PPJ %0,371 HMG %1,44 HMG mutlu etti yalan yok. Özellikle borsa çakıldığında bu fon coşuyor. Bu fondan ciddi negatifler de görüyorum, kesinlikle yatırım tavsiyesi değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 22 Mart 2025; 0:28:28 > |
Yatırım Fonları+BES Fonları (ANA KONU) (833. sayfa)

-
-
Bugün bgp den çıkıp ppj almıştım 0.37 getirmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mkk dan baktığım kadarıyla kısa vadeliler 3 günlükte günlük ortalama net %45 civarı.Şu piyasa şartlarında likit kalmak ve risk almak istemeyenler için makuller bence. Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmtgs -- 22 Mart 2025; 0:57:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nkl kaç hocam
NJR %0,24 civarı.
-
-
DLY mevduat getirisi %23 civarında perşembe, cuma. Nefret ediyorum bu fondan perşembe cuma çok kötü geçti. SAP, PPP, IUZ, KIE, GO6, NRG bunlar da para piyasası fonu ama DLY'yi ikiye uce katlamışlar neredeyse. Bunlar bu kadar yüksek getirirken bazıları neden DLY gibi ölü taklidi yapıyor bilen var mi? Tahvil hepsinde zorunlu değil mi zaten?
Neye göre dediniz bunu ben de bozup enparada falan günlük mevduata geçmeyi düşünüyorum kararsız kaldım
Yeni haftaya geçmeden bu bilgiye nereden erişebiliyoruz acaba ?
Hvk vergiye tabi mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam vergi derken %15 Stopaj var yeni alınan bütün fonlarda olduğu gibi
Ppj nin getirisini önceden nereden görüyorsunuz
Bende ppj var gece 12 den sonra Akbank uygulamasında ne kadar getirdiği gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: atakanpower10Ppj nin getirisini önceden nereden görüyorsunuz
E-Devlet üzerinden veya kendi uygulamasından MKK hesabımıza erişerek menkul kıymetlerimizi görüntüleyebiliyoruz. Bazı fonların güncel fiyatı yansımış ve yatırımdaki tutar değişmiş oluyor, sonrası ufak bir yüzde hesabı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 22 Mart 2025; 6:3:38 > -
tahvil içeriği düşük olan ppf'ler tlref'e göre getiri veriyor. tlref 46a yaklaştı ve merkezin müdahaleleriyle bir süre 46 civarı gidecek gibi.
-
Sattım kurtuldum
Benim portföyde olmadığı için mkk dan göremiyorum maalesef.
Günde 0.12 getiren ppf son 3 gündür -0.06 şu an sattım çıktım.
Günlükte mantıklı birsey arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kn06 -- 22 Mart 2025; 8:36:1 >
ppf ler artık sıkıntılı dün içinde %6 tahvil görünen %0,08 getirmiş, %14 olan 0,01 getirmiş tam bir rezalet...ne akla ne mantığa sığmayan getiriler.. bu durumda nitelikli yatırımcı olanlar kısa vadeli serbest fonlara geçebilir...özel sektör borçlanma fonları, nkolay bono, renkli hesap artık hangisi olursa bunlardan başka çare kalmıyor...piyasalar çok dengesiz ppf ler bile güvenilir değil artık... borsa tarafı zaten bitik şirketlerin değeri 60-70 milyar dolar eridi...dövizi tutmak için 15-20 milyar dolar eritildi.. yazık ne hale geldi ülke, güvenecek tek şey fiziki altın herhalde...
-
Arkadaşlar Tefastan bir fonun "Kap bilgi adresine" tıkladıktan sonra yeni Kap arayüzünde portföy dağılım raporuna nasıl ulaşıyoruz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X