Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CUMHUR45 , .montana. , .montana. , social Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
15.070
Cevap
735
Favori
752.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgora

Tahvil fonu alan arkadaşlar , mutlu musunuz ?

Durumlar nedir ?

Pozisyonumda şu anda ppf ye göre daha fazla kazandım. Ancak böyle bir düşüş daha olursa ppf daha iyi duruma geçer. izlemedeyiz.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

midas veya n kolay hesabınız varsa nitelikli yatırımcı başvurusu yapıyorsunuz anketler falan çıkıyor onları dolduruyorsunuz. onaylanırsa alabiliyorsunuz.

veyahut garanti bankasından yatırımlar bölümüne tıklayın orada yatırımcı profilim diye yazan yere tıkla , işte orda nitelikli yatırımcı beyanı var onu doldur.

riskli yatırımları biliyorum ,viop v.s biliyorum. bizim viopla işimiz olmayacak serbest fon almak için risk profilin yüksek çıkması gerek testte yoksa onaylanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 5 Şubat 2025; 12:37:57 >
  • Cuma günü aldığım tüm PPF düşük getiri nedeniyle sattım.

Midas ve Nkolay daki PPF 5 günlük zararım yaklaşık 2800 TL,

Tekrar Anadolu ya değismediyse %50 den yatıracağım

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlık durum...

Yarına vaziyet alın.

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]
  • Herkesin kafa karisik neolar idl den bile dusuk gelmiş satip nkolyda takilsak daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nike35 kullanıcısına yanıt

demekki yarında ppf ler düşecek Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] 

• nike35 kullanıcısına yanıt
    PPF'ler yine düşük gelecek yani...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun vadeli borçlanma araçları yine hafif ekside..Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] 

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

şimdi 2 milyon tl yi anadolu bank mevduat faizine yatırırsanız 1 yıl sonra paranız 3milyon tl olacak.

kar olan 1milyon tl den %15 stopaj kesilecek kalacak 850bin tl.

yani yıllıkta net getiri %42,5 olur stopaj sonrası.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler.

Edit: garantiden dediğiniz gibi yaptım, talep ettim kabul edildi başvurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 5 Şubat 2025; 13:10:5 >
  • dervol D kullanıcısına yanıt

evet eksi getirdi, bunu nasıl biliyorsunuz nereden bakarak neye göre anlaşılıyor

• Arkadaşlar vakıfbank üzerinden tefasda işlem gören ziraat bankasının ZP8 fonunu almak istediğim de nitelikli yatırımcı uyarısı aldım. Nİtelikli yatırımcı nasıl olabiliriz artısı eksisi nedir ? Bir diğer husus da portföy vakıfbank üzerinden olduğundan nitelikli yatırımcı olma işini vakıfbank dan mı yapacağız? yoksa ziraat bankasından mı?

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Tefasta işlem görmeyen fon varmı

• Mart ayında 250 baz puan daha indirim gelecek, elinde tahvil bulunduran fonlar değerlenecek, acele karar vermeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 5 Şubat 2025; 13:25:25 >
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Bankaların 7/24 alıp satabildiğin özel fonları olabilir: TI1 yani İşbankası fonu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 5 Şubat 2025; 13:26:44 >

Bende aynı durumdaydım hocam stopaj öncesi geçmiştim ppf ye dün tekrar Anadolu'ya geçirdim

Bende satış emri verdim sabah saat 10 gibi sizinki satıldımı saat kaç gibi satılır ?

• Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Elimde dolar var fakat nitelikli yatırımcı olmak gerekiyor diye hiç almadım bu fonlardan. 1 milyon üstü değil elimdeki para. Olsa iyi olurdu duracağına değerlenirdi.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bu fonlardan sadece ikisi var ortakta. İşbankadı da nitelikli yatırımcı istiyor, ben alamıyorum o yüzden.

• mmtgs kullanıcısına yanıt
    Benim de altın fonlarında aydınlanmaya ihtiyacım var. Mesela 1 Hafta önce YKT fonu getirisi %2 gibi bir şeydi ve uzun zamanca bu şekildeydi. Ben de YKT fonunu satıp Nau'ya geçirdim ve ağırlık olarak devlet tahvili içeren YKT fonu 2-3 günde Nau'yu geride bırakarak %9 kar getirdi. Bu fonlarda borsa gibi sanki hepsi ky çarpıyor gibi gelmeye başladı bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KucukprensTR -- 5 Şubat 2025; 14:3:27 >
  • 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.