Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (767. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü8 Mobil
5 sn
15.398
Cevap
739
Favori
768.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 765766767768769
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yani iptal için pek bir zaman kalmıyor diye anladım. Doğru mudur? Acemi soruları için kusura bakmayın lütfen :/

• guv 0,16
    tzl 0,12
    gtl 0,12
    fı5 0,12
    tgt 0,11
    tzv 0,10
    fyt 0,10
    tzt 0,09
    ga1 0,09

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

Birbirimize yardımcı olmak için buradayız hocam burada sorunun acemisi profesyoneli olmaz Warren Buffett değiliz sonuçta. Eldeki iki kuruşu korumaya çalışan insanlarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt

En büyük risk hiç risk almamaktır. Değişen dünyada başarısız olması kesin olan bir strateji varsa, o da risk almamaktır.”.

• otomotiv sektörünün durumu hiç iyi değil. temettü yatırımcılığı da puf oldu. bir vakitlerin en popüler temeettü hisselerinin haline bak.

BYD Türkiye fabrikasını açtığı vakit tofaş ın işi daha zora girecek.

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

• Arkadaşlar 1 yıl civarıdır ppf lerdeyim ancak bu son olaylardan sonra geçiş yapmak lazım mı çok arada kaldım . Dönem dönem hareket eden biriyim. Bir ara borsadaydım bir ara altın bir ara Coin (az da olsa) bir ara altın döneme göre yön vermeyi seven biriyim ama şu dönemde ilk kez kitlendim kaldım . Dümdüz mevduata mı girsem ya da ev mi alsam bilmiyorum . Yatırım için ev şu dönemde mantıklı mı kelepir denk gelmiyor zaten hele arsa hiç anlamam . Borsaya mı dönmeli çoğunluk ne yaptı acaba okuyan haber gören eden var mı ?
    Bende şu an hll , Vk6 , nvb , dbz , njr , Zbj var . Son 1 ay da da deneme amaçlı aldığım ppp , Rbp , Gtf , Rtp var

• Bgp 0,1234
    Fsk 0,1306

• NJR +%0,13 civarı.

• abidig kullanıcısına yanıt

Rtp'deyim bir miktar. TMM, IIE ve HGV de surekli takibimde hocam. Duruma göre onlara da sürekli girip çıkıyorum. Bence yine en mantıklısı doğru fonu bulmaya çalışıp, fon almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levothekid -- 14 Şubat 2025; 2:18:51 >
  • reguse kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Piapiri uygulaması olan dimi?

• dostlar fibankadan sanal bankamatik kartı kullanan varmı, saçma sapan son kullanma tarihi veriyor 29/01 vermişti değiştirdim bu seferde 33/02 verdi bunu nerede kullanıyorlar böyle alışveriş yapılmaz bununla🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    kartı şimdi tekrar değiştirdim yine ters verdi. bide söylediğin gibi deniyim teşekkürler

• abidig kullanıcısına yanıt
    Benzer belirsizlik bende de mevcut. Borsa için böyle durgun zamanlarda alınıp piyasa yükselince kazanılır. Ancak mevduat faizleri hala çok kötü gözükmüyor.

Hepsini yine bölmüş olmak iyi olur. Bir miktar borsa, borsa fonu, serbest fon, döviz fon gibi.

Eğer evi kendimiz oturmak için alacaksanız iyi bir fikirde o olur. Kirayı sırtınızdan atmış olursunuz. Ha yok yatırım diyorsanız bu dönemde yatırımlık ev alınmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bgp 0.123 hala satmayı düşünen varmı

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Yil 33 ay 02. Uygulamada sira yanlis gosterilmis

• Haftaiçi hep 0,06 veriyor diye ayrıldığım FSK, bugün 0,13 vermiş. Bizdeki şans işte. :)

• TH3ROCK kullanıcısına yanıt
    ayne öyleymiş yer değiştirdim şimdi kullanabiliyorum

• 
Sayfa: önceki 765766767768769
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.