< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 2 Ekim 2024; 18:59:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (556. sayfa)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Allah kahretsin çok fena terste kaldık ne olacak halimiz bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya dolar artacaktı yada borsa düşecekti .2. tercih edildi y. girişi için
-
Bir milyonu devirmiştiniz hocam siz okdar kötümü durumlar
-
sabah fon almıştım acaba dibinimi sıyırdık yoksa bizimi sıyırdılar yakında belli olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşen bıçak tutulmaz , 3 gün.ust.uste + kapatmadan hisse yatırımı risktir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen yıl Ağustos ayında 19 liradan arz olan 78 lirayı gören izenr bugün 17 lira.
çoğu hisse böyle,dindar nesil yetiştiriyoruz derken okuya üfleye koskoca memleketin dibini sıyırdılar sorvivoru yaşıyoruz
fondaki dövizimizi dönüşüm kurundan tl ye geçirebiliyor muyuz ? deneyen var mı ?
-
İpb sadece bugünlük düşüşü %3.17 sağlam girdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 3 Ekim 2024; 9:25:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün neyseki tamamını çıkmıştım, 2 ayda verdiğini 2 günde geri aldı. Artık altın fonundan şaşmayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino Dini -- 3 Ekim 2024; 9:32:7 > -
dünya gazetesi
Konut Kredisi Kampanyası: Özel bankalar da devrede! Ziraat Bankası'nın ardından Akbank da açıkladıhttps://www.dunya.com/ekonomi/konut-kredisi-kampanyasi-ozel-bankalar-da-devrede-ziraat-bankasinin-ardindan-akbank-da-acikladi-haberi-748453 -
tefasa hiç bakmayın 🙈pörtyöfümde sadece 1 tane artı yazan yoğun hisse fonu var
aslında bu eski haber 0.10 puan indirimi ev sahipleri duyar duymaz ilan fiyatlarını arttırmıştı.eskisi gibi faiz kampanyaları uzun yıllar olmayacak.
NRC'yi yöneten tebriği hak ediyor aferin hep böyle devam et kendini de bizide sıfırla.
Bu ipb ye ne olmuş öyle bir sürü kâr vardı eksi 2 bine düşmüş çıkacağım galiba
Herkesin konuştuğundan kaç taktiğini teyit etmiş olduk. En alakasız insanlar bile ipb ipb diye sayıklıyordu. Neyseki paramın bir kısmını koymuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 3 Ekim 2024; 11:57:42 >
Hayır portföyün çok çok küçük bir kısmı ile millet konuşmaya başlamadan önce almıştım güzelde kâr vardı ya normalde eksiye düşmemiştim hiç. Herkes konuşunca zaten almam da hatta satar kaçardım ama fon bu illaki toparlar dedik, önceden de girmiştim kâr çoktu böyle hisse gibi al sat mantığı ters bana tabi fon yatırımında ama fon da eksiye düştükten sonra takip edip satacaksam hele ki erkenden almama rağmen ne anladım bu işten. Takip edeceksem hisse al sata devam ederim. Zamanla illaki düzelir belki de uçar ama iyice milleti kaçıracaklar böyle. Tabi yatırım tavsiyesi değildir belki yarın uçar dediğim gibi ya da düşer bilemem
Altın fonlarıda 2 gündür kötü.
Her gün daha dibe bıktırdı artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altın fonları bugün kötü geldi yarında kötü gelir +100 k kârdayken bugün 60 düştü hepsinden çıkış emri verdim gerci o kâr yarın 30 ye iner))
ppf ye devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X