< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (558. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam, tahmin ediyorum ki tahvil fonlarına özel bir çalışmanız vardır, portföyündeki tahvil kaliteleri bakımından öne çıkan ilk 2-3 fon hangileridir ?
-
ilginç. yabancı hisse topluyorsa borsada ki büyük satışı kim yapıyor?
ekonomim
Yabancı yatırımcı hisse alımını sürdürdühttps://www.ekonomim.com/ekonomi/yabanci-yatirimci-hisse-alimini-surdurdu-haberi-771028 -
Geçmişte derken son 20 yıl değil sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iş bankasının fonları full banka almış heralde ıdh harici fena düşmüş, düşeceğini bile bile banka taşımak nedir biz niye yönetim ücreti ödüyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kph dipten aldım dedin dibin dibi oldu arz olduğunda 80 bin attım %16 zarar var 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim dip bulabilmemiz imkansız ancak kademeli alım yaparak maliyet düşürebiliriz, khp bence çok güzel fon ama banka hisseleri düşüşte fon yöneticileri uyuyor.
geçen hafta banka dışı fon aldım hiç düşmedi mesela ıdh bile düşmemiş demekki banka yok bunlarda.bence borsa diplerde ama banka ve holdinkler düşmeye devam edecek bunların az olduğu fonlar geçmek lazım.
bide şu var fon yerine hisse alsaydın ve satmasaydın paranı %70-80 civarında kaybetmiştin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 4 Ekim 2024; 9:53:30 >
Kesinlikle geçen sene europwer aldım %60 zarar limak aldım %30 zarar mogan aldım %40 zarar fonlarda gzn %30 kar vardı %16 kaldı kph -15 de bi cpudan kayıp olmadı demem o ki vaziyetim hiç hoş değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekonomim
TCMB Anketi: Bankalar, konut ve taşıt kredilerinde gevşemeye hazırlanıyorhttps://www.ekonomim.com/ekonomi/tcmb-anketi-bankalar-konut-ve-tasit-kredilerinde-gevsemeye-hazirlaniyor-haberi-771192 -
Bugün maliyet düşürmek için alıma geçtim başka care yok.
-
Akbank yatırım fonlarını iş portföy fonları ile kıyasladığımda, iş portföy fonları sanki daha iyi kar getiriyor.
-
Bugün de şöyle bi eksi %2 iyi gelir valla alıştık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 4 Ekim 2024; 11:57:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arbitraj fonu takip eden var mı beyler ? İçerik kalitesi açısından aklınıza yatanlar hangileri ?
-
200 liradan az bişey tofaş aldım yine tersteyim 350 den tofaş doas alanlar hala hayattaysa şaşarım. milletin parasını çalıyorlar kripto borsa daha güvenlidir heralde hissenin birine baktım 80 lerden 25 e düşmüş
Heh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız doas ve tofaş alanların çoğu temettü için o hisseleri topluyorlar.
yani doas ın fiyatının düşmesi aslında aylık olarak gıdım gıdım toplayanlar açısından iyi bir şey de.
en tepeden blok alım yapanlar için kötü tabi
-
Özbey seçim yapsan hangisini seçersin.
1- Bilanço bazlı hasılat ve net kar artışıyla yükselen şirket.
2- Enflasyon tabanlı beleş kredi umuduyla yükselen şirket.
Seçimin gerçek yatırımı mısın değil misin cevap verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 4 Ekim 2024; 15:0:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilançolar geçmişi gösterir geleceği göstermez
yani geçmiş bilançoları çok müthiş olan şirket gelecek bilanço da çok kötü bilanço açıklayabilir.
borsada beklentiler satın alınır gerçekleşince satılır.
aslında borsada bütün mesele geleceği doğru tahmin etmektir.
mesela şuan TES gündem de yani tamamlayıcı emeklilik sistemi eğer bu gerçekleşirse bu işten kim karlı çıkar? tabiki agesa ve anhyt gibi hisseler. işte bu beklenti satın o şirketler yüksek karlar elde etmeye bağladığında satılır. veyahut temettülerden faydalanmak için yıllarca saklanadabilir.
devlet teşviklerinden faydalanıp beleş kredilerle yükselen şirket varsa elbette o şirket daha iyidir ama o beleş kredileri nerelere harcadığı da önemli boş işlere harcıyorsa beleş kredi de olsa iyi değil.
-
gönüllü beste 1 ayım ama çıkıp çıkmama konusunda kararsızım..Ziraat süper şubeden açtım şimdilik sıkıntı yok ama getiri uzun vadede beklemek aylık taksitleri ödemek sizce devam mı tamam mı açıkcası çok bir beklentim yok ama her ayda para at yattımı yatmadımı uğraşmak da istemiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X