Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (734. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 23 Misafir (5 Mobil) - 26 Masaüstü7 Mobil
5 sn
14.686
Cevap
725
Favori
735.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne bicim borsa kardesim ya 1 senedir icerdeyim
    Faize koyaydim 500 bin para basardi :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

Haberlere bakmak yeterli oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mojno M kullanıcısına yanıt

Siz söyleyince fark ettim. AHE Altın katılım fonu gerçekten rezil durumda... KYD endeksi yılbaşından beri %9 getirmiş. Bizim Fon %3. Gerçekten rezil bir durum.

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]
  • D-Assault kullanıcısına yanıt

Neyse ki CFA ile sepet yapmıştım yoksa zarar daha büyüktü, CFA’nın iyi yönetilmesi BGL’nin berbat performansını dengeledi. İşin asıl kötü tarafı AHE, devlet katkısını da kötü yönetiyor. İş Bankası gerek TEFAS, gerekse BEFAS tarafında fon yönetimi konusunda kesinlikle en kötülerden.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Piyasada altına ancak 0,1 faiz alırsınız hocam.

Onun yerine önerim altını kuveyttürk’e taşıyın, kuveytten gram altjn karşılığı alınan altın fonlarından alın orada değerlensin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt

HAngi uygulamanın görüntüsü bu?

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Yalnız tahviller sadece faiz beklentisinden etkilenmez, siyasi kararlarda yoğun etkileyebilir.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

ekten işaretlediğim yerde tefasta iş görmeyenlerin listesini bulabilirsiniz.

• debianmr D kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• debianmr D kullanıcısına yanıt

• devlet tahvili adi altinda milleti soyma dönemi basladi,borsadaki para fonlarida nasibini almaya basladi,bu hafta sonuda düsük gelirse,n kolay bono enpara gibi günlük faiz sisteme gecmekten baska care yok,sanki para fonlari devlete calisiyor,düsük verelimde herkes %15 lik stopajlara yönelsin derdindeler,suan n kolayin günlük getirisi 0.123%,para fonlar ise yerlerde sürünüyor,icinde var olan devlet tahvili yüzünden,birde yot,gtf gibi borclanma araclarida cikarmislar devlet tahvil oranlarini yukari,milleti bezdirib %15 stopajli mevduatlara yönlendirecek bu devlet anlasilan,fon sirketleride sanki onlar devlet tahvillerini yükseltin gibi emir vermis gibiler,devlet tahvili kaybettirirken,devlet tahvil oranlarini fonlarin yukari cekmesi anlasilir degil...

• ressi1 kullanıcısına yanıt

Denizbank tabela faizi böyle idi ama mobilden bu şekilde özel oran verdi, şube MH temsilcim ve Bağdat caddesi özel şube temsilcim bile şaşırdı.

Bu arada ziraat bankası en güzel oran veriyordu gram altına. Ama makas kötü , ayrıca ziraat bankadından başka bankaya ALTIN HAVALE ile bir miktar madrafıyla yollama da var. Her banka yok, birde saflık var 0.995 , 0.999 saflık bankaya Göre gramaj oynayabilir.

Eskiden yastık altı hurda altını garanti bankadında altın hğnlerinde hesaba aktardım 1 yıllığına % 2.5 yüzde ikibuçuk özel faiz verdi. Yastık altı kadsis ve özel kamoanyalara denk gelmek takip etmek lazım.

Fibabank ta ziraatten sonra iyi oran veriyordu eskiden.

Bazen şube bazında

Bazen mh vasıtadıyla

Yada benim gibi mobile özel kampanya takip edilmeli bankalarda. %1 1 yıllık tabi, 3 ay için o özel oran idi altı ve üstü plunca 1 gün ile dahi oran düşüyor idi , deneye deneye buldum o oranı

• helsloot kullanıcısına yanıt
    14:41 gibi sonuçlanmış

Anadolubank a çekim talebi vermiştim anlaşmaları yokmuş ben de paranın hesaba gelmediğini geç farkettim.Hâlâ parayı almaya çalışıyorum sürekli bahane üretiyorlar.

2milyonu QNB ye gönderdim para gelmedi arıyorum sürekli aynı bahaneler

Herkes Vatandaş zarar etsin kafasında

Para gelsin MİDAS hesabımı kapatacağım.

• Garanti GUV yarin sabahki fiyat -0.16 (eksi)

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

300 gram altın şekebankta,

ordan başka bankaya altın transferi gibi seöenek mi varmış hocam?

ben orda Şekerbankın alışı ile satıp sonra da başka bankada altın faizine koysam bu yukardaki %0,30 gibi bir faiz , arada alım satım farkını bile bikaç yılda çıkarır gibi geldi doğru mu hesapladım sizce?

not: tabi %1 hesaplamadım o anormal olmuş sizin.

• Borçlanma araçları fonları 2-3 gündür eksi yazıyor, fonlar patladı mı elimizde :(

Diğer fonlarda durum nasıl

• ressi1 kullanıcısına yanıt

hocam Arkadaşların paylaşımları var, Altın fonu eksi yazmış bazılarında, altin vadelisindeki stopajı bilmiyorum ama

altın fonundaki %15 stopaj + bi de eksi riski varsa bulaşılmaz sanki.

hele bi de al-sat kaybı da olacak.

• Ekström kullanıcısına yanıt

borclanma fonlarindaki devlet tahvilleri %70 den %80 mile 87 ye cikarmis,borclanma araci fonlari,sanki devletten emir aliyorlar,siz yükseltin bizde devlet olarak faizleri düpsürelim milletin parasini koparalim,daha dün %70 de olan gtf de %87 lere cikarildi,yotta öyle,tbt zaten yüksekti onu sattim,satmasam fazlaca zarara sokacakti,1600 tl zararla ciktim ondan,bugün yot 1900 tl zarar verdi,gtfde 489 karda ama biraz önce baktim gtfde tahvilleri %87 lere cikarmis demekki soyma moduna girdi devlet

• devlet tahvili zarar ederken portföylar,devlet tahvillerini yukari yönlü cekmisler,resmen sanki hepsine devlet emir vermis cikarin tahvil degerlerini yukari,bir portföy devlet tahvilinde zarar edecek,düsürece yere cikariyors,bilincli manipüle ile herkesi zarar ettirme derdindeler,hesap ettim yarin yot ve gtf e de satis verecem zararim 4600 tl,n kolay üzerinden 1 ayda cikariyorum o zarari,zarar düsükken cikmak en mantiklisi,yoksa 6 ay boyunca yüksdek riskli fonlar gibi bekler dururuz zarar ciksin diye..

n kolay %45 faiz veriyor,oraya koyacam,para fonlarindaki 0 stopaj avantajim oldugu icin dokunmuyor biri nvb digeri ac4.

ocak ayinda risk 7 li fonlardan karim 22500 dü simdi 4600 düserse 17500 oluyor karim..oda aralik ve ocak ppf ile beraber,subat ayinida n kolaydan kazaniriz..artik..baktiniz feci zarar ettiriyor beklemenin anlami yok,iyimki tbt yi 1600 tl zarar ile sattim bundan 3 gün önce yoksa suan tbt tek basina 4000 tl zarar verecekti,bazen cikmasi yerine zararinizi düsük tutarak satmak en mantiklisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 5 Şubat 2025; 20:48:4 >

• 
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.