Şimdi Ara

YATIRIM İŞİNDEN ANLAYAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar belli bir maaşım üzerine çalışıyorum ama çok değil teknik personel olarak da sizce maaşı nasıl bir şeye yatırmalıyım altın olarak ne almayı tavsiye ederseniz gerçekten yardımcı olucak birisi lazım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam uzun vadeli mi kısa vadeli mi yatırım düşünüyorsunuz?

• fon girebilirsiniz, riski dusuk hisse senetlerine gore

turkiyedeki bankalari kullanmayin bence, deli gibi komisyon aliyorlar

ama ne istediginize bagli, arastirip bakmak lazim (yuzlerce fon var onlara da arastirip bakmak lazim)

adettendir: ytd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 13 Temmuz 2023; 13:39:47 >
  • eski_nesil kullanıcısına yanıt

hocam kısa da olur uzun da sizin görünüşüz nedir

• fon derken hocam anlayamadım

• hocam borsadaki fon:

https://www.investopedia.com/terms/f/fund.asp

hisse senetlerine girmekten daha az riskli, AMD aldim yuzde 8 kaybettim ben mesela, fon'da 2 haftada yuzde 8 kayip gormek cok kolay degil

• Aziz Sancar kullanıcısına yanıt

Hocam yatırım araçları çok riskliden az riskliye doğru gider. Kıymetli madenler, döviz, hisse senetleri ve fonlar mevcut. Bu yatırım araçlarının dönem dönem riskleri artabilir. Öncelikle borsa hakkında araştırma yapın, kıymetleri madenleri araştırın, dövizleri araştırın. Ona göre bir yol çizersiniz.

Mesela amacınız araba almaksa araç fiyatlarıyla paralel yürüyen yatırım araçlarını seçebilirsiniz. Eğer evlilik için düşünüyorsanız altını araştırabilirsiniz. Daha risksiz olarak evlilik yatırımlarını eşya alarak da yapabilirsiniz. Uyarmış olayım kısa vadeli yatırımlar çok risklidir, ne zaman alınıp ne zaman satılacağını öngörmek çok zordur. Grafik okuma, haberleri takip etme, bankaları araştırmayla başlayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Çok teşekkür ederim hocam galiba altın almaya karar vercem siz olsanız gram mi yoksa çeyrek mi alırdınız?

• Hesher kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam sağolun bilgilendirdiginiz için.

Hocam kuyumcular daha iyi bilebilir yatırım için hangisinin daha uygun olduğunu. Bir kuyumcuya bağlı kalmayın semtte ne kadar kuyumcu varsa sorun güvenilir olanları, referansı olanları seçin. Yoksa çok sıkıntı yaşarsınız.

Tamamdır hocam verdiğiniz önerileri dikkate alacağım tekrardan teşekkür ederim 🙏

Çeyrek alınca üzerinde tarih oluyor ve tarih uzadıkça değer kaybediyor. Külçe alınca tarih yazmıyor, hatta hiç ambalajından bile çıkarmaya gerek kalmadan bozdur harca al sat dur...

• dekareme kullanıcısına yanıt

alış fiyatı ne kadar peki satış felan.

fiziki işine girme altıns1 var . alım satım makası falan da yok her ay paran kadar al biriktir . o konuyu araştır.

• Japonya, Rusya ve Ukrayna başta olmak üzere oradan bir Özel Studyo ile anlaşırsan Fiziksel 4k Blu-ray satışı yapan paranın içinden geçersin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demirçeliklere bas parayı. Kumbara gibi biriksin geleceğini garantiye alırsın.

• https://forum.donanimhaber.com/altin-yatiriminin-uzun-vadede-neredeyse-hic-kazandirmamasi--156289397

• tarikat_lideri kullanıcısına yanıt

onu nerden bulcam hocam

• Amerika devlet tahvili. Yılda %5.3 civarı dolar faizi veriyor. Ben kendi paramı bunda tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 15 Temmuz 2023; 0:5:57 >
  • Çocuğun falan var mı ona göre bir tavsiye verecem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.