Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (15. sayfa)
-
-
32,72 olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr'de en ucuz dolar alternatifbankta ; 1 dk önce aldığım SS
-
Borsa sözde Fitch kararı ile uçuyordu :D neredeyse -'ye geçecek, sözde dolar çakılıyordu. İnsanların artık tr'de hiçbir araca güveni kalmadı full dövize gidiyorlar.
Tamamen uyduruk bir not arttırımı bu arada artık bu kuruluşlara bile güven kalmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bedava gerçek söylüyorum, düşük miktarlar için önemli değil ama yüksek tutarlar için bedava vergisi ile piyasaya aynı gelirse o zaman saçma :)
-
Arada yüksekten satıp düşükten aldığım zamanlarda earn kazancı sağlayamadım ve bazen de oran düştü ama genel olarak günlük getirisinden memnunum. 4 gün dolmadı henüz ve getirisi budur.
Edit: Arkadaşlar bazıları özelden sordu ve cevaplamaya çalıştım. Binance earn USDT esnek bağladığınızda dakikalık olarak kazancınız yansır. Bunu anında tekrar spot cüzdanınıza da çekebiliyorsunuz. Ayrıca anapara koruması var. Zaten USDT bir stable coin olduğu için anaparanın uçma ihtimali yok. İlk mesajı 12:29'da attım ve düzenleyip attığım bu görsel 12:46'da çekildi. Anlık olarak yükseliyor böyle.
Edit2: 1 saatlik getiri farkı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 11 Mart 2024; 13:45:33 >
-
Siz en iyisini yaptınız hocam sizdeki rahatlık çok az kişide vardır şuan + olarak bugün faiz 30'a dayanabilir ufak bir bitcoin operasyonu hazırlığı var gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 11 Mart 2024; 12:31:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam baya geç kalmıştım ondan dolayı zararım var ama zamanla kapanır sanırım. 32,99 dan satıp sonra 32,60 dan alarak da 150-200 dolar koydum cebe :D
-
Mahsuru yoksa bu $41 kazanç (earn) tetherde tuttuğunuz kaç dolar için 4 günlük getiridir?
Önceki mesajlarda getirsel neti bulamadığım için soruyorum.
Hocam ilk başta 26170 civarıydı ama 2 gündür 26350 civarı. Net getiriyi buradan görebilirsiniz. Getiri yüzdesi dakikalık değişiyor ama genel olarak %15-25 arası oluyor.
binanceKripto Birikim Hesabı | Yatırma ve Kazanmanın Kolay Yolu | Binancehttps://www.binance.com/tr/earn/simple-earn?asset=USDT&productId=USDT001Edit: 30 günlük grafik böyleymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 11 Mart 2024; 15:21:3 >
-
Çok teşekkür ediyorum
zaten o şekilde talimat gönderildi. makasları o yüzden açtılar haberiniz yokmu cidden ?
-
Gönül rahatlığı ile yatırımda yapamıyoruz, para neredeyse oraya regülasyon uygulayıp elimizden alıyorlar. Riskli yatırımda olsa binance şu belirsizlikte iyi bir alternatif sunmuş oluyor.
-
TEB FX'in enpara kuruna yaklaşması kötü. Enpara'da da makas 1,5TL oldu.
-
Fiba fx
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Operasyon başlamış hocam bakalım 75 yapacaklar mı
Kamil KutluyoutubeBir kar yağar ince ince komandonun hali nicehttps://www.youtube.com/watch?si=1FTNToBZxn7Z-DaC&v=4XwZVIXBWFU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 11 Mart 2024; 16:32:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İnanılmaz bir buy var. Merakla izliyorum :D
-
Hangi orandan yararlanacagimiz neye göre değişiyor bu oran saatlik değişiyorsa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X