< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (684. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Azcık daha dayanamamış mı? :)
Her yanımız komedi soygunu .:(
-
katılım BES sözleşmesi yapmamışsanız alırsınız.
mesela şuan ben Zıraat süper şube kampanyasından bes başlatmıştım 5 ay önce. ben hesabım Türkiye hayat emeklilikte ama gittim Fiba emeklilik in ffc kodlu teknoloji fonunu aldım . yani illa bes başlattığınız şirketin fonlarını almak mecburiyetinde değilsiniz.
ama kalım sözleşmeli faiz içermesin derseniz çoğu fonu alamazsınız sadece adında katılım yazanları alabilirsiniz.
QNB biraz gıçık banka belkide başka kurum fonlarını da aldırmıyor olabilir o konuda tam emin değilim.
ama zıraat,garanti,akbank v.s den başlattığınız bes lerde her kurumun bes fonunu almak mümkün. siz en iyisi qnb hayat emeklilik e telefon edip sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 26 Ocak 2025; 23:24:48 > -
Teşekkür ederim cevabınız için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
onb nin elit emeklilik planı iyi.
ayda 500tl kesinti yapıyor üstelik yönetim gider kesintisi v.s almıyor.
anb nin devlet katkısı fonlarının getirisi diğerlerine göre yüksek ilk sırada qnb nin devlet katkısı fonu.
qnb hayat ın hisse senedi fonlarının getirileri de gayet yüksek.
-
Qnb den başlatmayı düşünüyorum ben de yaş daha 30, ufak ufak kumbara mantığı başlayalım. Tavsiye var mıdır daha yeni araştırmaya başladım detaylarını.
QNB de diğer kurumların fonları alınabiliyor ancak müşteri hizmetlerini arayarak alınabiliyor. Müşteri temsilcisine talimat veriyorsunuz o şekilde sorunsuz fon alabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
-
bugun abd tarafında gözümü kapatıyım bari :D
-
Moody's pas geçti
Kapasite Kullanım Oranı Ocak'ta 0,8 Puan Azaldı (saat 10:00 taze veri)
+ nasdaq sos oldu
bence çarşamba günü powell faizleri sabit bırakıp üstüne şahin konuşunca asıl fiyatlamayı göreceğiz
çünkü insanlarda trump faizler insin istiyorum dedikten sonra gerçekten faiz inecekmiş sanki beklentisi oluştu ve long pozisyonlar alıyorlar :D
-
bunlar fasa fiso,hatta alım fırsatı
-
besden emekli olan varmı hiç duydunuzmu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eytden olan var 😂keske yapmasalardı bızı ısten cıkardılar sımdı 12.5 alıyoz dıyo maasım 30du dıyo
-
Osd leri ak2 ile değiştirsem mi diye düşünüyorum, osd neden bu kadar geride kaldı aceba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bugün vakıfbank mobilden tbt fonu aldım,gerçekleşme tarihi 28 Ocak görünüyot,1 gün nemalandıralacak yazıyor.Bu nema nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nema iyi birşeydir.
-
Paran bosa beklememis olacak ve gunluk getiri verecek o 1 gunluk nemada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X