Şimdi Ara

Yatay Geçişte Üstten Ders Alma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısmet olursa sene sonunda yatay geçiş yapmayı düşünüyorum ancak geçmek istediğim kurumdaki şu madde kafamı çok karıştırdı.

12) Yatay geçiş başvuruları için öğrencinin kayıtlı olduğu programda bitirmiş olduğu dönemlere ait genel
    not ortalamasının yüz üzerinden 60 veya 4 üzerinden 2,29 olması gerekir. Ayrıca; eğitim görmekte
    olduğu kuruma kayıt olduğu yıl itibariyle dil hazırlık ve bilimsel hazırlık sınıfları hariç dönem kaybı
    olmaksızın alttan başarısız dersi ile almadığı dersinin bulunmaması ve yatay geçiş yapacağı yarıyılı
    okumamış olması şarttır.

Benim 2. sınıftan aldığım teknik ingilizce dersi var, ben bu şekilde geçiş yapacağım yarıyılı okumuş mu sayılıyorum?
    Eğer sayıldıysamda 2.dönem başında bunu sildirme imkaanım var mıdır?

Bilen bir arkadaş varsa cevabını acilen bekliyorum hayır duamı alırsınız :( )

• Sen sadece o yarıyılın bir dersini almışsın maddede o yarıyılı okumamış olma şartı koymuşlar. Sonuçta o yarıyıldaki tüm dersleri üstten almadın sadece bir dersini aldın sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
  • Cevabın için teşekkür ederim spatyom243 . Umuyorum ki gerçektende öyle olur. Öğrenci işlerine mesaj attım bakalım haftaiçi cevap vermelerini bekliyorum.
    Cevap geldiğinde buraya yazarım, belki aynı sıkıntıya düşen arkadaşlarda vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay geçiş nasıl oluyor?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.