Şimdi Ara

Yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • itü pc yaklaşık 1300 sıralama ile almış bu sene, benim sıralamam da 2k. 1. yıl 4 e yakın bir ortalama tuttursam buraya yatay geçiş yapma ihtimalim ne kadardır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüksek ama rekabet de yüksek her şeye hazırlıklı ol. Hangi ceng çıktı da hemen yatay geçiş düşünüyorsun?

• Düşünenadamsmith D kullanıcısına yanıt

hacettepe

• ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt

3 kişi civarı alıyorlar ve Hacettepe İTÜden sonraki en yüksek sıralamalı Ceng yani Hacettepe'de top 3-10'a girmen gerek denebilir.

• Düşünenadamsmith D kullanıcısına yanıt
    O da yetmez bence hocam. Biraz araştırdım 3.95 4.00 arası yapanlar girmiş önceki senelerde. Bi de Özyeğin, yeditepe, tobb falan var. Oralardan da baya kişi deneyecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bismillah sonuçlar yeni açıklandı niye bunu düşünüyorsun ?
    Sorunun cevapı olarak da Haceti bilmem ama YTÜ , Marmara vb okullardaki yüksek ortalamalı herkes geçmeyi deneyecektir , bundan tahmin edebilirsin zorluğunu .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam Hacettepedeki kişileri geçmekten ziyade olay YTÜ deki kişileri geçmekte olabilir, eğer onların not sistemi daha rahatsa daha zor olabilir geçmek. Bizde bölüm dışı derslerde çan yok mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ağustos 2024; 21:23:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay Geçiş İptali
    7 yıl önce açıldı
    YATAY GEÇİŞ
    3 ay önce açıldı
    Kurumlararası Yatay Geçiş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Ama onlar da sınav sıralaması yönünde dezavantajlılar. Siz hiç düşündünüz mü yatay geçişi, yapan var mıydı hocam bölümden?

• Yapmak istediklerimi hacette yapamamaktan korkuyorum.

Hocam üst sınıflardan 1 kişi gördüm odtü cenge geçen onun dışında bilmiyorum (onu da tanımıyorum zaten)

Benim birkaç kez aklıma geldi odtü cenge başvurmak ama müfredatları bizimkinden çok farklı, ayrıca aynı dersleri saymama ihtimalleri de olabilir diye başvurmadım. Bir de buraya alıştım ve sevdim diye takip etmedim başvuruları.

Sıralama konusunda 2kdan ytü yazan olsa da çok yoktur o yönden avantaj olabilir.

Özel değilse ne tür şeyler hocam

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2. 3. 4. Hatta mümkünse 1. Sınıfta hocaların araştırmalarında yer almak istiyorum. Makalede ortak olup sağlam referanslar kazanmak istiyorum. Akademik olarak itü hacettepeden çok çok daha iyi bence. Bu yüzden geçiş deneyeceğim. Bir de evim burda, benim için çok rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTENFİKRET -- 15 Ağustos 2024; 21:41:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Anladım hocam, itünün akademik tarafını çok bilmiyorum, ev olayı bence de çok avantajlı, ortalama yapılır ama biraz fazla üzerine düşmek lazım, özellikle 1. sınıfta ilk sınavdan çıkıp üni gerçeğiyle karşı karşıya gelince insanlar aklındaki hedefi düşürebiliyor ama düzenli çalışmayla 3.5+ yapmak zor değil, sadece konuları son haftalara biriktirmemek lazım, özellikle de yatay geçiş hedefiniz varsa bence 3.7 falan yapmak gerekiyor. Bir de yoklama alınmasa bile bölüm derslerine gitmenizi tavsiye ederim, hem çok faydalılar hem de hocayla iletişim kurma şansınız yükselir. Burada kalsanız bile size attığım program ile de çalışmalara katılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Ağustos 2024; 22:8:27 >
  • Selam konu açma kısmını bulamadım o yüzden buraya yazıyorum. Ailemle problemlerim var. Geçen sene üni tercih ederken şehir dışında okumama izin vermediler ı yüzden yaşadığım şehirde yazmak zorunda kaldım. Ama 1. Sınıfta aşırı pişman oldum, çok ağladım. Bu yaz yatay geçişe başvurdum ve istediğim okullardan biri çıktı. Ama ailem yatay geçiş yapmama izin vermez. Onlarla konuşarak çözebileceğim bir şey değil. Sizce ne yapmalıyım? Kendim gidip kayıt yaptırıp sonradan söylersem çok kızarlar o yüzden korkuyorum.

• itü yazsan daha rahat yapardın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 23 Ağustos 2024; 19:27:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.