Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
682.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oflu6134

quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim11

1- her üni için gerekli olanlar alttan dersinin olmaması, disiplin cezası olmaması, 3 ün üstünde ortalama olursa iyi olur
    2- 2 kere yapabilirsin ama istediğin kadar üni ye başvuru yapabilirsin
    3- Yaz döneminde yapılıyor merkezi yerleştirme ne zaman onu bilmiyorum
    4- Eğer ders içerikleri çoğunluğu tutarsa geçebilirsin ama enerji ile elektrik biraz zor görünüyor

http://enerjisistemleri.mu.edu.tr/Icerik/enerjisistemleri.mu.edu.tr/Sayfa/ESM%20Lisans%20E%C4%9Fitim%20%C3%96%C4%9Fretim%20Program%C4%B1.pdf

http://mf-eem.gazi.edu.tr/posts/view/title/lisans-programi-19334

Dersler bunlar reis, sence olur mu?

Hocam olur mu bilemem ama geçiş yapabilsen bile alttan bir sürü dersin olacağı kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

arkadaşlar biraz saçma sık sorulan bişeydir belki ama vakıfta bilgisayar mühendisliği okuyacağım (ingilizce) ilk yıl bu bölümde 3 ortalama çok mu zor oluyor ?

Çalışırsan eğer bırak 3.00 ortalamayı 3.90 da yaparsın 4 de yaparsın. Bölüm ingilizce diye de sıkıntı yapma kendine bir içinde alışırsın hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim11

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

arkadaşlar biraz saçma sık sorulan bişeydir belki ama vakıfta bilgisayar mühendisliği okuyacağım (ingilizce) ilk yıl bu bölümde 3 ortalama çok mu zor oluyor ?

Çalışırsan eğer bırak 3.00 ortalamayı 3.90 da yaparsın 4 de yaparsın. Bölüm ingilizce diye de sıkıntı yapma kendine bir içinde alışırsın hemen.

ankarada bir yere geçmek istiyordum fakat hepsi lys puanını hesaba katıyor hayal oldu benim için
  • 390 puan yapmıştım.
    410 puanlık bir yere geçmem mümkün müdür ?

Kaç ortalama yapmalıyım ?
    Bölüm:Hukuk
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2768F54EC -- 23 Eylül 2015; 22:30:38 >
  • Arkadaşlar merhaba. Ufak bir sorum olacak. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümü 1.sınıfa başlayacağım. Geçen yıl hazırlık okudum. Her neyse. Zonguldak LYS yani TM1 puan türü ile alıyor
    Kocaeli Üniversitesi YGS-6 ile alıyor. Benim Kocaeliye yatay geçiş şansım var mı yüksek ortalama yaparsam? Bir engel var mı farklı puan türlerinde?
  • Hukukta yatay geçiş gerçekten zor mu? Kastım vakiftan iyi bi devlet üniversitesine geçmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooff bu gazi ne zaman açıklayacak beklemekten bıktım artık.
  • Arkadaşlar bahar dönemi için ortalamayla yatay geçiş yapılabiliyor mu

• Sakarya İktisat İÖ'de okuyorum. İstanbul'da bir devlet okuluna yatay geçiş için ne gerekir ? Marmara 3 ortalama istiyormuş sanırım başka bir şey gerekiyor mu ?

Bir de 1. sınıfı bitirdikten sonra alttan dersimiz olmadan geçersek yatay geçiş olduğunda 2. sınıftan mı devam ediyoruz ?
  • Eskişehir anadol uni. ilkögretim matematik ogretmenligi birinci sınifim ama besyo istiyodum sinavi kacirdim
    Yariyil tatilinde yatay gecisle anadolu uni. Besyo ya gecip oradan da seneye ege uni. Besyoya gecebilirmiyim?
    Lutfen bilgisi olan yardimci olabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Başka üniversiteye geçmek istiyorum aynı bölüm puan falan tutuyor. Geçersem alttan ders mi alacağım ?
  • Zirve hukuk %25 burslu okuyorum 1.sınıfım puanım yerleştirme puanım 378.seneye geçiş yapmayı düşünüyorum devlete fakat yaklaşık ne kadar ortalama yapmam gerektiğini bilmiyorum yani arz talep meselesi tabiki ama en düşük ne kadar yapmam gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.bu arada tekrar sınava hazırlanıp devlette hukuk kazandığımda 1den başlams ihtimalim de var 2den de.ders saydırma olayı ile.sizce hangisini yapmalıyım yani yatay geciş için ortalama mı kasmalıyım yoksa sınava mı hazırlanmalıyım puanım da kesilecek eğer hazırlanırsam kafamda deli sorular

• merhaba arkadaşlar .
    ben şuan akdeniz üni de pazarlama bölümünde okuyorum ve memnun değilim , istanbula geçiş yapmak istiyorum.
    birincisi ben ygsye girmedim. sınavsız geçiş ile tercih yaptım.
    bildiğim&öğrendiğim kadarı ile obp puanım ile liseden mezun olduğum bölümün türevlerine geçiş yapabiliyorum.
    öğrenmek istediğim ise benim obp puanım 335 idi. geçmek istediğim bölüm marmara basım ve yayın teknolojileri taban puanı ise 269.
    sorucağım soru şudur ki , başvuru yaptığım zaman okul ortalamamın çok mu yüksek olması gerekiyor ? merkezi yerleştirme ile geçiceğim için ortalamaya pek ihtiyacım yok sanırım ?
  • Arkadaşlar bir vakıf üniversitesinde hukuk okuyorum. İstanbul, Sakarya gibi birkaç üniversitenin yatay geçiş sonuçlarına ulaşabildim. En düşük 3.87 ortalama ile geçiş yapılmış. Türkiye genelinde tüm devlet hukuklar için durum bu mudur ? Mesela geçen sene Erzincan Hukuk ya da Atatürk Hukuk kaç ortalama ile alım yapmıştır aşağı yukarı ? Bu bilgilere ulaşmak imkansıza yakın sanıyorum. Çünkü sitelerine koymamışlar. Geçen eden varsa, bir bilgilendirirse sevinirim.
  • 2 yillik okuyanlar yatay gecis yapabilirmi

• arkadaşlar 2015 yılında süleyman demirel üniversitesi maliye böl. 1.öğretim kazandım. farzedelim zayıf dersim var merkezi yerleştirmeyle pamukkale üniversitesi maliye böl. 2.öğretime yatay geçiş yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmayda

arkadaşlar 2015 yılında süleyman demirel üniversitesi maliye böl. 1.öğretim kazandım. farzedelim zayıf dersim var merkezi yerleştirmeyle pamukkale üniversitesi maliye böl. 2.öğretime yatay geçiş yapabilir miyim?

yaparsın
  • Ben bir vakıf üniversitesinde mimarlık okuyorum ücretli. Ösym puanım bu yüzden düşük ortalama kassam 3.90 gibi ama ösym puanım yetmezse de devlete geçiş yapabilirim miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: İlknuryy

Ben bir vakıf üniversitesinde mimarlık okuyorum ücretli. Ösym puanım bu yüzden düşük ortalama kassam 3.90 gibi ama ösym puanım yetmezse de devlete geçiş yapabilirim miyim?

Üniversiteye göre değişiyor.Mesela yıldız ösym puanına bakmıyor ama dokuz eylül bakıyor.

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.