< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (770. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kesiyordu hesapım eksiye düştü eksiden bile stopaj kesmiş satınca bana geri iade ettiler stopajı.
-
-
Hocam bunlara nereden bakıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
X anasayfasında görünce attım da paylaşan hesabı unuttum. Sitelerinde fiyatlar kısmında açıklıyor bazıları, mesela ZBJ 0.363
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
stopaj kesilmez diyen arkadaşlar buyrun .ben sildim önceki mesajı gören görmüştür .çıktısını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skandal -- 14 Şubat 2025; 21:47:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: skandalstopaj kesilmez diyen arkadaşlar buyrun .ben sildim önceki mesajı gören görmüştür .çıktısını
Ben görmedim tekrar paylaşır mısınız?
-
Altın konusunda çok emin konuşmamak lazım. Altının tersi çok pistir, bugün bir sebepten ONS 2.000 dolar altına sarksa altın yatırımcısı yıllarca belini doğrultamaz. Maliyetine ulaşması için doların 50-60 TL olmasını beklemek zorunda kalır. Altını ben de severim ancak şu anda anormal derecede pahalı, dikkatli olmak gerek. Altının kilosu kaç dolar, daima buna bakmak lazım. 2 sene önce 50.000 dolar civarlarında iken şu anda 100'ü zorluyor. Normal değil bu.
BİST için ise yorum yok, BİST'te kazananların şansa kazandığını düşünürüm hep, ya tutarsa hesabı
-
Dediklerinize katılıyorum yorumda demek istediğim bist mükemmel bir yatırım aracı altın çöp diye hisse pazarlayan bir kesim vardı. Altın zirve yaptıktan sonra sesleri kesildi. Kiloya değil xau/usd bakılmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
seçim sonrası şu 2600-2550 arasındaki deviasyonda "eyvah! altında 1800 dolarlar masada" diyen beşiktaşlı bir arkadaş vardı forumda
ons altının oralara gitmesi, bu sezon beşiktaş'ın şampiyon olması gibi bir şey hocam dedim diye beni engelledi sanırım
altın 3000 üzerine çıksın aynı deviasyonu yapsın aynı şahıs büyük ihtimalle "allaaahh! altın uçuyor 4000 dolarlar masada" diyecek
amerika'daki enflasyona ve sp500'e bakınca altının fiyatı pahalı değil 5-10 sene sonra külçede 50 bini gördük 100 bini görüyoruz 150 bini de göreceğiz ama tabi doğru zamanda doğru yerde olmak lazım, fed faiz indirim döngüsünden artırım döngüsüne geçtiğinde anneannelerimiz gibi altında durmayacağız yine tepeden satıp dipten geri koyacağız.
-
Höstadlardan bahsediyorsunuz, onların derdi mürid toplayıp reklam/sponsorluk ve danışmanlık ücreti vs. tokatlamak zaten. Böyle dönem dönem çıkıp, kaybolmaları normal. Bu höstadların altıncı versiyonları da var, şimdi de onlar revaçta. Hatta şu sıralar bir tanesine direkt peygamber muamelesi yapılıyor. Yarın ONS'ta bir çakılma olsa o amcamız da arazi olacak mesela, hatta hazır bu kadar mürid topamışken fırsat bu fırsat piyasaya saldığı kitabını bile toplatabilir.
Ben uzun vadede altın-dolar arasında geçişler yaptığım için, 1 kilo altının dolar fiyatına bakıyorum. İkisi de baz alınabilir problem yok.
-
Ben bir sayı iddia etmiyorum, sadece ihtimali göz önünde bulunduruyorum. 2009 sonrası sürekli yükselen ve 2011'de 1825 dolar ile zirveyi gören ONS'un yaşadığı neredeyse 10 yıllık kanser süreci mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 14 Şubat 2025; 22:40:31 > -
hangi kurum bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, nitelikli yatırımcı kapsamında alınabilecek serbest fon tavsiyeniz var mıdır? İki yönlü viop işlemi yapan hgv fonu dikkatimi çekti, yeni yatırım yapacağım, şunu da incele denebilecek fonları öğrenmek isterim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabi bende o seviyelerin önümüzdeki yıllarda şu şekilde geleceğini düşünüyorum:
ama uzun süren bir deviasyon olarak, sonrasında eğer fed hala varsa, gezegenimiz de sağ salim 2030 yıllarına görecekse bugün olduğu gibi yeni 4000 dolar hedeflerini konuşuruz belki
grafikte 8 civarı seviyelere denk gelen kısımda ons 2000 sanmasam da 2300 dolarları görebilir ve bedavaya alım fırsatı olur
hem aylık rsi'lar da biraz soğumuş olur :D yine inanılmaz yüksek yerlerdeyiz
-
Biraz inceledim, ilginç bir fon. Bir nevi arbitraj fonları gibi ilerlerken 1 Ocak 2025 itibarıyla ne olduysa birden bire Ziraat'in fantastik fonları davranmaya başlamış. Bu fonun şu anda risk değeri nasıl 3 onu anlamadım.
-
FED zaten faiz indirimi konusunda yan çizmeye başladı, veriler biraz daha kötüleşse tekrar artırım konuşulmaya başlanacak neredeyse iş o raddeye geldi. Rusya-Ukrayna, İsrail-Filistin mevzularında da ABD'nin artık barış baskısı var. Düz mantıkla altında zaten bir düşüş eğilimi olması gerekiyor. Yükselişine sebep gösterirken herkes FED indirimi, jeopolitik risk rererö diyordu ya hani o açıdan söylüyorum. Çin başta olmak üzere merkez bankalarının altın stoklaması dışında bir hikaye kalmadı. Bir sebepten MB'ler kâr realizyonu yapmak ister mi mesela orası soru işareti. Yamulmuyorsam bizim MB bile sırf stoktaki altınlardan dolayı rezervlerin +15 milyar dolar civarı yazdığını söylemişti. Valla ben MB olsam kâr realizasyonu yapardım
2.300'ler gelir mi bilmem ancak 2.600-2.700 falan çok da uzak değil bence şu ortamda. Yani kazanın doğurduğuna inanıyor da öldüğüne mi inanmıyor insanlar. O 2.300'ler şöyle kısa-orta vadede gelse ya hak deyu atlarım üzerine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 14 Şubat 2025; 23:34:24 >
-
NJR %0,376 getirmiş.
Devlet tahvili ağırlığı artmaya devam ediyor.
1-2 gün önce %25,43 idi.
Şu anda %27.79.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 15 Şubat 2025; 0:5:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X