IPB Fonu 10 yıllık getirisi %4112 dolar 10 yılda %1398 gram altın 10 yılda %3371 |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (563. sayfa)
-
-
HVS fonu 10 yıllık getiri %4175
dolar 10 yıllıkta %1398
gram altın 10 yıllıkta %3371
-
Yatırım Hesabı Saklama Ücreti almayan banka var mı?
İş Bankası şak diye 400 TL kesmiş
3 ayda bir alınıyor mu bu ücret?
Senelik 1200 TL ödeyeceksem kapatırım hesabı daha iyi, Midas falan geçerim…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 8 Ekim 2024; 16:29:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet üstadım aynı dediğiniz gibi. orda yazan yıllık basit faiz. Ama siz faizinizi günlük,30 günde bir yada 3 ayda bir alıyorsanız yıllık kazanacağınız para oranı farklı oluyor.Tefasta yazandan yüksek oluyor.
-
İş, Yapı ve bir kaç tane daha var bunlar b*kunu çıkarıyor işin. Diğerleri sadece mkk'nın kestiği ücreti yansıtıyorlar.
Hiç vermeyeyim derseniz aktifbank almıyor ama fon arayüzü filan berbat % kaç kardasınız zarardasınız göstermez.
-
1 yıl önce bugün faiz bu kadar yüksek değildi son 1 yılın bileşik getirisi %55 şuan , tefastaki verilerin tamamı bileşik getiridir.
kuveyt turk katilim bankasi ama katilim endeksine uymayan hisseleri ve pek cok fonu alamazsiniz
banka degil ama araci kurum olarak midas kullaniyorum. mkk dahil hicbir sey icin ucret almadilar (komisyon haric)
-
Valla ben de Midas’tan almayı düşünüyorum artık.
Hem arayüzü çok güzel, kullanışlı pratik.
Bu ne arkadaş senede 1500 TL İş Bankası’na fon saklama parası ödeyecem, zaten fonlar için yıllık yönetim ücreti ödüyoruz, saklama ücreti nedir!!!
Her EFT için zaten 5 TL kesiyorlar. Ayda an az 50-100 TL senelik 1200 TL de buna gidiyor.
Midas’da en azından transfer havale ücreti kesilmez, saklama ücreti vs de yoksa tüm fon portföyümü taşıyorum İş Bankası’ndan…
cok sik islem yapmiyorsaniz yeterli bence. yalniz gun icinde bol bol trade yapanlarin ihtiyacina cevap vermiyor olabilir. gecen aylarda sunucularin down oldugu cok oldu, bundan dolayi cezalar da yedi. o bakimdan anlik islem yapacaklar icin iyi olmayabilir
-
Yok hocam orta ve uzun vadeliyim ben fonlarda.
Midas tam bana göre o halde, teşekkürler.
Yapı gcen gun 90₺ mkk cekmıs
Fon portföyünüzü nasıl taşıyacaksınız çalıştığınız bankanızdan Midas'a?
Ben fonlardan bir bankadan başka bir bankaya yada aracı kuruma taşınamıyor diye biliyordum (yanlışda biliyor olabilirim)
Fonlarınızı bozup , parayı midas'a aktarıp oradan mı alacaksınız?
-
Fon taşıma yok hocam doğru biliyorsunuz.
-
IPB 3-4 sene öncesine kafar bu stratejiyle yönetilmiyordu. Onu da eklemek isterim.
peki öyle olsun sizin en kötü performasa sahip fon olarak düşündüğünüz hisse fonu varsa onu yazın da 10 yıllık getirisine bakalım.
-
Fph ya da uph yönetimlerini hiç beğenmiyorum.
fph in 10 yıllık geçmişi yok 1 mart 2016 da piyasaya çıkmış bir fon ve o günden bu güne %2133 yükselmiş.
1 mart 2016 dan bugüne dolar %1098 yükselmiş. yani dolar bazlı %100 e yakın karda
uph ise İhraç tarihi: 05/09/2018
o da o tarihten itibaren %1964 getiri sağlamış.
-
THY fonu 20 yıllık getiri %9615
20 yıllık dolar getirisi %2200
THY fonunun 20 yıllık dolar bazlı getirisi yaklaşık olarak %322,39'dur.
şimdi diyeceksiniz ki 20 yılda %322 dolar bazlı kazanç çok değil ki. evet öyle ama bazılarına göre borsa 20 yılda dolar bazlı zarar ettirmiş diyorlar. ona göre kıyas yaparsak fonlar gayet başarılı yönetilerek uzunvade de endeksin çok ama çok üzerinde getiriler sağlayabiliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 8 Ekim 2024; 23:12:3 >
-
20 yılda en çok kazandırmış fon sanırım bu %16961 kazandırmış.
-
Özbey konunun sahibi olunca burada fikrini doğru veya yanlış yazan insanlara ahmak demek hakkı mi doğuyor,terbiye sınırlarını aşıyorsun insanları fazla germe konu pufff olmasın, biraz edep lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 8 Ekim 2024; 23:1:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X