Bildirim
Yatay geçiş olur mu
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
talep çok olursa gelmeyebilir ama başvuru hakkın var şansını dene -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE
talep çok olursa gelmeyebilir ama başvuru hakkın var şansını deneTeşekkür ederim umarım olur, bu arada bir yıl hazırlık okuyacağım o esnada tekrar hazırlansam sizce kırık obp ile hukuk gelir mi, ne kadar şans görüyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ulquiorra Schiffer_ -- 2 Eylül 2021; 22:58:32 > -
pek şans değil aslında ve sınava çalışacaksan gayet kolay bence hukuk kazanmak -
quote:
pek şans değil aslında ve sınava çalışacaksan gayet kolay bence hukuk kazanmakYatay geçiş olacaksa onun ihtimalini yüksek görsem tekrar hazırlanmam ama bir yıl İngilizce hazırlık okuyacağım o sırada tekrar hazırlanmam kolay olur diye düşündüm. Kırık obp ile zor olur mu bilmiyorum.
-
kırık obp ile çok iyi yerleri kazanmak zor olur, ortalama yerleri kazanmak da çok kolay olmaz belki ama zor da olmaz. yine de kırık obp çok atıyor gelen sıralama üzebilir -
quote:
kırık obp ile çok iyi yerleri kazanmak zor olur, ortalama yerleri kazanmak da çok kolay olmaz belki ama zor da olmaz. yine de kırık obp çok atıyor gelen sıralama üzebilirAnladım hocam, peki yatay geçiş için ne kadar bir ihtimal verirdiniz?
-
gerçekçi olursam 50-60k aralığında gelmez diye hukuk yazmayan fazla kişi olduğunu ve %90 ihtimalle gelmeyeceğini düşünüyorum. aynısı bu sene kastamonu tıp için olmuştu. talep çok olacaktır muhtemelen -
quote:
gerçekçi olursam 50-60k aralığında gelmez diye hukuk yazmayan fazla kişi olduğunu ve %90 ihtimalle gelmeyeceğini düşünüyorum. aynısı bu sene kastamonu tıp için olmuştu. talep çok olacaktır muhtemelenO zaman hazırlık okurken tekrar hazırlanmak farz oldu, iki türlü de olmazsa diğer sene tam obp ile de denerim, yorumunuz için teşekkür ederim hocam, iyi forumlar.
-
Kontenjanin yuzde 30unu aciyorlar myp’de, simdi 60-70k’dan nasil olsa gelmez diye hukuk yazmayanlar saldirir oraya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X