< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (601. sayfa)

-
-
Fonlar alıp satıyor 20hısseyle zor ugrasılır bu cakal cukalların arasında😀
@Akhenaton
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son 1 ay getirisi
KPH %8
IHK % 7.17
IPB %7
T12 %7,84
HES %9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 15 Kasım 2024; 9:29:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun altın versiyonu hangisiydiquote:
Orijinalden alıntı: ry4n
Fonlarla uğraşmayın gmstr 210 ve 200 liradan bakabilirsiniz byf bu yani satıp parayı anında çekebilirsiniz veya bist, faiz aktarabilirsiniz midas için konuşursak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
borsaya bütçenize göre yeterince para yatırdıysanız hiçbir şey yapmayın bence.
Hes emeklilik hisse fon karında lidermi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dünya gazetesi
ABD'den çip sektörünü sallayacak adım: Arizona'daki TSMC fabrikası için 6,6 milyar dolarlık hibe!https://www.dunya.com/ekonomi/abdden-cip-sektorunu-sallayacak-adim-arizonadaki-tsmc-fabrikasi-icin-66-milyar-dolarlik-hibe-haberi-753572 -
Yerinde sayıyor dediğiniz fonlar hangileri?
Fon kodlarını yazarsan müsait olunca bakarım
benim durum da biraz buna benziyor, hatta biraz değil epey benziyor, elindeki hisse fon sayısı çok olanlar için bu durum geçerli herhalde, yani her hisse fon borsa çıkarken aynı oranda çıkmayabiliyor içlerindeki hisselere bağlı ama zamanla durum değişebilir, şimdi zararı azalmayan fonlar endeks düşüşünden daha az etkilenebilir, şimdi çok çıkan fonlar bir süre sonra daha az çıkabilir.
benim elimde 5 çeşit hisse fon var mesela, hepsini aynı zamanda aynı miktarda aldım, şu an hepsi zararda, kiminin zararı az kiminin çok, bir de sonradan IZB diye bir fona bulaştım onun durumu hepsinden kötü, fonların dışında 2 de hisse var ki onların zararı fonların 6 katı, yani genelde çok yanlış seçimler ve çok yanlış yerlerde alımlar yapıyoruz sonra kâr etmeyi bırak zararımızı kurtarmak için uğraşıyoruz.
-
en fazla zararım %14 ile T12 ve BIO aslında hepsinde zarardayım ama diğerlerinde ortalama düşürdüğüm için %7-8 görünüyor.enflasyonuda hesaplarsak zarar çok daha büyük.
ama borsa yükseldiği zaman bu fonlar çok güzel yükseliyor.
Şu Fosil dede ppf fonlarına sövdüğünde tüm fonları hisseleri hatta altınları her ne varsa satıp PPF lere geçseydik o zamanlar stopaj sıfırdı çok güzel para kazanacaktık.
sıfır stopajlı fonlar halâ %55 civarında kazandırıyor
-
ADP demek ergonomi süper türkiye uçacak demek banka. 100 liralık garanti vs. 130 140 olacak o yüzden adp alıyorum gibi düşünmek lazım. Aşırı riskli
Gmr EID ise fonların içeriğine göre BIST 100 den azar azar aldıkları, belirli hisselerde yüklü alımları olduğu. Düştükçe alınabilir.
Bes pişmanlıktır 46yaşımda girseydim keşke
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X