Şimdi Ara

Yatay geçiş başvurusu sonucu iki okula kabul edilirsem ? Acil yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yatay gecis basvurusu sonucu iki okula kabul edilirsem istedigime kayit yaptirip o okula gidevilecegimi biliyorum . ama simdi soyle bir sorun var . ornegin ankara universitesi yatay gecis basvuru sonuclarini 19 agustosta , hacettepe 24 agustosta yayinliyor . ankara 19 agustosta yayinladiginda ben ankaraya kabul edilmissem , henuz hacettepe sonucumu bilmedigimden isimi garantiye almak adina kayit yaptirmak zorundayim . ki kayit tarihleri 21-23 agustos arasinda . 24 agustosya hacettepeye de kabul edildigimi ogrenirsem ve hacettepede okumak istersem bu durumda ne olacak? Diger taraftaki kaydimi iptal ettiremem mi ? Burda benim sucum ne . bu konuyu nerden ogrenebilir miyim ? Lutfen yardimci olun cok onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ankarayı kazandın diyelim kaydını yaptır, daha sonra hacettepeyi kazanırsan git oraya da kaydını yaptır ve ankaraya yatay geçiş yapmaktan vazgeçtiğini ve kaydının silinmesini söyleyen bir dilekçe yaz. zaten kayıt yaptırdığın anda yök'e bilgilerin hemen gitmiyor, okullar açıldıktan yaklaşık bir ay sonra felan gerçek kaydın oluyor. ilk yaptırdığın kayıtlar biraz formalite o yüzden sorun olmaz..
  • sagolun:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.