Şimdi Ara

Yatay geçiş olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kırıkkale hukuk 71.900 ile aldı sınır ne kadar olur bilmiyorum.

Bir yıl okuduktan sonra yatay geçiş yapsam Kırıkkale hukuk gelir mi sizce?

• talep çok olursa gelmeyebilir ama başvuru hakkın var şansını dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

talep çok olursa gelmeyebilir ama başvuru hakkın var şansını dene

Teşekkür ederim umarım olur, bu arada bir yıl hazırlık okuyacağım o esnada tekrar hazırlansam sizce kırık obp ile hukuk gelir mi, ne kadar şans görüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ulquiorra Schiffer_ -- 2 Eylül 2021; 22:58:32 >
  • _Ulquiorra Schiffer_ kullanıcısına yanıt
    pek şans değil aslında ve sınava çalışacaksan gayet kolay bence hukuk kazanmak
  • quote:

pek şans değil aslında ve sınava çalışacaksan gayet kolay bence hukuk kazanmak

Yatay geçiş olacaksa onun ihtimalini yüksek görsem tekrar hazırlanmam ama bir yıl İngilizce hazırlık okuyacağım o sırada tekrar hazırlanmam kolay olur diye düşündüm. Kırık obp ile zor olur mu bilmiyorum.

kırık obp ile çok iyi yerleri kazanmak zor olur, ortalama yerleri kazanmak da çok kolay olmaz belki ama zor da olmaz. yine de kırık obp çok atıyor gelen sıralama üzebilir
  • quote:

kırık obp ile çok iyi yerleri kazanmak zor olur, ortalama yerleri kazanmak da çok kolay olmaz belki ama zor da olmaz. yine de kırık obp çok atıyor gelen sıralama üzebilir

Anladım hocam, peki yatay geçiş için ne kadar bir ihtimal verirdiniz?

gerçekçi olursam 50-60k aralığında gelmez diye hukuk yazmayan fazla kişi olduğunu ve %90 ihtimalle gelmeyeceğini düşünüyorum. aynısı bu sene kastamonu tıp için olmuştu. talep çok olacaktır muhtemelen
  • quote:

gerçekçi olursam 50-60k aralığında gelmez diye hukuk yazmayan fazla kişi olduğunu ve %90 ihtimalle gelmeyeceğini düşünüyorum. aynısı bu sene kastamonu tıp için olmuştu. talep çok olacaktır muhtemelen

O zaman hazırlık okurken tekrar hazırlanmak farz oldu, iki türlü de olmazsa diğer sene tam obp ile de denerim, yorumunuz için teşekkür ederim hocam, iyi forumlar.

• Kontenjanin yuzde 30unu aciyorlar myp’de, simdi 60-70k’dan nasil olsa gelmez diye hukuk yazmayanlar saldirir oraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.