Şimdi Ara

Yatay geçiş, dikey geçiş ve tekrar hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh ailesi. Ben Gazi Üniversitesisinde okuyorum ama üniden pek memnun değilim, üniversite olarak odtüye geçmek istiyorum yalnız iki üniversite arasında 50 puanlık fark var. Aynı bölümler arasında geçiş yapıcam. Sorularım şunlar

Yatay geçişle geçiş yapabilir miyim? Yapabilirsem ortalamam kaç olmalı?

Ygsye tekrar hazırlanmak daha mı kolay olur?

Dikey geçiş nasıl oluyor?

Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi bölüm

• Dikey geçiş dediğin şey önlisans okuyup lisansa tamamlamak için yapılan geçiştir.

Yatay geçiş için yapacağın çok fazla bir şey Yok. İstediğin okul yatay geçiş için eğer kontenjan açarsa, başvuru yapan öğrencilerin not ortalamaları yüksekten düşüğe doğru değerlendirilir ve açılan kontenjan kadar ortalaması yüksek öğrenciler geçiş yapabilir.

Ygs ile uğraşmak sana kalmış. Bol şans.

• maden müh. falansa geçersin. ama elektrik bilgisayarsa geçmen çok zor. ayrıca c1 ingilizcen olmalı geçmek için
  • en önemlisi programın uyuşması gerekir öncelıkle bunu ogrenmelisin.Ama şahsi fikrim 50 puan farkla gecişin imkansıza yakın.benim geciş yapmak istedıgım unıversıteyle aramda 1.8 puan var ve gecmıs senelere bakarak yaklasık 75-80 ortalama yapmam gerektıgını hesapladım sen kendini oyle dusun.ha belkı ıstedıgın bolume kimse basvurmaz kontenjan vardır ve program uyuşur oyle yaparsın ama dedıgım gıbı cok cok zor.

• Dikey gecis zor kardeşim, 2 sene okuman, ortalamani yuksek tutman ve matematik+turkcenin cok iyi olmasi lazim. 4 sene daha okuycaksin, 2+2 degil 2+4 yani, hazirlik olursa o da eklenir. Zamanim var dersen olur. Atiyorum itu makineye lys ile girerken, lysyi fulle yakin yapman gerekirken dgs ile girisinde matematigi kesinlikle fullemen ustune de 30 turkce cozmen lazim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay geçiş nasıl oluyor?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.