< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (685. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ayrıca midas’ta alış-satış valörü süresi içerisindeyken nema uyguluyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ziraat yatırım hesabınız varsa, Süper Şube' nin bir artısı var mı? MKK saklama, MKK komisyon ve pay satış komisyonlarına merak ettim.
-
Nema dediği bankanın kendi ppfsinde mi değerlendiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi forumlar bu konu için foruma üye oldum çok faydalı bilgiler veriliyor, fonlar konusunda pek bilgim yok ama etrafımda çok duyuyorum, vadeli de bir miktar param var ama düşük faiz veriyorlar %36 galiba onun yerine fonlara geçmek istiyorum riski fazla olmayanlardan ne önerirsiniz acaba.
-
- Ziraat Yatırım'da yeni hesap açan Süper Şube müşterilerin Hisse Senedi Alım /Satım komisyonu onbinde 6 olarak uygulanmaktadır.
- Kampanyadan 01.01.2025 tarihinden itibaren Ziraat Yatırım'dan yeni hesap açan müşterilerimiz yararlanabilecektir.
- Kampanya 31.12.2025 tarihinde sona edecektir.
- Süper Şube müşterilerine özel aylık 661 TL ve üzeri ödeme yaparak, giriş aidatsız, Süper Bes planı şubelerimize gitmeden dijital kanallarımız aracılığıyla hızlı ve kolayca yapılabilmektedir.
- Süper Bes planının diğer avantajları::
- Yönetim Gider Kesintisi YOK,
- Ara Verme Kesintisi, her yıl boyunca aylık asgari brüt ücretin %1'i,
- Çıkış Aidatı, aylık asgari brüt ücretin %15'i,
-
Onbınde 6 ne kdar sure gecerlı olacak acaba
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=OSD
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=OSL
gibi borçlanma araçları fonu alırsan %36 vadeli mevduat faizinden çok daha fazlasını kazanırsın
şuan borçlanma araçları fonlarının yıllık getirileri %50-%60 arasında.
ilerki aylarda borçlanma araçları fonlarının getirileri de düşmeye başlarsa o vakit
arbitraj hisse yoğun fonlara geçersin. yine borçlanma araçları fonu gibi %50-60 a yakın kazançlar sağlayabilirsin.
-
Anadolubank güncelleme yapıyormuş saat 13:30 olmuş şaka gibi bir geri bildirim… resmen parayı gönderemedim ve fon alamadım.. adamların güncelleme yaptığı saate bak komedi
31.aralık 2025 e kadar
-
Bu TBT fonu nasıl diğerlerine göre bu kadar ayrışabiliyor, bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an en çok getiri getiren PPF NEO mu?
-
ahmet brsa gene düstü,ayni hikayeye devam ediyorlar,gözümde sadece risk7 li bir tanefon var,o dahada düsecek,ordan alib karima kar katacam,birileri demis yot ve tbt,gittikleri yere kadar gidin,ben bugün o ikisine alis talimati verdim,kesin %15 e kadar cikarlar sonra ordan dönebilirler.
TBT ve YOT gec aldin diyenler var,amacim gec almak degil,kazandirdigi yere kadar gitmek sonra satar baska birseyde degerlendririm..
Ya fintables abone olmak aslinda iyi birsey,bir kac kisi ortaklasa alsak,herkes sirayla bakmasi mantikli,fintablesda verileri anlik vermeleri güzel,o bedava dönem biti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 27 Ocak 2025; 15:39:7 > -
Fonlar için satın alımda alt limit geliyor istekliler en az 1000 lira olsun demiş ama şimdilik 100 lirada karar kılınmış.
https://tspb.org.tr/wp-content/uploads/2025/01/Genel-Mektup-911-TEFAS-Uygulama-Esaslarinda-Yapilacak-Degisiklikler-hk.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 27 Ocak 2025; 15:54:55 > -
Hangı verılen anlık
Arkadaşlar selam, şu an mevduat getirisine alternatif ne almak lazım ppf tarafında. Hiç bilgi sahibi değilim, nereden bu işin detaylarını hızlıca öğrenebilirim?
Ay sonu stopajlar artmadan mevduatı taşımak istiyorum artık. Anadolubank günlükte 200bin pasif tutuyor ~3M civarı bir mevduat için. Oranı da %50 yaptılar. Sanırım reel oran stopaj ve pasif sonrası 42 lere düşüyor. Stopaj artarsa 40 ve altına düşecek gibi duruyor.
teşekkürler şimdiden
-
çok teşekkürler yarın paranın vadesi dolacak bunlara paylaştırayım o zaman.
-
sürekli geçerli 2024 dede 31.12.2024 son yazıyorlardı uzattılar 31.12.2025 e.
-
Vadeniz kısa mı uzun mu? Uzun ise bulabildiğiniz en yüksek faizden 90-180 gün bağlayın ppf'de piyasa faizlerine bağlı olduğu için günden güne faiz indirimleriyle beraber düşecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, bu fonlar faizler düşme periyodunda oldugunda (yani bütün sene) ppf'nin üstünde getiri sağlar mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X