Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bexter Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.746
Cevap
726
Favori
736.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt

hisse gibi işlem görse de GLDTR borsa yatırım fonu. yani onda da %15 stopaj var.

• mmtgs kullanıcısına yanıt

salı günü düştü faizler bu gece yarın borçlanma araçları artı yazıcak .bugun faizler yükseldi cuma günü yeşil olmuş hesaplara eksi yazıcak .

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu kendiniz mi yazdınız yapay zeka mi bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fazla.irdelemeye gerek yok , döviz e talep olduğunda ters etki tahvil faizleri yükselir buda ona bağlı fonlara zarar yazar , daha önce yazdığım gibi MB politika faizini düşürmesi nin etkisi olmaz ,bundan sonraki yatırım larinizi buna göre yapın

• skandal S kullanıcısına yanıt

güzel harika vermisin,son 1 yila bak,icinde sicak para girisi varmi,onu hesapladinmi,gecmiste borsaya asiri sicak para girisi vardi,avrupa ve amerikada ppk faizler -1 deydi,sermayesi olan amerika ve avrupadaki yatirimcilar bulunduklari devletlere -1 faiz ödüyorlardi,onu ödememek icin,gelismekte olan ülkelere sermayelerini soktular,suan fed ppk faizi %4 ile %4.5..

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

en üstteki yorum benim alttakleri ise yapayzeka

• Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte, ben altında tehlikeli yerlere geldiğimizi düşünüyorum, bir düzeltme zamanı geldi bence , dikkatli olunmalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Chat gpt indirdim telefona ücret istiyor siz ücretli mi bakiyorsunuz

• delilerle başımız belada şimdide amerikanın delisi silkeliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir de bu VGA fonu katılım finans ilkelerini mi uygun acaba sertifika falan diyor

• skandal S kullanıcısına yanıt
    O halde düştüğü günde satış emri vermek mantıklı. T+1 den dolayı yükseldiğinde satılmış olur. Mantık doğru?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mmtgs kullanıcısına yanıt
    Yok düştüğü gün akşam gerçekleşen fiyattan satılıyor.Dustugu gün 13.30 dan önce satacaksiniz.İslem ertesi gün hesaba yansıyacak T+1 işlemin gerçekleşeceği zamanı ifade ediyor fiyatın gerçekleştiği zamanı degil

• eğer 10 yıl boyunca küçük küçük paralar ile altın birikimi yapmak istiyorsanız şuan en mantıklı seçenek BES açıp oradan altın fonu almak. tabi giriş aidatı,fon yönetim gider kesintisi falan almayan bes planı ile almak şartıyla.

BES te 10 yıl geçirdiğinizde sizden sadece %10 çıkış stopajı kesilecek.

10 yılı doldurduğunuz için +%18 de devlet katkısı alırsınız.

tabi bu yazdığı 56 yaş şartını tamamlamayanlar için geçerli 56 yaşını beklerseniz stopaj %5 e düşer ve %30 da devlet katkısı alırsınız.

Diğer altın fonları gibi valör yoksa anında alınıp satiliyorsa güzel ama stopaj varsa o zaman s1 mi daha mantıklı

Benim bes var 6 senedir VGA fonundaydi iki ay öncesine kadar 6 aydır ppf fonu yapmıştım.Fena deil.Devlet katkısı %18 nasıl hesapladiniz.Katki normalde 30 da kesinti dediğiniz gibi 10 seneyi doldurup 56 yaş emekli olmadiysaniz kesinti %10. 18 kesinti ney

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

adında katılım ibaresi yazan tüm fonlar istisnasız katılım finans ilkelerine uygundur.

• Direk sertifika değil de grama yatırım yapan altın fonu varsa ki ben bilmiyorum mantıklı olabilir bes için çünkü beş uzun vadeli

Bu VGA da katılım yazmiyor gerçi ama sertifika yazıyor aklım katılıma gitti

• 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.