yıl kullandığımız yatağımızı değiştirelim istedik.kullandığımız yatakta ucuz bir üründü açıkçası ama rahatlık anlamında hiç bir sıkıntısı yoktu.

Yataş blue star marka yatak aldık.daha ilk günlerden rahatsızdı sabahları çok yorgun dayak yemiş gibi kalkıyordum.inanılmaz şekilde bel ağrılarımız olmaya başladı.yeni olduğu için yada alışamadık diye düşündüm.

Şimdi sonuç ben 36 yaşındayım eşim 28 yaşında ve bel ağrılarımızın şiddeti artmasıyla doktora gittik hayırlı olsun bel fıtığı olmuşuz.doktor bey durumu anlattık.oda bazı yatakların bu sonuca yol açabileceğini yatağı değiştirmemizi tavsiye etti.ben artık sağ bacağımın üstüne zor Basar duruma gelmiştim.1 haftadır çekyatta yatıyorum denemek için ve bel ağrım çok azaldı çok daha iyi kalkıyorum.

Firma ile görüştüm kesinlikle hiç bir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar.sağlıklı bir yaşam için sağlıklı uyku gibisi yok...paranızı çöpe atmayın bu marka Nın bu modelinden uzak durun herkeze saygılar sağlıklı yaşamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yataş Blue Star Yatak: Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar

Yataş Blue Star yatakları, yatak arayışında olanlar arasında popüler bir seçim haline geldi. Ancak bu yatağa yatırım yapmadan önce bazı önemli hususları göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Yataş Blue Star Yorumları

Yataş Blue Star yatakları hakkında çevrimiçi olarak karışık yorumlar bulunmaktadır. Bazı kullanıcılar yatağın konforundan ve desteğinden memnun kalırken, diğerleri sertliği ve hareket yalıtım eksikliğinden şikayet etmektedir.

Blue Star Yatak Yorumları

Blue Star yataklarının en yaygın şikayetlerinden biri sertliğidir. Kullanıcılar, yatağın çok sert olduğunu ve omurga desteği sağlamadığını bildirmektedir.

Yataş Blue Star Yatak Yorumları

Yataş Blue Star yataklarının bir diğer yaygın şikayeti de hareket yalıtımı olmamasıdır. Bu, bir kişinin hareket etmesi durumunda yatağın diğer tarafında yatan kişinin de etkilenebileceği anlamına gelir.

Yataş Blue Star

Yataş Blue Star yatakları, yüksek yoğunluklu sünger ve yatak yayları ile üretilmiştir. Bu yapı, destek ve dayanıklılık sağlamayı amaçlamaktadır. Ancak bazı kullanıcılar, süngerin zamanla çöktüğünü ve yayların gürültülü hale geldiğini bildirmiştir.

Yataş Blue Star 160x200 Yorumlar

Yataş Blue Star 160x200 boyutundaki yatak, çiftler için popüler bir seçenektir. Ancak bu boyutun bile hareket yalıtımı olmadığına dair yorumlar bulunmaktadır.

Blue Star Yataş Yorum

Sonuç olarak, Yataş Blue Star yataklarını satın almadan önce çevrimiçi yorumları dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Yatağın sertliği ve hareket yalıtımı eksikliği gibi potansiyel sorunların farkında olmalısınız. Bu yatak, herkes için uygun olmayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uyarı için sağol kardeşim
  • Gecmiş olsun demek ki adı var kalitesi yok. Hangi yatak tipini önerdi doktor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi yatağı aldınız? Sert ama konforlu bir yatak almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 7 Temmuz 2021; 8:57:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende bel fıtığı vardı. doktor mutlaka sert yatakta yat dedi. yataş mağazasında sert yataklarda yatarak deneyerek bir model aldım. şimdi modelini hatırlamıyorum ama çok şükür bel fıtığıma iyi geldi. misafirlikte farklı yatakta yattığımda sabah bel ağrısı ile kalkıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.