Hocam USDT ihtiyacına ve kullanımına göre değişiyor. Binance ile ilgili bir durum. O kısmın detayını tam bilmiyorum. |
Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (16. sayfa)
-
-
Hocam tabanı %20 olarak düşünün, in cin top oynasa bile piyasada yine minimum %20 alacaksınız.
Ortalama piyasada %25 alacaksınız (aslında bakarsanız zaten bu işin ortalaması ayın 30 gününden 10 günü %20, 10 günü %25 ve kalan diğer 10 gününde de %30 alacaksınız yani ayda %25)
Örneğin şuan "operasyon" olan piyasadayız, galiba dün 2 milyar tether daha basıldı ve bitcoini 75'e götürecekler, bu piyasada %30 alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 11 Mart 2024; 17:14:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankalara talimat gitmiş belli ki, merkez bankası resmi dolar kuru 32,00 fx platformları 32,96'dan dolar satmaya çalışıyor yani tam tamına %3 daha yüksek! ayrıca binde 2 kambiyo vergisini de hesapladığımızda 32,9643x1,002 = 33,0302 TL yapıyor, böylece kambiyo vergi maliyetiyle %3'ü de geçmiş oluyor. bu fiyatlara dolar alan var mı merak ediyorum, büyük cesaret valla resmen alırken %3 kazıklanmış oluyor, %1 fark olsa neyse de %3'ten fazla fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyed -- 11 Mart 2024; 18:32:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Risk oynaklık çok düşebilir çok çıkabilir senelik %110 veren fonlar var ama miden kaldırır mı ? düştükçe ekleyebilirmisin Tefası aç bak mevduata asla para yatırmam mesela altın riski 6 altın işte
-
Aylık garanti diyebileceğimiz%10 civarı bırakan hisse senedi fon tavsiyesi var mı?
Aylık garanti %10 veren hisse senedi fonu olmaz olamaz hocam
Selamlar. Yabancı hisse alabilecegimiz komisyonu en düşük banka veya kurum hangisidir?
Yapıkredi işlem başı 0.5 usd
Hocam naptın senin söylediğini 2 gündür unutamadım altında %20 yakın kar var 2 haftalık birşeye geçmek istiyorum en güzeli bu senin ki ama hiç bilgim yok binance kapanma durumu imkansız gibi mi? Ceoları tutukluydu diye duydum en son o salındı mı abi %30 dolar çok manyak oran unutamıyorum
-
Teşekkürler bilgilendirme için...
Hocam benim duruyor valla uzun bir zaman da çekmeyi düşünmüyorum. Binance çok büyük bir firma hani batacagini çok düşünmüyorum ama hadi battıysa da Binance batmış biz de batalım bir zahmet 😁 CEO lari firma zarar görmesin diye istifa etti.
Ben 4 günü geçti ve 54$ civari getiri sağladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hazine 1 haftada 4 tahvil satarak dövizin ateşini kesmeyi başardı gibi görünüyor.
4 Mart'ta ralliye başlayan döviz ve altın fiyatları bir nebze de olsa bugün yavaşlamaya girdi.
4 Mart ve öncesinde düşük makastan yapılan döviz-altın yatırımları, faiz ve fon getirilerinin önüne geçti.
Önümüzdeki günlerde daha da sert tedbirlerle (seçim öncesi faiz artırımı olabilir) döviz-altın yatırımlarının kazançlarında azalma bekliyorum.
Mevduat faizleri %55 seviyelerine getirilebilir.
Süper bono gibi ifadeler yine hortlamaya başladı. Toplamda yaklaşık 30 Milyarlık TL'lik tahvil satmış olması (%50'li faizlere ulaşıyor neredeyse), %60'lık süper bononun ayak seslerine işaret ediyor.
Yatırım tavsiye değildir.
-
Uymayın, paranızı tr'de faize koymayın, güvenmeyin artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 12 Mart 2024; 16:14:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koin borsasına girecek arkadaşlara sadece şöyle bir tavsiye vereceğim. Geçen boğa döneminde girip tüm ayı sezonu boyunca bilgili olduğunu düşündüğüm insanları araştırdım ve vardığım sonuç kesinlikle boğada hele ki boğa sonunda gaza gelip koin almayın. Al sat yapmak bir yere kadar kazanç sağlayabilir fakat çevrenizin gazına gelip zaten şişmiş piyasaya giriş yapmayın.
-
Belli bir artış olursa devam edilir de %45 fln çok az bu piyasada günden güne hiç oluyor o para
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 12 Mart 2024; 17:19:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X