Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (733. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 21 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
14.658
Cevap
725
Favori
733.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
Giriş

1 şubattan bugüne ortak fark attı ppflere getiri konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dino Dini kullanıcısına yanıt
    Hangi bono

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt

nkolay

• sealmalr euro ile alabılecegım fon tavsıyesı varmıdır ? zp9 var onu bılıyorum sadece

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Orası öyle zaten. Fon mevduat gibi bugün gireyim yarın getiri yazsın şeklinde ilerlemez. Faiz indirim döngüsü devam edecek etmek zorundalar zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

o vakit senin ortak ta iş yok  

• Portföyün sadece %10'u borçlanma araçları olmasına rağmen kaç gündür - yazıyor. DT faizi düşse de - yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronnettee -- 5 Şubat 2025; 15:52:38 >
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt

Para piyasası fonları iyi getiriler yazmaya başladığı an %15 stopaj ile tekrar gireceklerine yemin edebilirim  

• selamlar,

ALTIN VADE- sorusu.

uzun vadede altına güveniyorum.

300 gr , 600bin tl civarı altın var Şekerbankta ve banka ile bu hariç başka hiçbir ilişiğim kalmadı. her ay kesile kesile birikmiş kaç yılda.

Altın boşta bekliyor,

altına düşük de olsa faiz veren bankalar varmış sanırım?

tabi hepsini o bankanın fiyatından SATIP sonra başka BANKADAN satın alım yapmam gerekecek.

Mantıksız mı yaparım?  

Anadolu banka baktım vadeli/vadeiz altın hesabı diye 2 ayrı hesap var mesela.

• KucukprensTR K kullanıcısına yanıt
    Siz yine Allah’tan İş Bankası Altın Fonu’na girmemişsiniz. Son 3 aydır resmen soygun var.

Son 3 ayda Gram Altın totalde %10 getiri sağlamışken
    TTA % 1,25 zarar yazdı.

Aynı dönemde NAU HAM gibi altın fonları %12 %11 getiri sağlamışken koca İş Bankası’nın Altın fonu zarar yazıyor.

ve yine İş Bankası yönetimi de buna el koymuyor.

• OxBlue kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. Son 1 haftadır insanlar TEFAS'taki para piyasası ve borçlanma fonu getirilerine isyan ederken beni tek sinirlendiren Anadolu Hayat BES'imdeki BGL kodlu altın fonu oldu. Adamlar altın ralli yaparken bile düşük getiri yazmayı başarabiliyorlar. Bir süredir planımı başka şirkete aktarmayı düşünüyordum, nihayet taşıyacağım şirkete karar verdim ancak bu fonun toparlamasını bekliyorum, portföyümü komple para piyasası fonuna çevirip öyle aktarım yapacağım.

İş Bankası bankacılık tarafında da saçma sapan bir hâl aldı, uzunca bir süre önce çalışmayı bırakmıştım. Sıra AHE'de.

• OxBlue kullanıcısına yanıt
    Portföy'de sadece 4 tane altın fonu vardı hocam. Nau,Dba,Tta,Ykt.

Dba ve Tta fonlarını bir hafta önce bozdum. 2 fon neredeyse aynı içeriğe sahip ama bugün bakıyorum ki Dba atak yapmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • guguman727 G kullanıcısına yanıt
    Tavsiye niteliğinde değil de hocam. Ben de NVZ ve DOV var.

• guguman727 G kullanıcısına yanıt
    basliğa bugün iki tane ekleme yaptim dolar/euro fonları hakkında , bakabilirseniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 5 Şubat 2025; 16:42:0 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hocam, Anadolubank derken yıllık vadeli için mi bu hesap ? Bu arada renkli hesapta günlük işleyecek faizi görmek için asgari ne kadar hesapta olmalı ? Para girişi olunca hemen gösteriyor mu faizi? Sonuncu bonus soru oldu😁

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/banka-mevduat-faizleri-arti-puan-tezgah-alti-faiz-oranlari--132769036#132769036

• altın fonu alıp boş yere %15 stopaj ödemeyin.

• 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.