< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (765. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
NJR bugün +%0,1010 vermiş.
Devlet tahvili ağırlığı artıyor ve %25,43'e kadar gelmiş.
-
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.Yarın para hesaba dönünce vakıfbank kullanıyorum,onun ppf sini lacağım.Pazartesi de aklımda hvk var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam turkiyede olmasak bende fiziki tutmaktan yanayim ancak fiziki altinda turkiyede %5 ekstra makas var, fonda kar üstünden %15 stopaj öderken fiziki aldiginizda gram üstünden direk %5 makas maliyetlne katlaniyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son dönemdeki gelişmeler nedeniyle fon mevduat kıyaslamasında ve stopajı farklı fon ile mevduat kıyaslamasında günlük getiri yüzdesi daha kolay ve isabetli olabilir..
Fonun stopajı %15 mevduat tinda aynimi
31 Ocak'taki stopaj kararından beri mutlak getiri hedefli ve istatistiksel arbitraj fonları da HMG hariç dökülüyor. Yüzde 15 kesilmeyen doğru düzgün fon kalmadı ortada. Birkaç ay daha böyle devam ederlerse elime geçen parayla sadece altın alırım, fona mona bulaşmam.
-
Satış valörü 2 olan bir fona bugün satış emri verirsem haftaya salı günü satış gerçekleşecek. Peki ben bu satış emrini en son ne zamana kadar iptal edebiliyorum? Örneğin pazartesi sabah iptal edebiliyor muyum? Tefas'a tam hangi gün gider acaba satış emri.
-
Nitelikli yatırımcının alabildiğini biliyorum. Bazı bankalar beyan usulü ile kabul ediyor. Öğrendiğime göre garanti ve Odeabank bu şekilde. Nitelikli yatırımcı sorununu çözdükten sonra USD hesabından direk alış yapılıyor mu, TL'ye çevrilmesi mi gerekiyor aslında bunları da bilmiyorum. Dolar ile alıp dolar ile satılıyorsa güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cuma ve pazartesi değilmi pazartesi 2.gün olmuyormu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tefastaki fonların hepsini alamıyoruz niteliktli yatırımcı olmak gerekiyormuş varmı bilgisi olan mh iel görüştüm şubeye yönlendirdi şubedeki lerde konuya hakim degil
Bugün itibari ile 5 adet borçlanma araçları fonundan çıkış yaptım. ( %10 stopajlı idi.) Yarında BGP ve ZBJ'den çıkıyorum. ( onlarda %10 stopajlı ) Devlet tahvili zorunluluğu PPF'leri bitirdi bence. Yok az tahvil barındıran yok serbest PPF derken ayrıı bir uğraşı. Nkolay'da 1m sınırı olmasa oradan devam edecektim ama sanırım büyük ihtimal pasifsiz NET %45 veren mevduata geçeceğim. Kalanlara bol şans.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmtgs -- 13 Şubat 2025; 15:27:48 > -
e öğrenmişsiniz işte nitelikli yatirimci olmaniz gerekiyor serbest fonlar için.
bankadan bankaya veya sizin MT ile iletişimize bağlı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 13 Şubat 2025; 15:32:57 >
dolar ile alınıp satılıyor , direkt USD hesabınızdan , TL’ye cevirmenize gerek yok .
bankadan bankaya ya da sizin MT ile iletişimize bağlı bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 13 Şubat 2025; 15:50:23 >
Ben de Ppn lerini sattim gecen hafta full nkolay (45)ve 91 gün on e vadeli yaptım(45) /(44).
1 M üstü olması lazım nitelikli yatırımcı olmak için.
Ancak burada konuşulmuştu - Garanti bankası gibi bir kaç bankada düğmeye basıp nitelikli yatırımcı oluyorsunuz.
-
-
Siz arbitraj fonlarına günlük olarak bakıp mı karar verdiniz? Benim listemdeki arbitraj fonları hala aylık iyi durumda. Aşağıda.
-
HMG için haklısınız performansı iyi, onu istisna olarak ben de belirttim. HVK da HSYF olmadığı için yüzde 15 stopaja tabi. Sıfır stopajlı fonlarda da 31 Ocak'tan sonra bir performans düşüşü dikkatimi çekti. Bundan sonraki performansları hakkında yorum yapmak için erken tabii ki, bir süre izlemek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi yapmışsınız fsk almak büyük hataymış cidden ben de pişmanım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X