Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
682.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı sorunu ben de yasıyorum acmıyorlar hatta mesgule atıyorlar en son bir bayan actı ve bılmıyorum ınternet sıtesını takıp edın dedı
  • giresun sonuçları açıkladı takip eden varsa
  • Hayırlı bayramlar arkadaşlar ben bu sene 1. sınıfı bitirdim htit üniversitesi 3.51 ortalama yaptım ve samasun geçmek istiyoum Siz tecrübeli arkadaşlardan yorum almak istiyorum geçiş şansım nedir ne değildir. İyi kotu her yorumu istiyorum Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: havisch

aynı sorunu ben de yasıyorum acmıyorlar hatta mesgule atıyorlar en son bir bayan actı ve bılmıyorum ınternet sıtesını takıp edın dedı

simdi konustum biliyoruz biraz gec kaldi ama bugun saat 5e kadar mutlaka aciklanacak dediler... hadi hayirlisi olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralpkuru

quote:

aynı sorunu ben de yasıyorum acmıyorlar hatta mesgule atıyorlar en son bir bayan actı ve bılmıyorum ınternet sıtesını takıp edın dedı

simdi konustum biliyoruz biraz gec kaldi ama bugun saat 5e kadar mutlaka aciklanacak dediler... hadi hayirlisi olsun...

ben de sımdı gorustum ogleden sonra acıklanacak dedıler herkes ıcın hayırlısı olsun
  • acıklandı ege duyurularda alt kısımda
  • quote:

acıklandı ege duyurularda alt kısımda

ben kazandım asil olarak sen naptın ?
  • asil kazandım :D
    hayırlı olsun
  • quote:

böyle birşey olamaz ya ege üniversitesi öğrenci işleri telefonları açmıyor!!! egeye başvuran arkadaşlar görüşebildiler mi ?

ege üniversitesine hoşgeldiniz ben geçen sene birkaç gün saatlerce arayarak ulaşabilmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alessio Nikky

quote:

böyle birşey olamaz ya ege üniversitesi öğrenci işleri telefonları açmıyor!!! egeye başvuran arkadaşlar görüşebildiler mi ?

ege üniversitesine hoşgeldiniz ben geçen sene birkaç gün saatlerce arayarak ulaşabilmiştim.

Çok sağol kardeşim valla iyi oldu çok iyi oldu :)) işin garip tarafı 3. sınıfa başvuran tek kişi benmişim :D :D
  • quote:

quote:

quote:

Çok sağol kardeşim valla iyi oldu çok iyi oldu :)) işin garip tarafı 3. sınıfa başvuran tek kişi benmişim :D :D

hangi bölüm hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

Hayırlı bayramlar arkadaşlar ben bu sene 1. sınıfı bitirdim htit üniversitesi 3.51 ortalama yaptım ve samasun geçmek istiyoum Siz tecrübeli arkadaşlardan yorum almak istiyorum geçiş şansım nedir ne değildir. İyi kotu her yorumu istiyorum Şimdiden teşekkürler.

Bu soruma yorum getirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

quote:

quote:

hangi bölüm hocam ?

İngilizce Mütercim Tercümanlık 3. sınıf :)

• Ege Üniversitesi açıklamış. Kazanmışım ama gitmeyeceğim. İstanbul Üniversitesine gideceğim 1. Yedek çok sevinecek
  • arkadaşlar ODTÜ'nün yatay geçiş taban diploma notlarını nereden bakabilirim.
  • Bana birileri yardımcı olabilir mi?

Ben Sakarya Üniversitesi - Metalürji ve Malzme Mühendisliğini kazandım. Ben ilk sene kasıp ortalamamı 3.00 civarı getirmek istiyorum. Ama ODTÜ,İTÜ sanırsam sadece bu ortalamaya bakmıyor üstüne LYS puanında yatay geçiş yapılmak istenen LYS puanıyla eşit veya üste olması gerekiyor. Yahu bu çok şaşma değil mi? Adam ODTÜ'yü kazanacak puanı varsa zaten neden diğerlerini tercih etsin.

ODTÜ, İTÜ Yatay geçişleri hakkında bilgi sahibi olan beni biraz aydınlatabilir mi?
  • İstanbul Üni'ye kayıt yaptıranlar alttan ders alma durumlarını falan da sorabilir mi acaba?

Geldiğimiz üniden sayılmayan ders olma ihtimali var mı? Ekstra kredi almamız mı gerekecek? Özellikle edebiyat fakültesi için soruyorum.
    Dİploma falan gerekli mi? Öğrenci işlerine ulaşmak mümkün değil!!!
  • bu asiller not ortalama sırasına gore mı bılen var mıı başarı sırasına gore mı yaanı
  • iyi günler arkadaşlar benim yatay geçiş işi biraz arapsaçı oldu fakat bilgili arkadaşlar yardımcı olursa biraz rahatlıyacagım.

ben kocaeli ünv. bilgisayar müh. geçiş için başvurdum 3. sınıfa geçtim.hem 1.ogretim hem 2.ogretim için başvurdum. 1.ogretimde 2.yedegim 2.ogretimde 3.yedekten sonra geliyorum yani kontenjan dışı, fakat şöyle bi durum söz konusu, 1. ogretimdeki 3 asilden 2 si 2.ogretimde ilk 2 yedek, ve bu kişiler 1. ogretime kayıt yaptırmışlar yani 2.ogretime kayıt yaptırmaları imkansız, 2. ogretimde 3 asil kayıt yaptırmadıgı için 3 yedeginde kayıt yaptırma hakkı var fakat dedigim gibi bu 3 isimden 2 si zaten 1. ogretimde asil ve kayıtlarını yaptırmıslar, bu durumda 2. ogretimde yalnız 3.yedek kayıt yaptırabiliyor ondan sonra sıralamada ben geliyorum fakat yedek degilim sizce benim kaydolma şansım var mı ? mantıken 1. ogretimdeki asiller kayıt yaptırdıklarında 2.ogretimdeki yedekliklerinin düşmesi lazım ben böyle saçmalık görmedim

• asillerde yedeklerde kayıt yaptırmazsa bize sıra gelir mi acaba

cok mu hayal kurdum
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.