aç 10 yıllık grafikleri fonlar kazandırmış mı kaybettirmiş mi görürsün |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (565. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
O büyük paraların olduğu fonlar genelde tefas da kapalı oluyor bizi almıyorlar . 25-30 kişi toplanıp 25 er milyon koyuyor ayda en az %10 la malı götürüyor ))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ama fon yöneticileri de haklı şimdi küçük fakir yatırımcı fon a2-3bin tl para yatırıyor en ufak borsa düşüşlerinde fonu satıp çıkıyorlar. fon yöneticisine zararına hisse sattırmak zorunda bırakıyorlar.
ama 10 milyon tl leri fona yatıran adamlar daha kalıcı oluyor düşüşlerde fondan çıkmıyorlar. bu yüzden fon yöneticisinin de eli rahat oluyor.
-
ozbey 5 yıla tefastan bakabılıyoruz da 10 yıla nereden bakabılıyoruz
-
sayın buffetçi ben ekonomist değilim ama şişecam döviz bazında 25 yıl önceki fiyata gelmiş diyolar, buffetçilerin parası pul olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tarih aralığı kısmından hesaplıyor.
09.10.2014-09.10.2024 seçersen 10 yıllık getiriyi hesaplıyor.
ha tabi fon 10 yıllık değilse hesaplamaz veya çıktığı tarih ne zamansa o tarihten itibaren hesaplıyor
-
-
sen doğrusunu biliyorsun onlar cahil yani hemen ikna oldum.sen bu mantıkla nasıl batmadın ona şaşıyorum
Teb takas bank saklama masrafı haricinde ücret alıyor muydu beyler ? Yeniden Marifetli kampanyası beklerken pof aldım.. Aradan çakmasın masrafı 😁
-
sen bu mantıkla nasıl hala batmıyorsun ben de onu anlamadım.
gelmişsin bana tek bir hisseden hem de 25 yıl öncesinden bahsediyorsun.
yani şimdi size göre 1 adam var 25 yıl önce en tepeden blok halinde şişecam almış
ve bu kişi 25 yıl boyunca hisseyi hiç satmamış olacak ve ne de maliyet düşürmemiş olacak.
buna uyan tek bir insan evladı var mı bu ülkede? adam 25 yıl bıyunca şişecam tutmuşsa mutlaka en diplerden de hisse alımları yapmıştır.
-
-
1.2 miyon kişi borsadan çıkmış diyor televizyonda bunlar kesin altın almıştır
büyük ihtimal, bizim millet bir yatırım aracına tepeden girmeyi sever
-
borsa için umudum arttı keşkem biraz daha düşse almak isttediğim hisseler var
Yarın ıpb +%1,5 karanti askari ücret
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fonlar endeksin yükselişinin iki katı yükselmiş, benim bes hesabım olsa yüzde yüz yerli borsaya geçerdim uzun vadede yatırımda riske girmek daha kolay ytd
Bu dönemde IPB de yüzümüzü güldürmedi maalesef.
ayrıca 0.02 getirmiş..
-
Arkadaşlar X bankadan Y bankanın PPF'si aynı gün valörlü yaklaşık 3 saattir geçmedi hesaba normal mi?
-
sabah verdiysen talimati,öglen 14:30-15:30 da hesabında olur
-
Örneğin talimatı 13'de versem de yine 1-2 saati buluyor mu? ( aynı gün valörlü olsa bile.)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X