Şimdi Ara

Yatay geçiş ve Staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. sınıfa geçtim. 2. sınıf derslerimde staj dersi var ve ders seçerken bu dersi almayacağım. 3. sınıf için başka bir üniversiteye not ortalaması ile yatay geçiş yapmak istiyorum sıkıntı çıkartır mı?

2. sınıfta staj olması çok saçma..

• up güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizmt21

up güncel
    Bu durumu bizzat bende yaşadım. Okulda staj yapacaktım ve aynı zamanda da yatay geçiş yapacaktım.
    Yatay geçiş yapacağım üniversite yaptığım gün kadar stajı kabul edecekti falan kendi okulumun müdür yardımcısı bana "senin sigorta girişini biz yapıyoruz o yüzden staj bitmeden yatay geçiş yaparsan yaptığın günler sayılmaz yanar" dedi. Bende stajı seneye bıraktım hiç başlamadım.

Diyeceğim o ki, hem kendi okuluna hem de geçiş yapacağın okula bunu sor. Kendi okulunda öğrenci işlerine değil de daha yetkili birine sorman senin için daha iyi olur.
  • cvaqabond C kullanıcısına yanıt
    benim sıkıntı şu şimdi ders seçerken stajı hiç almasam yatay geçiş yaparken üniversite sen dönemindeki bütün dersleri almamışsın yatay geçiş hakkın yok gibi bir şey der mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizmt21

benim sıkıntı şu şimdi ders seçerken stajı hiç almasam yatay geçiş yaparken üniversite sen dönemindeki bütün dersleri almamışsın yatay geçiş hakkın yok gibi bir şey der mi?
    Eğer stajı önümüzdeki sene'lerde de yapma şansın varsa hayır demezler. Hiç bir sıkıntı olmaz.
    Bende bu sene yapmadım stajı. sırf yatay geçiş yapacağım için. O yüzden başvuruda bir sıkıntı olmaz.
    Dediğim gibi önümüzdeki senelerde de yapma şansın varsa hiç bir sıkıntı olmaz çünkü o tercih, o hak sana bırakılmış bir şeydir.
    İster bu sene yaparsın stajını, ister seneye. Mezun olmadan önce illa yapacaksın sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay Geçiş Sonucu Harç
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.