< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (577. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
kripto seviyorsanız altına ounce fiyatına yada gram fiyatına bağlı PAXG ve GRAMG gibi kriptolar var. çok ufak fiyat farkları olabiliyor ara ara ama aynı avantajlı/dezavantajlı fiyatı satarken de aldığınız için bir kaybınız olmamakta. 0 vergi tabi.
-
Hisse senedi yoğun fon araştırıyorum uzun süredir IIH deyim sadece kardan zarar ettim. IIH devam mı etsem yoksa KYA Bist 30 fonuna mı geçsem karar veremedim. Yükseliş olacaksa ilk Bist 30 dan başlar diyorlar.
-
İcrypex'te xaut altın xagx gümüş. İkisini de bankadan almıştım, artık gümüşü icrypex'ten alıyorum.
Fon alırsanız tefasta içeriklerine bakıp karar verin.Tua ve tta var, tua daha iyi getiri sağladı, fon vergileri biraz can sıkıcı olduğundan fon ekleme yapmıyorum.
-
bist30 onu alacaksan niye klasik fonlardan alıyorsun ki
bist30 byf sinden al şu borsa da alınıp satılabilen olanlardan.
APX30
OPX30
ZPX30
Z30EA (EŞİT AĞIRLIKLI BİST30 BYF Sİ)
-
Türkiye'nin her yerinde son 2 yılda emlak fiyatları döviz bazında %100-150 artmış. Saçma sapan semtlerdeki evler gelişmiş ülkelerin şehirlerindeki evlerden daha pahalli olmuş ve buna rağmen milletimiz ev ev diye tuturduğu sürece emlakçıların manipülasyonlarini destekliyorum.
Helal olsun, eşşek gibi çalış kazan git emlakciyiyi muteahiti zengin et.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet o eski günlerin artık geri gelmeyeceğini düşünüyor biraz. Fiyatlar reel olarak yüzde100den fazla arttı ama fiyatın yarıya düşne ihtimali yok artık. Reel olarak ucuzlaması için dolar artacak maaşlar artacak ama gayimenkul sabit kalacak o da olmuyor, bu faizde bile evler faiz kadar artıyor. Hele birde kredi faizleri düşerse reel artmaya da devam eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her gün milyonlarca suriyeli afganlı vb bir sürü yabancı ülke varandaşı getiriyorlar ev fiyatlarını emlakçılarmı manipüle ediyor duyduğum en büyük yalan .
geçen hata bizim binada daire boşaldı ertesi gün birsürü kişi daire boşmu diye geldi, kış günü bile herkes boş daire arıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 21 Ekim 2024; 8:52:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kime güvenip vereceksin , soran çokta evi?
8500lerı alım ıcın bekleyen bı ben mı warım😛
Yalnızsam eger daha da bekliim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet9000 -- 21 Ekim 2024; 13:50:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir tane bildigim ev vardi daha 1 ay önce 3 milyondu,şimdi 4 milyon olmus oha çüş dedim 1 ayda 1 milyon zammi olur,önceden emlakçıya sorardım,neden 100 bin tl zam geldi konuta,efendim ev sahibi çıkardı biz çıkarmıyoruz,aynı emlakçı 4 milyona verince anladımki bu fiyat artışını ev sahibi değil emlakçı yapıyormus,zaten geçen haberlerde bir emlakçı konut pazarını bilinçli manipüle ediyor diye ceza kestiler,bence devlet el atmak zorunda,halka suç bulamazsın çünkü milletin bankalardan kredi alması şuanki faizlerden dolayi öldürücü,devlet araba al satcılara yaptığı uygulamayı konut sektörünede el atarsa,emlakçıkların manipüle dönemide son bulur,evleri emlak değil devlet belirlemesi gerek,sınır getirmesi gerek,Hollanda devleti bu tür ömlemleri yapiyor,asla manipüleye izin vermiyor anlıyacan..
-
git 1 milyon tl göm fonlara madem cok kar edeceksin hahahahahaha
-
Tüm algının değişmesi bir günde olur. Borsa bir günde %8 yükselebilir tl ise bir günde %20 den fazla değer kaybedebilir. Ki bunun olmama ihtimali yok.quote:
Orijinalden alıntı: ersin345git 1 milyon tl göm fonlara madem cok kar edeceksin hahahahahaha
Henuz degıl ersın henuz degıl… umut verıyorlar hala borsacılara
O yüzden ülkedeki tüm genclerin aklı fikri Hollanda ve benzeri gelişmiş ülkelere gitmekte.
Siz devlet bu işi çözecek diyorsaniz,inşallah çözer. Ama o cuzum olana kadar eski sistem devam, halk aç kurt gibi ev alayim dediği sürece.
evler sarı sayfalarda duruyor,alan yok emlakçılar aç gözlü ondan kaynaklanıyor,takib ettigim ev 1 senedir satlıkta,bir emlakçı ilan veriyor satamıyor diğeri ilan veriyor oda satamiyor,birde üstüne üstlük satılmayan eve zam yapılmaz,fiyati düşmesi gerekirken emlakçılar bilerek fiyatı yukarı cekiyor,ev sahibide sanıyor emlakçı doğru karar veriyor alakası yok..
Ben cimere verdim şikayeti hatta dedim,mehmet şimşek hollanda ve italyayı örnek gösteriyor konut kanunlarında,dedim derhal konut piyasını sulandıran elmakçılara bir düzenleme getirin yoksa bu ülkede kimse ev alamıyacak böyle giderse dedim,bakalım napcaklar
-
ahmet bak ben borsa 586 puan düştüğünde aldım fonları bundan 3 ay önce,birde kara pazartesi sattığım fonların yarısını geri almıştım,borsa endeksi yükselir düşüncesi ile ama evdeki hesab malesef bu sene çarsıya uymuyor,sermayemin %80 ni para fonlarında,borsa tekrar yükselişe geçerse fonlara ekleme yaparım yoksa şuanki görünüm kötü,eklem yapanlar zararlarını büyütüyorlar cünkü borsanın çıktığı yok şuan çoğu şey belirsiz o yüzden dedim buyur al göm 1milyonu fona :))))
-
bu ay sonuna borsa biraz çıksa elimdekilerin çoğunu satacam sebebi ise,israilin irani vurmasi,o olursa bizim borsa komple cöker,birileri uyanıklık yapma peşinde ama israil bist100 için çok tehlikeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X