iki gözümün çiçeği EGEEN 9700TL lere düşmüş. o hisseyi 1700 lerdeyken alıp 3400 lerdeyken saatmıştım en büyük pişmanlığım o olmuştu. şimdi bu hisse 17000 tl lere çıkmıştı şuan 9700 lerde güzel bir alım fırsatı vermiş sanki. ihracat oranı %90 larda bir hisse bu yani yurt içi piyasa kötü olsa bile ihracatı yüksek olduğu için her türlü amorti eder |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (559. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
eyvallah
-
Haftayı en azından iyi kapatacaklar ıpb nin %2 yükseliş cepte diyebiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün mü yükseldi? Hangi fonları etkiler?
Ben de ziraat bes fona girdim. Bundan sonraki 3 aylık ödemeleri otomatik kesecek mi yoksa biz mi yatıracağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 4 Ekim 2024; 18:27:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım süper sube kampanyası ile BES açmışsınızdır çünki diğeri çok kötü.
kredi kartından kesilsin diye talimat vermişseniz her ay karttan çekim yapar ama hesaptan çekim talimatı vermişseniz BES kesintisi günü geldiğinde hesabınızda para yoksa çekemez ve BES i niz ödenmemiş olur.
BES te fon tercihi çok önemli. şuan hazır borsa düşmüşken düşükten alım yapma şansı var şuan için %100 hisse senedi fonu yapmanız daha mantıklı olur.
ilerde borsa yükselir altın düşerse o vakit altın fonu tercihini de eklersiniz
ya borsa daha da düşerse diye hiç endişe etme çünkü zaten BES e yatırdığın para ne kadar olacak ki 1000tl yani şimdi 1000tl %50 düşse ne olur 500tl.
yani en kötü senaryoda dahi kaybedeceğin en fazla 500tl olur.
-
-
-
Hadi iyisiniz pazartesi köşeyi döndünüz))
Hocam IPBnin içindeki yabancı hisseleri nereden görüyorsunuz? Costcoyu uzun süredir tutuyorsa demek ki ondan bu sene güzel gitmiş
youtube'daki canlı fon tahminde IPB %1,93 yükseliş görünüyor..
-
-
Hocam bu hangi program? Veya örneğin ben bugün YKT kaçtan kapadı nasıl öğrenebilirim?
ınvest.com un mobil uygulaması bu..
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames
Hocam IPBnin içindeki yabancı hisseleri nereden görüyorsunuz? Costcoyu uzun süredir tutuyorsa demek ki ondan bu sene güzel gitmiş
Bu siteden
Mesela bugünü göstermiyor.
Yokmu yardımcı olacak mesela bugün ykt kaçtan kapattı? Nereden takip edebilirim.
hocam tefasdan göremiyormusunuz ?
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YKT
fintables da gösteriyor. Bugün %0 ne zarar yazmış ne kar.
-
Tefasta ertesi gün gözüküyor.
Bende GTF ve NJR fonu aldım az bişey bakalım. Birde Amerikan borsasındaki Çinli firmalar iyi yükseldi bu aralar, acaba orta vadede yükselişleri devam eder mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X