Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
682.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skayn

asillerde yedeklerde kayıt yaptırmazsa bize sıra gelir mi acaba

cok mu hayal kurdum

bi üst mesajıma bakarsan öyle bi durum söz konusu benim için fakat umudum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smiths

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

asillerde yedeklerde kayıt yaptırmazsa bize sıra gelir mi acaba

cok mu hayal kurdum

bi üst mesajıma bakarsan öyle bi durum söz konusu benim için fakat umudum yok

aynen hocam hiç umut kurma.. yapacak, elimizden gelen birşey yok..

bu yatay geçişin mantıgında adalet yok zaten. her hocanın her dersin her üniversitenin notu farklı. dersin adını sorsan bilmez adam a ile geçiyor dersi adı bende kalsın bi üniversitede, e o adam 3.9 cekıyor biz yırtınıyoruz 3.2 cekiyoruz o gidiyor.

• yatay geçiş kayıdı için eski üniversitemizden lise diplomamızı vs. almamız gerekiyor mu? yoksa belgeleri okul mu yatay gecıs yaptıgımız yere gonderıyor yatay geçiş yapan arkadaslar cevaplarsa sevınırım sımdıden tesekkurler
  • Mesajım bulunsun
  • bende bunu merak ediyorum.bende egeyi kazandım sadece nüfüs cüzdanı fotokopisi ve resimle bitcekmi yani bu iş? eski okulla ilişkimizi kesmemmi gerekiyor? bilenler varsa yardımcı olabilirlermi?
  • a üniversitenin enerji sistemleri mühendisliğinden b üniversitesinin endüstri mühendisliğine geçiş gibi absürd bi geçişin mümkünü var mı :)) ??
  • hayır gerekmıyor beyler yani ben öğrenci işlerine sordum arayıp öyle dediler
  • Arkadaşlar 1. ve 2.sınıf sonunda yapılan kurumlararası geçişte 2.sınıf sonunda yapılan geçişlerde neden daha düşük ortalama oluyor ve daha az kişi başvuruyor.İstanbul üniversitesine geçmek istiyorum kimya mühendisliği bölümüne 2.sınıf için 7 kişi 3.sınıf için 3 kişi başvurmuş sizce sebebi nedir ? Genelde her sene böylemidir peki ?
  • slm bişey soracaktım acil cvp beyler. ben kocaeli üniversitesini kazandım ve kayıt yaptım. ayın 7.de çukurova açıklanacak kaydımı oraya alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByJaMaL

slm bişey soracaktım acil cvp beyler. ben kocaeli üniversitesini kazandım ve kayıt yaptım. ayın 7.de çukurova açıklanacak kaydımı oraya alabilir miyim?

yatay geçişle mi kayıt yaptın
    neler lazım yatay geçiş kaydında 1 gun de işin halloldu mu?
  • Arkadaşlar 1. ve 2.sınıf sonunda yapılan kurumlararası geçişte 2.sınıf sonunda yapılan geçişlerde neden daha düşük ortalama oluyor ve daha az kişi başvuruyor.İstanbul üniversitesine geçmek istiyorum kimya mühendisliği bölümüne 2.sınıf için 7 kişi 3.sınıf için 3 kişi başvurmuş sizce sebebi nedir ? Genelde her sene böylemidir peki ?
  • Arkadaşlar İstanbul Üniversitesine kayıt yaptırabilenler var mı? Bugün gittim hep 1 saat sonra gel sistem kapalı dediler en sonunda pazartesiye kaldı haftasonu kapalidır herhalde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyRun

Arkadaşlar 1. ve 2.sınıf sonunda yapılan kurumlararası geçişte 2.sınıf sonunda yapılan geçişlerde neden daha düşük ortalama oluyor ve daha az kişi başvuruyor.İstanbul üniversitesine geçmek istiyorum kimya mühendisliği bölümüne 2.sınıf için 7 kişi 3.sınıf için 3 kişi başvurmuş sizce sebebi nedir ? Genelde her sene böylemidir peki ?

Genelde böyle oluyor. 3. sınıfa geçince aman zaten az kaldı okurum biter düşüncesi geliyor. Hem daha fazla dersin ortalaması alındığı için ortalamalar da düşüyor. İstikrar bir yere kadar tek dersin kötü gelmesi bile ortalamayı aşağıya çekiyor biliyorsun.
  • 1 günde hal oluyor kaydın da ben cvp alamadım soruma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: havisch

quote:

Orijinalden alıntı: ByJaMaL

slm bişey soracaktım acil cvp beyler. ben kocaeli üniversitesini kazandım ve kayıt yaptım. ayın 7.de çukurova açıklanacak kaydımı oraya alabilir miyim?

yatay geçişle mi kayıt yaptın
    neler lazım yatay geçiş kaydında 1 gun de işin halloldu mu?
  • Arkadaşlar benimki biraz özel bir durum olacak ama çevrenizden arkadaşınızdan falan duydugunuz bildiğiniz vardır belki diye yazıyorum ben boğaziçinden resmi olmasa da kabul aldığımı biliyorum tek engel kendi ingilizce sınavlarından da geçilmesini istiyorlar ve bugun sonuçlandı writing kısmından kalmışım.eylül için tekrar şansım var mıdır varsa ve onda da takılırsam aldığım kabul patlar mı kayıt yaptıramaz mıyım nolur?

not:okuldan bilgi almam en uygunu tabii ama bugun bir sonuç alamadım pazartesiye kaldı ve belirsizlik gerçekten sinir bozucu yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manu1905

hayır gerekmıyor beyler yani ben öğrenci işlerine sordum arayıp öyle dediler

yani sadece n.cüzdanı fotokopisi,3resim ve dekontmu lazım ?diğer belgeleri ege kendimi halletcek? birde hangi numarayı arıyorsunuz bana cvp veermiyorlarda noyu versen
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_788

bende bunu merak ediyorum.bende egeyi kazandım sadece nüfüs cüzdanı fotokopisi ve resimle bitcekmi yani bu iş? eski okulla ilişkimizi kesmemmi gerekiyor? bilenler varsa yardımcı olabilirlermi?

eger 90 veya once dogumluysan askerlik durum belgesi isteniyor bi de... ben gecen hafta hazirlamistim onu :-))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar İstanbul Üniversitesine kayıt yaptırabilenler var mı? Bugün gittim hep 1 saat sonra gel sistem kapalı dediler en sonunda pazartesiye kaldı haftasonu kapalidır herhalde ?

up
  • Bu Asil ve Yedek durumu ne oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.