< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (576. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Gzn de aynı şekilde hocam kazandığımızı aldi götürdü şubatta alım yapmışım %15 kar var şaka gibi paramızı göz göre göre erittik. Hele kph fonu çıktığında aldım aldığından beri zarardayim %17 olmuş zarar ne yapalım bilmiyorum artık. Altına geçsek zirvede faize geçsek zararı kurtarmak uzun sürecek ne yapalım bilemiyorum artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çünkü ben borsacıyım.
-
bitcoin ath yapacak neredeyse alakası yok
bütün borsalar rekor kırıyor abd'de, bist'e özel bir durum.
-
ABD borsası nasıl rekor kırıyor yahu 2 ay önce aldığım fon yüzde 3.5 içerde:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika'nın bundan haberi var mı? Adamlar rekor kırıyor. Bizim ki yellenmeden düşüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ABD'ye bakmadım. Eğer sadece bize has ise aklima by by Şimşek geliyor valla :)
Biliyorum. Başka riskler de aldım. ya zengin olacağım iki ay içerisinde , ya da bekleyeceğim.
1/10 ile aldım
faizlerin inanılmaz yüksek olduğu ancak enflasyonun düşmediği dünyada görülmemiş bir durum
2 aydır enflasyon yüksek gelip görünümü bozmasaydı ve kasımın başında gelecek veri de iyi olsaydı yani enflasyonla mücadele gerçekten yapılmış olsaydı, kasımda faiz indirimi fiyatlanırdı ancak maalesef.
-
-
-
faiz indirimi 2025 in ikinci ceğreğinde başlar ooda %45 seviyesine indirirler..
bu arada emlakçılarda rahat durmuyor,habire konut fiyatlarını bilinçli şekilde manipüle edib duruyorlar,bir yandan devletin manipülesi bitmemisken birde emlakçılardan darbe yiyoruz,böyle giderse türkiyede millet sokaklara düşecek yüksek kira düşük maaşlar yüzünden ve bunları yapanda emlakçılar,devlet desen ortada yok,millet kafasına göre fiyat artırıb duruyor,halk desen resmen kış uykusuna yatmış veya korku içinde isyan etmek için,sokağa dökülemiyor,hapis korkusundan..
-
Zirve yaptığı zaman mı alması gerekirdi? Bist hergün rekor kırarken hücum ediliyordu şimdi yüzüne bakan yok. Tam tersi altın,spx,bitcoin içinde geçerli.
spk çalışanları komple yıllık izne mi çıkmış kaç haftadır neden spk bülteni yayınlanmıyor
-
Rüyamda beyaz sakallı bir mimar mühendis "artık vakti geldi uzaklaşma zamanıdır" demişti,
ben "lan kesin rüyaların tersi çıkar şimdi" deyip pay arttırdım..
O haftadan beri o adamı görmüyorum lütfen geri dönsün :((
-
garanti bankası kripto uygulaması varmı? sosyal medyada reklamını gördüm uygulamasını indirmedim troll bişeymi acaba🤔 memleket hırsız namussuz kansız dolu herşeyden şüphelenir olduk.
yani şu ülkede metrobüste doğurmak hastanede doğurmaktan daha güvenli noluyoruz ya hergün telefona dolandırıcıların mesajı geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abim Amerika da yaşıyor. Ona hesap açtırsam vergi işini nasıl halledebilirim acaba? Amerikadaki aracı kurum komisyonlarıda düşük al sat yapma şansım olur.
Cihat Çiçek ' in aşağıdaki son videosund 29:26' da "fiziki olmayan altın alabileceğiniz makas ve vergisi olmayan platformlar var" dediği platformlar nereler bilen var mı?
Siz altını fiziki mi fon mu yoksa farklı şekilde mi alıyorsunuz? Neden?
Cihat E. Çiçekyoutube
Fiziki Varlıklara , Altına, Gümüşe Hücüm Neden Başladı ? *Twitter hesabım: cihat e. çiçek@turc35* ingilizce kanalım https://www.youtube.com/channel/UCAyPINDryEW8fbTMeZ0fA2A -Yatırımcı nasıl kazanır? - _Uzun vadeli yatırım ve birikim bilgileri_ -Az peşinat ile yüksek kredili konut alımı neden çok kazançlı olabiliyor ? - Düşük Faiz yüksek enflasyonda, olmayan paradan kredinizden arbitrajla kazanma imkanı -Bir konutu daha fazla konuta dönüştürme ve15 senede yeterli pasif gelir sağlama yöntemleri -Girişim örnekleri ve tavsiyeleri - Yatırım Fon çeşitleri Alemi Nelerdir ? Banka Hesabınızdan Nasıl Kolayca alınır? -Fon çeşitleri nelerdir? - Evden altına, gümüşe,petrole,endüstriyel madenlere, döviz cinsi yabancı varlıklara şirket ortaklığı, yerli şirketlere karma ortaklıki, Eurobond Fonlarına çok Az paralarla sahip olmak *TECRÜBEYE ABONE OLUN* ** Cihat Çiçek YouTube Kanalında yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kesinlikle yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorumlar Cihat Çiçek'in kişisel görüşlerine dayanana analizlerden oluşmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, tamamen yoruma dayalıdır ve asla kesin ifade etmez. Buradaki yorumlardan yola çıkarak yatırım yapan kişilerin kararlar ve ticari amaçlı işlemlerden doğabilecek zararlardan Cihat Çiçek hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin hiçbir bağlayıcılığı yoktur.https://www.youtube.com/watch?v=xzqN717QHwg&t=1768s -
IAR'dan bahsediyor galiba ama emin degilim. daha once detayli olarak bahsetmisti, 20 bin gonderip hesap aciliyormus ama araci kurum veya banka gibi guvenceli br platform degil bildigim kadariyla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X