< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (681. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
njr stopaj 0 diye nerede görünüyor ki %10 diye biliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kendi sitesinden baktım muhtemelen 7.5 veya 10 dur doğru. Borçlanma araçları ile ppfler aynı stopaj sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de altın fonumu 4'e böldüm ama şöyle tuhaflıklar gördüm altın yükseliyorken bir tanesi eksi yazabiliyor. Geçen sefer iki tane fon ikisi de %70 oranında kıymetli maden kamu kira sertifikası tutuyor ama yine birisi diğerinden %30 %40 daha fazla kazandırdığı zaman olmuştu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 15 gündür fonda o zaman dediginiz gibi vergiyi kesti.
Benim ekranda gördügüm bakiye brüt o halde doğrumu anladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam. Net bilgi veriyorum zaten az önce bende detaylı bilgi aldım nkolay yatırım hattından. Fonlarda görülen birikmiş getiri toplam brüt getiri. Satarken düşüyor algıyı vergisini vs. Hesaba geçen net kazanç oluyor.
-
Vk6 fonu satıp tefastan tbt fonu alacağım.Mesala başka bir fon alırken satıp nakite dönüp sonra mı diğer fon alınıyor
GPZ ppf nu alamıyorum hata veriyor. Bir kısıtlamasımı var almak için?
-
Min. Alış İşlem Miktarı2.000.000 yazıyor tefas ta
-
Ben geçen hafta getirisine aldanıp aldım ama kaç gündür normal ppf gibi getiriyor haftaya da öyle olursa satarım.
arkadaşlar merhaba 1600k param var kısa vadede nasıl korurum ne almak mantıklı
-
Stopaj artırımı öncesi elimde IJV, ZBJ ve MPL fonları var, bu fonlarda kalmalı mıyım yoksa farklı bir ppfye mi yönelmeliyim? Orta vadeli tutacağım
Merhaba. YKB Kredi kartı 1 ay ekstre ertleme yaklaşık %3.5 . HEH arbitraj fonu ise aylık %5.5 getiriyor. Sizce ekstreyi erteleyip HEH fonu almak mantıklı mı? Paraya ihtiyacım yok - ancak ekstra bir gelir olur. Kredi notum düşer mi? riski var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debianmr -- 24 Ocak 2025; 16:11:12 > -
BES fonlarında tamamı ppf olan bir seçenek var mı ?
-
benim iki fonum 0 stopaj,diger biri 7.5% stopaj,hic briini satmiyorum :)))
380 bin tl n kolay bonoda,risk 7 li fon var,onun düsmesini bekliyoum,bana ayda rahat 60 bin tl getirir o :)))
Borsa tekrar düsüse gecti,gene ayni manipüleye devam ediyorlar,uyanan kazanir,uyuyan ve bekleyen gene kaybedecek :)))
dün degil evvelsi gün 4 fonumu yüksek karla sattim,sattiklarim bugün gene deger kaybetmis inmeleri benim isime geliyor:)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 24 Ocak 2025; 16:36:35 > -
1 milyon 600 bin ise ppf al veya 1 milyon 300 bin ppf,300 bin tbt al risk 3 tbt..
-
Teşekkürler hocam 👍
Midas’da valörsüz fonlar diye bir bölüm açılmış, ben yeni görüyorum.Listedeki hsbc nin fonu baya performanslıymış. Sürekli güncelleniyormuş liste, takip etmekte fayda var 👌
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X