Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
681.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercih başvuruları bitti ama ben şu anda pişman oldum, başka bir üniversiteyi yazmak istiyorum. Yerleştiğim üniversiteye kayıt olduktan sonra yatay geçişe başvurabilir miyim? 2 dönem okumak zorunda mıyım? Başka neler yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Up

• Bekobeko19005 kullanıcısına yanıt
    Okuduğun okulun öğrenci işlerinden alıp bir kaç yere imzalatman lazım. Belgede yazar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • justGlocia J kullanıcısına yanıt
    yatay geçişe engel olmadığına dair belgeyi alırken öğrenci kimlik kartınızı eski üniversitenize mi teslim ettiniz yoksa yeniye mi
    öğrenci kimlik kartını ya yeni üniversiteye teslim edeceğiz ya da eski.Ben yeniye verdim
    ben üniversitenin öğrenci işleri daire başkanlığından aldım

fakülte öğrenci işleri bilmiyordu belgeyi
  • Arkadaşlar 3. sınıfın sonunda yani 4. Sınıfa ortalama ile yatay geçiş için başvuru yapılabiliyor mu

• konya teknik bilgisayar müh. İÖ yerleşeceğim bu sene. ortalamamı çok yüksek tutarsam yıldız teknik bilgisayara geçebilir miyim. mümkün mü yani böyle bir şey. o olmazsa gazi'ye mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Go All The Way -- 5 Ağustos 2019; 10:42:31 >
  • Vasat - orta bir vakıf üniversitesinden (%50 burslu) yatay geçişle ve 4'e yakın bir ortalama ile iyi bir vakıf üniversitesine burslu bir şekilde girilebilir mi?
  • selam herkese. odtü siyaset ten 3.5 civarı bir ortalamayla bogazici siyaset e geçiş konusunda bilgisi olan, beni aydınlatabilevek birileri var mı?

• Merhaba kesin kayıt için yatay geçişe engel olmadığına dair belge istiyorlar. Benim transkriptimin açıklama kısmında "Yatay geçiş yapmasında bir sakınca yoktur" ibaresi yer almakta. Yani transkripti versem sadece yeterli olur mu?
  • Merkezi yatay geçiş için ders içerikleri dışında tüm belgeri verdim. Ders içeriklerini onaylı mühürlü şekilde istiyor geçmek istediğim okul. Şuan ki okulumdan o belgeyi internet aracılığıyla alabilir miyim ne yapabilirim başka 2 şehir arası 600km. Bi şekilde almam gerekiyor derslerden muaf olmam için. Bir de geçiş 1-15 ağustos arası, 7-8 günü direk tatil, öğrenci işlerine ulaşılamayacak. Acaba süre uzatılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hiimgoku99

Merkezi yatay geçiş için ders içerikleri dışında tüm belgeri verdim. Ders içeriklerini onaylı mühürlü şekilde istiyor geçmek istediğim okul. Şuan ki okulumdan o belgeyi internet aracılığıyla alabilir miyim ne yapabilirim başka 2 şehir arası 600km. Bi şekilde almam gerekiyor derslerden muaf olmam için. Bir de geçiş 1-15 ağustos arası, 7-8 günü direk tatil, öğrenci işlerine ulaşılamayacak. Acaba süre uzatılır mı?
    Benimde 1200km mesafe vardı. O şehirde bulunan bir tanıdık birisinden rica etmiştim. Kendi adıma belgelerimin x kişisine verilmesine dair dilekçeyi faks ile öğrenci işleri daire başkanlığına yolladık. Ardından onaylı belgeleri ve içerikleri benim adıma alıp evime kargolamıştı. Sizinde o şehirde tanıdık birisi varsa 1-2 saatte direkt halledebilir.

• Thomas Muller kullanıcısına yanıt
    elektronik imzali belge olurmu acababilgin varmı ıslak imza ve mühür yerine gecermi sence e imza

• lrazz L kullanıcısına yanıt
    Belgeleri edevletten obsden alabilir miyim ya lütfen yardım edin yarın son iki okula birden gidemem marmara üniversitesinde hiç bir açıklama yok onaylı olacak diye??? Merkezi puanla
    yatay geçiş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedonn -- 14 Ağustos 2019; 18:40:33 >
  • yatay gcis yapan kisiler yurt basvurulatini ne zaman yapabilicek bilgisi olan varmı

• Müfredat için imza attırmak gerekiyor mu yoksa sadece çıktı alsak yeter mi ?
  • Lisans bölümünde 1.dönem sonunda Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapılabiliyor mu?
  • Yatay gecis yaptim e devletde eski okulum aktifte yeni okulum pasifte gozukuyor .bu durum icin biz bir islem yapmalimiyiz ve ne kadar bir surede durum duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Minnakmidilli

Yatay gecis yaptim e devletde eski okulum aktifte yeni okulum pasifte gozukuyor .bu durum icin biz bir islem yapmalimiyiz ve ne kadar bir surede durum duzelir
    Hocam bende bu sene sonunda yatay geçiş düşünüyorum tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız. Discord dan felan sesli konuşmak için bana vakit ayırır mısınız?

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.