Pozisyonumda şu anda ppf ye göre daha fazla kazandım. Ancak böyle bir düşüş daha olursa ppf daha iyi duruma geçer. izlemedeyiz. |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (732. sayfa)
-
-
midas veya n kolay hesabınız varsa nitelikli yatırımcı başvurusu yapıyorsunuz anketler falan çıkıyor onları dolduruyorsunuz. onaylanırsa alabiliyorsunuz.
veyahut garanti bankasından yatırımlar bölümüne tıklayın orada yatırımcı profilim diye yazan yere tıkla , işte orda nitelikli yatırımcı beyanı var onu doldur.
riskli yatırımları biliyorum ,viop v.s biliyorum. bizim viopla işimiz olmayacak serbest fon almak için risk profilin yüksek çıkması gerek testte yoksa onaylanmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 5 Şubat 2025; 12:37:57 > -
-
Anlık durum...
Yarına vaziyet alın.
-
Herkesin kafa karisik neolar idl den bile dusuk gelmiş satip nkolyda takilsak daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
demekki yarında ppf ler düşecek
-
PPF'ler yine düşük gelecek yani...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun vadeli borçlanma araçları yine hafif ekside..
-
şimdi 2 milyon tl yi anadolu bank mevduat faizine yatırırsanız 1 yıl sonra paranız 3milyon tl olacak.
kar olan 1milyon tl den %15 stopaj kesilecek kalacak 850bin tl.
yani yıllıkta net getiri %42,5 olur stopaj sonrası.
-
Eyvallah hocam teşekkürler.
Edit: garantiden dediğiniz gibi yaptım, talep ettim kabul edildi başvurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 5 Şubat 2025; 13:10:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet eksi getirdi, bunu nasıl biliyorsunuz nereden bakarak neye göre anlaşılıyor
-
Arkadaşlar vakıfbank üzerinden tefasda işlem gören ziraat bankasının ZP8 fonunu almak istediğim de nitelikli yatırımcı uyarısı aldım. Nİtelikli yatırımcı nasıl olabiliriz artısı eksisi nedir ? Bir diğer husus da portföy vakıfbank üzerinden olduğundan nitelikli yatırımcı olma işini vakıfbank dan mı yapacağız? yoksa ziraat bankasından mı?
-
Tefasta işlem görmeyen fon varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mart ayında 250 baz puan daha indirim gelecek, elinde tahvil bulunduran fonlar değerlenecek, acele karar vermeyiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 5 Şubat 2025; 13:25:25 >
Bankaların 7/24 alıp satabildiğin özel fonları olabilir: TI1 yani İşbankası fonu gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 5 Şubat 2025; 13:26:44 >
Bende aynı durumdaydım hocam stopaj öncesi geçmiştim ppf ye dün tekrar Anadolu'ya geçirdim
Bende satış emri verdim sabah saat 10 gibi sizinki satıldımı saat kaç gibi satılır ?
-
Elimde dolar var fakat nitelikli yatırımcı olmak gerekiyor diye hiç almadım bu fonlardan. 1 milyon üstü değil elimdeki para. Olsa iyi olurdu duracağına değerlenirdi.
Bu fonlardan sadece ikisi var ortakta. İşbankadı da nitelikli yatırımcı istiyor, ben alamıyorum o yüzden.
Benim de altın fonlarında aydınlanmaya ihtiyacım var. Mesela 1 Hafta önce YKT fonu getirisi %2 gibi bir şeydi ve uzun zamanca bu şekildeydi. Ben de YKT fonunu satıp Nau'ya geçirdim ve ağırlık olarak devlet tahvili içeren YKT fonu 2-3 günde Nau'yu geride bırakarak %9 kar getirdi. Bu fonlarda borsa gibi sanki hepsi ky çarpıyor gibi gelmeye başladı bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KucukprensTR -- 5 Şubat 2025; 14:3:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X