Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (768. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.435
Cevap
740
Favori
771.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %15 stopaj kesintisiden sonra fonlara yatırımlarda azalma oldu mu? Yoksa halen avantajlılar mı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt

Ev yatırım işin demiştim ama bana da yatırım için mantıklı gelmiyor hele kredi olmayınca millette ısrarla ev peşinde bilmiyorum borsadan da 3-4 ay önce full çıkmıştım ondan az önce de çok az ağırlığım kalmıştı o da ışık vermiyor bana ama yine sepet yaparım belki dediğiniz gibi zaten belirli bir sepetim hep var ama borsadan , coinden vs çıkmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hisse senedi yoğun fonlarda stopaj kesintisi yok sanırım

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

“Güven ruh gibidir, terk ettiği bedene asla geri dönmez.”

• TBT ile ayrıldık. 2200 tl boşanma tazminatı ödemiş gibi olduk.Zaten seviyesiz bir ilişkimiz vardı.Neyse, çıkacak kan damarda durmazmış.

• CUMHUR45 kullanıcısına yanıt

biz sattık çıkmaya başlar artık 2 gündür tahvil faizleri düşüyor, biraz daha dayansaydık iyi olurdu aslında, geçen hafta tam yabancıların tahvil sattığı zamana denk gelmişiz.

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Yok.

• cozali C kullanıcısına yanıt

Evet,dün akşam tahviller düşük görünce aynı şeyi düşündüm.Neyse artık.Yapacak birşey yok.Ama OBI iyi dayandı.O 1000 tl kar bıraktı.Az ama, en azından zarar yapmadı.

• bu nedir ya fon konusu bir aydır günlükçü dolu.fon böyle bişey değil ki diğer insanlarıda etkiliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CUMHUR45 kullanıcısına yanıt

aslında tbt den çok az bir kârla çıktım ama düşmeye başlamadan satsaydım iyi kâr etmiştim, benim de guv ve yot zarar ettirdi sonuçta birbirlerini eşitlediler, tabi bir aylık boşa geçen zaman da zarar oldu. Borçlanmaları orta vade tutmak için almıştım ama arka arkaya her gün düşüş olunca canım sıkıldı sattım belki de yanlış yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 14 Şubat 2025; 12:17:42 >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

%7.5 stopajla zbj de takılıyorum ben Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] 

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    iyi ki bunlara uyup satmamışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emlak Konut' un düşük faizli konut kredisi açıklayacağı haberleri var. Fonlarda da bir takım hareketlenmeler oluyor.

AOJ Allbatross inşaat fonuna para girişi var: 9 günde 60 milyon TL' den 400 milyona yükselmiş.

YHI Yapı Kredi' nin inşaat temalı fonu bugün işleme başladı.

IDI Azimut' un fonu yeni kuruldu ve işleme başlayacak.

BUL Aktif' in inşaat fonu ve yeni para girişi henüz yok.

GID Garanti' nin inşaat temalı değişken fonu, hareket yok ayrıca 15% stopaj söz konusu. Diğerleri hisse yoğun, stopajsız.

Benim inşaat temalı fonlarda henüz katılımım bulunmuyor, sadece fikirlerinizi öğrenmek amacıyla konuya dikkat çekmek istedim. Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.

• cozali C kullanıcısına yanıt

yabanci ciktiysa 7 subatta ve diger hafta sürekli eksi yazdiysa,keske dursaydikla olmuyor,karin iyi iken satip tekrar alsaydin ozaman anlami olurdu,unutun artik su eski tutma kafasini,eflasyon düzeldiginde ve sicak para yüklü girdiginde o eski düsüncelerinize geri dönün..

Mehmet simsek bilincli bir sekilde devlet tahvillerini para fonlarina soktu,28 subatta bütün para fonlarinda %10 devlet tahvili olacak,yazik oldu para fonlarina...getirileri hep iyi idi..

devlet tahvili barindirmayan özel sektör tahvil fonlari cazib görmeye basladi,coguda risk 1 yada risk 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 14 Şubat 2025; 13:5:30 >
  • kordsa K kullanıcısına yanıt

Sonunu düşünen kahraman olamaz

• Sonunu düşünen kahraman olamaz ama hiç düşünmeyen de yatırımcı olamaz.

• Geçen hafta TMM fonuna giren ve Destek Finans arzına yatırııldığını tahmin ettiğim para, bugün itibariyle fondan çıkmış. Fon eski yapısına dönmüş görünüyor. Bu zaman zarfında az sayıda yatırımcıya 30% prim kazandırıp, fonun reklamını yapmış oldular. Destek Finans dün tavan bozarak alıcılı/satıcılı, dalgalı seyre geçmişti, fonu riske etmeyip dalgalı yapıya sokmayı tercih etmediler sanırım.

• diğer konudan büyük ihtimal silinecek diye buraya da atayım.

altın performansı 2025 ve 2024:

ons %13 artarken, gram %15'e yakın getirmiş doların da artmasıyla.

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

429 günde ise %85,84 getirerek en çok getiren enstrüman bu olmuş:

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Bist varken uzun vade altın alınmaz diyen bir kesim vardı bide sosyal medyada. Şimdi ortada gözükmüyolar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.