Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ DENEMEK VS KIRIKLA YENİDEN HAZIRLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz üzere bu yıl Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandım ve kafam çok karışık.

Ortalama kasıp İstanbul Hukuk, Marmara Hukuk, Dokuz Eylül Hukuk, Medeniyet Hukuk, Kocaeli Hukuk ve kafamda ismi belli olan diğer hukuk fakültelerine mi geçmeye çalışsam yoksa kırıkla tekrar mı hazırlansam.. Çok kararsızım.

Ortalama Başarı Puanım 76.50, bu yıl 15.7k'dan 20.3k'ya attı.. Zaten kırıkla yeteri kadar geri atacağını biliyorum, düşük olduğundan dolayı daha da fazla geriye atacak; bunu da biliyorum. Her türlü geriye atacak işte..

Nasıl bir yol izlemem gerekir, sizler neler önerirsiniz?

Hepinizin tüm fikirlerine açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Ellis -- 18 Eylül 2020; 16:28:54 >

• Ortalama kasma mevzusu nasıl oluyor hocam atıyorum 4 ortalama yapsak yks puanımızın tutmadığı bir yere bile geçiş oluyor mu ? Benim bildiğim üni içinde var bu sistem üniler arası yok
  • ösymdekituvaletpompası kullanıcısına yanıt
    Üniversiteden üniversiteye değişen bir mevzu bu, kimisi bakar kimisi bakmaz..
  • kuzen istanbul,marmara ve dokuz eylül hukuka myp talebi çok fazladır ve düşük kontenjan açıyorlar yalovadan geçmek için üst düzey ortalama yapman lazım.kocaeli hukuka bence rahat geçersin talep de diğer 3 lüye göre baya azdır üst düzey ortalamaya da gerek kalmaz düzenli çalışmayla geçebilirsin.gelelim kırık mevzusuna hamda 15k yapan birisi çok net 1k adayıdır 1k yapsan 4kya atacağını varsayalım yazdığın 3 lünün tamamına girebiliyorsun ve bu sene kırıkla hazırlanmak için biçilmiş kaftan okul tamamen online tüm konular çıkacak.yalovada sınavlar online mi olacak bilmiyorum ama eğer online ise mezun senesinden fark kalmaz.
    eğer kendinde tekrardan 8-9 ay boyunca yks ile uğraşabilecek motivasyonu/psikolojiyi görebiliyorsan en mantıklısı kırıkla kazanmak gibi duruyor.okul online olmasa yatay geçiş öneririrdim çünkü kampüste kırıkla hazırlanmak için ciddi anlamda çoğu şeyden uzak kalman gerekecekti senin de bu psikolojiyi kaldırabileceğini düşünmüyorum.hazır evdeyken vakit bolken ösym ile son kez ringe çık derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 18 Eylül 2020; 16:46:35 >

• ne diyorsun kuzen, son bir dans daha mı etsek
  • Bende sayısalda kırıkla deneyeceğim geri atmayı hesaba katmazsak hedef hamda 3k yapmak.

Sanırım kırıkla derece deneyecekler derneğini kurmanın vakti gelmiş
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    'ayıyı dansa kaldırırsan dans sen vazgeçtiğin vakit değil ayı vazgeçtiğinde sona erer' durumu özetleyen bir rus atasözü ösym çok yanlış kişiyi dansa kaldırmış anlaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XX
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdiden başarılar hocam.. artık şu derneği kurma vakti gelmiş
  • şimdiden içim şişti bugün iyice düşüneyim, birkaç gün de mental olarak hazırlanayım.. ehliyet işini de tamamlayayım.. sonra başlayalım.. biraz rakiplere avans verelim
  • yatay geçiş için ortalama lazım online sınav olan ortamda ortalamayla öne geçmen zor olur rakiplerinden herkesın ortu yüksek olcak bu sene yatay gecıste çok şans faktörü olcak önünde ama kırıkla denersen senın elınde kazanıp kazanamamak tmde mfye göre kırık daha az etkiliyor bol şans
  • fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler hocam, bakalım ne yapacağım
  • kendini hazır hissettiğinde last dance with ösym diyerek başlarız bizle beraber kırıkla hazırlanmak artık gelenek haline gelecek nesilden nesile aktarılacak
  • bu sene tatmin olmazsak seneye sağlam obp'yle 3 sene üst üste hazırlanmış olmaca.. ea ilk 100'ün 95'i forumdh'den çıktı bile
    seneye de online olursa kuvvetle muhtemel yaşanır lti geri geldiğine göre ilk 100'ün 100'ü forumdan çıkacak diyebiliriz 95 iyimser olmuş
  • asdhsahdhashdashdhasdhasd sağ ol kuzen.. yavaştan UP'latalım konuyu
  • up
  • dene kirikla zaten cok bi kaybin yok senin her turlu geriye atiyor. tm'de 1k icinde olmak yatay gecisten daha kolaydir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    uppercut
  • 2023'te kardesimle beraber girip noktayi koyacagim insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    sdjfksdfkjdsfkjdsfkj
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.