Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
682.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim bir sorum var okudum ama tam anlayamadım sanırım şimdi 500.000. olmuş A kişisi bir vakıf üniversitesine paralı yerleşiyor bu A kişisi 2 yılın sonunda atıyorum 4/3.5 gibi bir ortalama yapıyor . istanbul üniversitesi ya da yıldız tekniğe falan geçebiliyor mu ? öss puanının etkilemediği okullar hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitrat

Öncelikle herkese iyi geçişler.
    Arkadaşlar diyelim bir üniversiteye kayıt yaptırdık yatay geçiş ile. Ancak daha sonra diğer üniversitenin sonuçları açıklandı.Ve ona kayıt yaptırmak istiyoruz bu sefer. Herhangi bir sorun olur mu?.Önceden bu tartışılmıştı sanırım sadece harç yanıyordu ama kesin bilgi midir bu?

Arkadaşlar aynı sorunun cevabını arıyorum.

Bilen, tecrübe edinen, başına gelen varsa ..
  • ve büyük bir salaklık yaparak dilekçeme telefon numaramı yazmayı unuttum :(

umarım problem cıkmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balporsuğu

arkadaşlar benim bir sorum var okudum ama tam anlayamadım sanırım şimdi 500.000. olmuş A kişisi bir vakıf üniversitesine paralı yerleşiyor bu A kişisi 2 yılın sonunda atıyorum 4/3.5 gibi bir ortalama yapıyor . istanbul üniversitesi ya da yıldız tekniğe falan geçebiliyor mu ? öss puanının etkilemediği okullar hakkında bilgisi olan var mı ?

1. sınıf yada 2. sınıf sonunda ortalaman el veriyorsa başvuru yapabilirsin tabi kabul edilmek diğer başvuranlara da bağlı. :) İstanbul üni sadece ortalamaya bakmaz sanırım :) adı duyulmuş üniler sadece ortalamaya bakmıyor bazı önemli bölüm ders notlarını bile ayrı değerlendirildiğini duymuştum... tabi diğer devlet ünilerine geçebilirsin. Az sayıda üni öss + ortalamaya bakıyor. :)

• Bende Biyomedikal okuyorum. Baska bir universitede EE Muhendisligine gecis yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben devlet üniversitesinde makina mühendisliği kazandım hazırlık+1. yılı okuduktan sonra bilkent makina mühendisliğine yatay geçiş yapabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Bende Biyomedikal okuyorum. Baska bir universitede EE Muhendisligine gecis yapabilir miyim?

senin dedigin dikey gecis... dgs'yi arastir biraz. bahsettigin gibi gecis yapan arkadaslarim var

• quote:

Orijinalden alıntı: makinacıyımlanben

beyler ben devlet üniversitesinde makina mühendisliği kazandım hazırlık+1. yılı okuduktan sonra bilkent makina mühendisliğine yatay geçiş yapabilirmiyim.

not ortalaman yeterse yapabilirsin tabi

• Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun

Beyler ben harran üniv . elektrik elektronik müh. kazandım yataygeçişe niyetim var birtakım sorularım olacak bilgilendirseniz sevinirim

-mersin ünivdeki benim bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum bunun için üniverste puanı etkili değil diye biliyorum bazı ünivler yerleştirme puanınada baskıoyrlarmış mersinde bunların arasında mı ? sitesine girdim bulamadım

-yatay geçiş 1.sınıf 2.dönem bahar döneminde oluyor mu?

-harranda hazırlık yok ben şimdi harranda 1 sınıfı okuyup oraya geçsem orda hazırlık bitiminden sonra tekrar 1 den mi başlayacam 2 .sınıftan mı ?

-mersin üniversitesi elektrik elektroniğe yatay geçiş için ortalamamın üç aşağı beş yukarı ne olması lazım?

-sadece mersin değil daü , ege falanda olurmu harrandan biraz zor gibi görünüyor :( ben biraz yeniyim bu konularda pek bilgim yoktu yeni yeni bakıyorum

cevaplarsanız sevirim saolun arkadaşlar

• Selamlar, Farklı üniversiteler arası farklı bölümler arası yatay geçiş mümkün müdür ? X üniversitesinin Reklamcılık bölümünden Y üniversitesinin Sinema Televizyon bölümüne geçmek gibi...
  • Öncelikle iyi bayramlar.
    İstanbul Aydın Üni. Mimarlık bölümü 2. sınıf ögrencisiyim
    Uludağ ve Dokuz eylüle yatay geçiş basvurusunda bulundum. Uludağ mimarlık tarafından seçildim. Ayın 27-29 arası kayıt yaptırmam gerekiyor. Dokuz eylül ise eylülün 7 sinde acıklayacak seçilenleri. Şimdi ben Uludağa kayıt yaptırsam ve dokuz eylül tarafından seçilirsem Kayıt sildirip deu ye geçebiliyormuyum?
    Bilen de beni bilgilendirirse sevinirim.
    Teşekkürler
  • lütfen bu konuda beni de bilgilendirin bılgısı olan varsa kayıt tarıhlerı cok alakasız cok madur oluyoruz :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

Öncelikle iyi bayramlar.
    İstanbul Aydın Üni. Mimarlık bölümü 2. sınıf ögrencisiyim
    Uludağ ve Dokuz eylüle yatay geçiş basvurusunda bulundum. Uludağ mimarlık tarafından seçildim. Ayın 27-29 arası kayıt yaptırmam gerekiyor. Dokuz eylül ise eylülün 7 sinde acıklayacak seçilenleri. Şimdi ben Uludağa kayıt yaptırsam ve dokuz eylül tarafından seçilirsem Kayıt sildirip deu ye geçebiliyormuyum?
    Bilen de beni bilgilendirirse sevinirim.
    Teşekkürler

Dostum Dokuz eylül ün kampüsünü gördünmü bilmiyorum ama şehrin dışında bucada hatta bucanında dışında. Mimarlık fakültesi ordaki kampüsdeyse (tınaztepe) harbiden okunmaz. Ama bazı fakülteler şehir içinde oradaysa çok iyi olur.

• dokuz eylül mimarlık tınaztepede
  • dokuz eylüle geçiş yapanlar ne puanlar çekmiş öyle maşallah, umudumu kaybettim görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralpkuru

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyigit

Beyler ben sormuştum ama cevap gelmedi.

Bu sene kazandım. Ayrıca geçen yıl önlisansı bitirdim. Kayıtlarda dersleri saydırmamın, yatay geçiş için herhangi bir sorunu olur mu? Daha doğrusu puan hesaplaması kalan dersler üzerinden mi olur?

genel not ortalamasına bakılıyor yatay geçişte... saydırılan dersler etken mi bilmiyorum valla :/

İşte o saydırılan derslerin etkisi nasıl oluyor acaba? Saydırdığım derslerdeki notum, genel not ortalamama etki ediyor mu? Bunları bilen var mı?
  • ege ne zaman acıklayacak sonucları bılgısı olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: havisch

ege ne zaman acıklayacak sonucları bılgısı olan var mı ?

2 saattir ariyorum acmiyorlar... sen aradin mi?

• Arkadaşlar ben İTÜ'nün Metalürji ve Malzeme mühendisliğine yatay geçişle en son aldığı öğrencilerin diploma notlarını öğrenmek istiyorum. Buna nereden ulşabilirim?
  • böyle birşey olamaz ya ege üniversitesi öğrenci işleri telefonları açmıyor!!! egeye başvuran arkadaşlar görüşebildiler mi ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.