pound fonu çıkmış sadece denizbanktan işlem yapılabiliyormuş. diğer bankalardan ne zaman alınabilecek acaba ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 9 Ekim 2024; 0:22:12 > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (564. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Döviz fonları için nitelikli yatırımcı olmak gerek miyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fon tefasa kapalı.
-
Fonları İş Bankası’nda satıp yenisini alacağım Midas’tan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence geçmişe bakmak hata olur fonlar yaygınlaştıkça borsayı ele geçirip manipülasyon yapmaya başladılar, pörtyöf şirketleri borsadaki şirketlere ortak olmuş.asıl kazançları manipülasyon ve yönetim ücreti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam işte benim param fon içinde olduğuna göre fonun manipülasyon yapıp kazanç sağlaması benim çıkarıma olan bir şey.
hatta ben isterim ki şöyle 1 trilyon dolar para tek bir fonda olsun ve o fonda benim de param olsun. o fon istediği hisseyi yükseltir istediğini düşürür.
biz küçük yatırımcılar tek başımıza hisse alıp sattığımız vakit büyük balıklara yem olabiliyoruz. ama para fon içindeyse sen de artık bir büyük balığın bir parçasısın.
-
fonları satmadan virman yapma seçeneği de mevcut
-
Direkt İş Bankası yatırım hesabımdan birebir Midas’a aktarılabiliyor mu gerçekten?
Hisse senedi fonu önerisi olan var mı?
iyide sen buffetçisin bu mantıkla fonlar para kazanfırmaz ki .bir ay yukarı iki ay aşağı sürüyorlar🤔
zamanında uyardığımızda düştükçe alıyorum diye dalga geçiyorlardı TTE fonu 1 yıllık getiri %16 olmuş buffet masalına inananları soyuyorlar
sonradan açılır mı acaba?
-
Abd tarafi bize göre iyi gitmesine rağmen gzn fonu sürünmeye başladı iyice bide yabancı hisse senedi oranı ipbden yüksek kendimi boşa vakit harcamışım gibi hissediyorum
Mümkün değil.
Portföy yönetim şirketi isterse açılabilir ama ne zaman gerçekleşeceğini bilemeyiz Denizbank üzerinden alınabilir ama.
Ipb çimento hisselerini yarı yarıya azaltmış
DDKKM vade bitimi geliyor, devam etmek mi mantıklı? vade bitimi döviz fonu almak mı? belli bir miktar döviz fonu var, bir kısımda ddkkm var, sizce hangisi ?
Dovız fonu getırısı kac dolara
-
bugünde borsa 8 binin altina indi ve inmeye devam edecek gibime geliyor,ciktigi yok habire iniyor,birileri habire eklem yaiyor sanirim,iyide suan manipüleli düsen borsada eklem yapmak sadece zarari yükseltiyor,garantisi varmi borsa yükselece zaman hergün %2 ile %4 kar vereceği,farzedki eklem yaptin,zararini kara cevirmek icin kac ay bekliyeceksin borsa tekrar yükselise gectiginde,orasi bile mechul..suanki trend malesef yukari yönlü degil daha cok assa yönlü gidiyor borsa..
Peki borsayi kim assa cekiyor yabanci balinami,türk asilli balinalarmi veya devletin kendine ait yatirim sirketlerimi elindeki hisseleri satiyorda,borsa sürekli kan kaybediyor,varmi bilgisi olan 1172 binden suan 9 bine düstü tam 3172 puan düsmüs durumda,yani %31,72 lik düsüs???kim düsürüyor yabanci balinalarmi turk balinalarmi yoksa devletin kendi yatirim sirketlerimi???bilen varsa cevabini versin..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X