Bilgim yok ama ilginç geldi. ![]() |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (680. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bence sıfır stopajlı ppf fonlar en az iki sene daha satılmamalı.
kısa vadeli borçlanma fonları hangileri biraz baktım bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 24 Ocak 2025; 8:26:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün 0,04 vermiş. Getiri yok gibi. Hem de faiz indirimi sonrası
-
İstatistiksel arbitraj yapan Heh fonuna girdim ben. Bir sure deneyecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün baktim gene fonlar deger kaybetmis,simdi bekleyib agirligimi bir risk 7 li fona verdim,fiyatida assa yukari biliyor ne kadara düsecegini..
-
tabiki degil ama ben risk 7 li fonlardan biri sadece radarimda,onunda fiyatinin nereye düsecegini biliyorum,o fiyattan alib gene kisa vadeli kar elde edecegim,baya takib ettim,ne yaptigini fonun,dün borsa azcik cikti ama fonlara bakiyorsun hepsi düsmüs,dogru günde ciktigim iyi oldu..
-
njr ile ppf fonları aynı gibi stopajda aynı birazda njr mi alsam🤔
-
Bende 2 gün önce aldım stabil olması nedeniyle @Guzelyali
-
teşekkürler bugün bi miktar alım emri verdim.GO6 ppf fonu son günlerde çok rezil gidiyor ne dersiniz düzelirmi onuda satıp njr yemi geçirsem
-
stopajsız ppf’ler devam ediyor sadece , stopajlı olanları kaydırdım başka fonlara , nasılsa stopaj hepsinde şu an aynı . yani GO6 son gün 0,19 , son bir haftada üst sıralarda .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı gun icerisinde fon satıp almak mumkun mu? Midas uzerinden
menkul kıymet yatırım fonlarında gün içi alım satım yapmak mümkündeğil.
ancak borsa yatırım fonlarında anlık alıp satabilirsiniz.
örnek opx30 kodlu bist 30 borsa yatırım fonunu anlık alıp satabilirsin tabi borsanın açık olduğu saatlerde.
-
Tesekkurler.
Ppflere 31 ocak ta stopaj arttırımı gelebılır 15e cıkabılır
Mantıklı güzel fon risk değerlemesi 2 ama bence değerlendirilebilir. En kötü mevduat oranında ve üzerinde getirir diye düşünüyorum. Njr stopaj 0 gözüküyor aynı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Oğuzhan_ -- 24 Ocak 2025; 11:55:43 >
Buğün deneme amaçlı biraz fon bozup birkaç dk sonra tekrar aldım. Ama 50tl ye yakın kayıp oluştu para piyasası fonu teb yine teb üzerinden işlem yaptım yani
Alış satışta masraf vergi vs varmıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 24 Ocak 2025; 11:49:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alış satış alakası yok algısını vergisini satarken düşer fonlarda. Gördüğünüz rakam brüt algısız vergisiz rakamdı onları kesmiştir. Normal yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X