Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaralitim , _Oğuzhan_ , nike35 , emrek96 , artes16 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil
5 sn
15.193
Cevap
737
Favori
759.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben para piyassı fonunda bekleyen ufak yedek akçe ile CHAT etf İ aldım. Yarın öbür gün yine düşerse borç para ile bile alım yapabilirim.

deepseek chat gpt yi tahtından etti diyorlar da deepseek açık kaynak kodlu. chatgpt yazılımcıları enayi değil sonuçta giderler deepseek in iyi taraflarını kopyalarlar ve chatcpt daha mükemmel hale gelir. yani bu açık kaynak kodları gemini,chatcpt gibi şirketlerin yapay zekasını daha mükemmel hale getirecek.

• Guzelyali kullanıcısına yanıt

güzelyali satilmaz onlar,avantajlari 0 stopaj,arkadas 0 stopajlilari sat diyor :)))nrg ile nvb arasinda 0.015% lik fark var,nrg de birde %10 stopaj ödüyecek onu hesap edemiyor arkadas :)))

• ersin345 E kullanıcısına yanıt
    Orası öyle satıp nrg alın demiyorum 3 aşağı 5 yukarı ppfler düşüş gösterecek zamanla demek istedim. Uzun dönem taşımak mantıksız anlamında söyledim yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sosyal medyada trollükmü yapıyorlar sürekli aynı algı var, genel tavsiye %50 altın %50 değişiyor.

yani besden altın almanın orada paranı kilitlemenin mantığı ne anlayan varmı %1 altın almak bile bana saçma geliyor.hiç bişey bilmiyosanız mahallede altın günü yapın daha iyi.

yoğun hisse fonu desen tefasta vergi sıfır yine bes saçma, al tefastan paran cebinde dursun. nerden baksan tutarsızlık nerden baksam....🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 27 Ocak 2025; 21:51:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

oguzhan suan borsada manipüle dönüyor,6 aydir borsa endeksi cikmadi,suan tek kar bunlarda,simdi tbt ve yot aldim,birde favori fonum var isk 7 li oda düsecek onu alacam,onun kari güzel.

6 ay önce banka endeksi 11172 deydi,halen ciktigi yok endeksin...o ciktiginda diger alternatiflere zaten herkes gececek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 27 Ocak 2025; 21:51:22 >
    Tzt alıcam ben yarın emir gircem. Tbt de alabilirim 100k kadar

suan herkes borclanma araclarina yöneldi ama bütün sermayeyi oraya koymuyorum,ppf ve borclanma vede risk 7 li fon var,bir tane o yetiyor,risk 7 iyi almadim daha suan n kolayin bonosunda tutuyorum sermayeyi o risk 7 liyi almak icin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 27 Ocak 2025; 21:53:29 >
    Ben yavaş yavaş dağıtıyorum. Borçlanma araçlarında mükemmel bir fon var ondan aldım bolca :)

• %53 mevduatım bugün bitince
    Riski dağıtmak adına bugün sepet yaptım
    Bgp -400k
    Zbj-300k
    Apt-100k
    Tı6-100k
    Hst-200k
    Ak2-200k
    Yot-200k
    Dbb-200k
    Tbt-200k

Hangisi o mükemmel fon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes tahillere geçmiş.nere koşsak keklik gibi avlıyorlar bu sefer bari öyle olmasın🥳😂

• antireis A kullanıcısına yanıt
    NJR. Benim portföyde en büyük paya sahip olacak bu yıl :)

Diğerlerinden farkı ne sizin için :) ayrıca osd neden hiç konuşulmuyor , yanlış tercih mi yaptım aceba :)

• antireis A kullanıcısına yanıt
    Aktif yönetiliyor oluşu :) vade belirtilmemiş oluşu vs.. OSD hiç duymadım açıkçası.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Aile buyuklerinin adina yaptirdigimiz BES hesabinda emeklilik hak ettik. 10 yil 55 yas doldu, parayi cektik.

• njr fonu ppf ler gibi hafta sonunda para kazandırıyormu

• PPF satıp TBT ve YOT tutmak mantıklı mı uzun vadede? Yoksa kısa süreli mi tutmalıyım borçlanma araçlarını?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=NJR

Anladığım kadarıyla kazandırıyor. Elinde NJR olan arkadaş varsa yazsın.

• 
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.