Şimdi Ara

Yatay geçiş tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Tıp
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sene sonunda yatay geçiş yapmak istiyorum.Yüksek not için tercihlerimde Aydın, Çanakkale, Muğla tıplarından hangisine öncelik vermeliyim?Hangisinde daha az zorlanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teorik senelerinde yatay geçiş zor çünkü okulların işledikleri tutmayabiliyor öncelikle bunu araştır bence.

• missdawn M kullanıcısına yanıt
    hocam ben 1.sınıfı bitirdim yatay geçiş yaparken istediğim üniversitenin 2.sınıf kontejyanlarına mı bakacam 1.sınıf kontejyanlarına mı bakacam
  • Transkriptini al git bence hem onlar onu inceler hem de aklında soru işareti kalmaz.

• Yukarıda da bahsetmişler ama ben de yazayım, universite lise gibi değil herkes biyokimya dersi alsa da araya ufak tefek detaylar ekliyor her okul kimisi değişik bir lab koyuyor kimisi bir tane hekimlik etiği dersi koyuyor ha çoğu çok gereksiz lüzumsuz oluyor bu ayrıntı derslerin ama yatay geçişte çok sorun yaratıyor.
    Senin böyle bir niyetin varsa yapacağın şey transkripti alıp gidecegin okullardaki SORUMLU HOCAYI bulacaksın. Bak öğrenci işlerine falan sorup güvenme, hele telefonla hiç güvenme. Telefonu kim bilir kim açacak, gideceksin yatay geçişle sorumlu bir hoca olur her okulda onu bulacaksın. O hocayı da en iyi o okulda okuyan birilerine sorarak bulursun. Git faceden instadan falan bir şekilde dönem 3 dönem 4 ten birilerini bul gitmek istediğin okulda onlara sor. O hoca sana şu eksik su fazla şunları al yeter falan diyecek ona göre hareket edeceksin.
    Zor bir süreç genellikle, inşallah hayırlısı olur hakkında kolaylıklar dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOCAELİ TIP YATAY GEÇİŞ
    7 yıl önce açıldı
    Hacettepe tıp yatay geçiş
    11 ay önce açıldı
    Tıpta Yatay Geçiş
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.