Şimdi Ara

Yatay gecis yardim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yatay geciste ders saydirirken krediye mi aktsye mi bakiyolar yoksa sadece ders icerigi uymasi yetiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem AKTS, hem ders içeriği... Muafiyet konusunda en önemli husus takdir yetkisidir...

• abdullah61 A kullanıcısına yanıt
    Okula yatay veya dikey geçiş yaptıktan sonra çok ciddi ve üzücü bir durum ile karşılaşmamak adına, geçiş işleminden önce geçmek istediğiniz okula, transkript ve ders içeriklerinizi bir dilekçe ile gönderip muaf olabilecek derslerinizi öğrenmeniz faydalı olacaktır.

• Tesekkur ederim

• aldığın dersin akts si geçtiğin okulun denk gelen dersin akts'sinden düşükse hiç bir şekilde muaf olamıyorsun. Ben de yatay geçiş yaptım az uğraşmadım bunla, gördüğüm dersi sırf bu yüzden tekrar aldım.
  • Benim okuldaki sikinti şu ders sayisi fazla bu yuzden akts leri az diger okullara baktim dersler az oldugu icin aktsler yuksek 30 akts olmasi icin

• bazı dersler aynı olsada isim farklılığından onaylanmayabiliyor.. mesela bende tek saydıkları ders normalde 3 kredilik akademik ingilizce dersiydi ama 6 kredi olarak sayılmıştı fazladan kredi olarak avantajlı gözüküyor ama tam bilgim yok.
  • Myp ile yatay gecis yaparken 2.ogretimden 1.ogretime gecerken %10 luk dilim sartina bakiyolar mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah61

Myp ile yatay gecis yaparken 2.ogretimden 1.ogretime gecerken %10 luk dilim sartina bakiyolar mi?

hayır puan tutsun yeter
  • Hazırlığı bir buçuk yılda geçtim su an çapraz öğrenciyim ve bi ganom yok İng işletme ankara ybu deyim Ondokuzmayıs a geçmek istiyorum ing iktisat yarı dönem derslerini alıyorum YGS ye de girecegim ama bi faydası olacağını sanmıyorum İng muaf olur muyum bilmiyorum nasıl geçiş yapabilir miyim yada yapmam gereken bisi var mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.