Arkadaşlar merhaba babam beni özel (galiba) yatılı okula yazdıracakmış 8. snıf bittiğinde bende kendimi hazırlamak adına bu konuyu açtım şimdi size biraz soru sorucam biraz fazla gelebilir :D başladım şimdi ben teknolojik manyak gibi bişiyim :D anneme sordum laptop filan alırlarmı içeri yok dedi şimdi yanıma neler alabilirim yanıma alabileceklerimin sınırı varmı ? hangi teknolojik aletlere izin veriyorlar içerde ? ve en önemlisi yanıma teknolojk aletlerden önce ne gibi şeyler almalıyım ?
ben araştırdım azcık edindiğim bilgiler şu:
Yanıma
1-Sabun,şampuan,koltukaltı jeli ve (traşa başlamış olanlar için :D) traş makinası 2-HAvlu 3-Rahat bir terlik 4-Bir kupa (orada çay bardagı yerine metal bardak veriyolarmış) 5-pijama vs. 6-cep tel. 7-Para
şimdi cep tel izin verirler diye umuyorum o yüzden şimdiden para biriktircem 2011 ağustosa kadar htc desire hd alcam bide yanında internet paketi alcam turkcellin 250 mb larından . sizce nasıl bir fikir ??
250 Mb yetmez.Vodafone sınırsız paket al hız düşssede pek bişey değişmiyor.Sıcak su al yanına genelde sıcak su bulunmaz. Leptoba izin verilir fakat idarecilerin kontrolünde. Size orada sadece yatak yastık(kılıfsız) , yorgan(kılıfsız) verilir. Bunlar Normal okulda tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: Laucfilcius
250 Mb yetmez.Vodafone sınırsız paket al hız düşssede pek bişey değişmiyor.Sıcak su al yanına genelde sıcak su bulunmaz. Leptoba izin verilir fakat idarecilerin kontrolünde. Size orada sadece yatak yastık(kılıfsız) , yorgan(kılıfsız) verilir. Bunlar Normal okulda tabiki.