Şimdi Ara

Yatılı Lise Hakkında ! Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba babam beni özel (galiba) yatılı okula yazdıracakmış 8. snıf bittiğinde bende kendimi hazırlamak adına bu konuyu açtım şimdi size biraz soru sorucam biraz fazla gelebilir :D başladım şimdi ben teknolojik manyak gibi bişiyim :D anneme sordum laptop filan alırlarmı içeri yok dedi şimdi yanıma neler alabilirim yanıma alabileceklerimin sınırı varmı ? hangi teknolojik aletlere izin veriyorlar içerde ? ve en önemlisi yanıma teknolojk aletlerden önce ne gibi şeyler almalıyım ?

ben araştırdım azcık edindiğim bilgiler şu:

Yanıma

1-Sabun,şampuan,koltukaltı jeli ve (traşa başlamış olanlar için :D) traş makinası
    2-HAvlu
    3-Rahat bir terlik
    4-Bir kupa (orada çay bardagı yerine metal bardak veriyolarmış)
    5-pijama vs.
    6-cep tel.
    7-Para

şimdi cep tel izin verirler diye umuyorum o yüzden şimdiden para biriktircem 2011 ağustosa kadar htc desire hd alcam bide yanında internet paketi alcam turkcellin 250 mb larından . sizce nasıl bir fikir ??

• 250 Mb yetmez.Vodafone sınırsız paket al hız düşssede pek bişey değişmiyor.Sıcak su al yanına genelde sıcak su bulunmaz. Leptoba izin verilir fakat idarecilerin kontrolünde. Size orada sadece yatak yastık(kılıfsız) , yorgan(kılıfsız) verilir. Bunlar Normal okulda tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laucfilcius

250 Mb yetmez.Vodafone sınırsız paket al hız düşssede pek bişey değişmiyor.Sıcak su al yanına genelde sıcak su bulunmaz. Leptoba izin verilir fakat idarecilerin kontrolünde. Size orada sadece yatak yastık(kılıfsız) , yorgan(kılıfsız) verilir. Bunlar Normal okulda tabiki.

hmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.